Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By alexandermagic
Tek da si imala priliku pročitat' uvodni post koji sam sročio, pa naknadno pobrisao. E tek je to bio freakshow. :smug:

Moram priznati da je Dina bila vrlo korektna.
Korisnikov avatar
By Mr. Hunky
Iako je tema postavljena prilicno davno i verovatno decko vec resio problem, meni uopste nije jasno cemu potreba da trazis nekog preko neta ako si vec u vezi? :puzzle: A ako vec imas potrebu da trazis nekog preko neta, to bi trebalo da znaci da u toj postojecoj vezi nesto nije u redu i da treba svakako da je prekines, bez obzira da li si se "zaljubio" u nekog preko neta ili ne...
By Kragi
Samo bih dodao:

Nikada, ali nikada ne bih pristao na to da neko zbog mene ostavi svog decka ... :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ja bih pristala, sto da ne. I da ostavi decka, i da ostavi devojku, i da se rayvede. NJIN je problem, i odluka NJINA.
A ja sam svakako neko u koga ima smisla zaljubiti se.

Da moj tata nije ostavio devojku zbog moje mame, ja se ne bih rodila, jer mu mama ne bi dala u suprotnom.

A sad: Internet i to- pa, tropska bolest. Ide sa egzotikom.
Veliki sam pobornik toga da svako treba ozbiljno da se sjebe na ovaj ili onaj nacin, pa svesrdno preporucujem umrezene zanose.
By Kragi
@ Dirrty:

1. :neznam: al' mi mnogi vrlo cesto govore da sam fin :blush:
2. ako zanemaris ono 'svetac' mislim da ne bih usao u vezu sa nekim ko bi ostavio decka zbog mene i zbog toga sto bi, mozda, meni isto to moglo da se dogodi. :D
Negde bi mi njegova iskrenost bila jako sumnjiva :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Znao sam da je u pitanju samo sujeta, da se tebi ne dogodi isto... ali vidiš, ako si samouveren, poverenje u druge je skoro pa suvišno! :smug:
Korisnikov avatar
By gorilica
^
A gde je granica izmedju samouverenosti i egoizma? :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako je skoro pa suvišno, onda je u pitanju samouverenost kako sam i rekao, ako je potpuno suvišno, onda je egoizam. Tanka je linija i između ljubavi i mržnje...
:hvala:
Korisnikov avatar
By moonadorn
Mr. Hunky napisao:Iako je tema postavljena prilicno davno i verovatno decko vec resio problem, meni uopste nije jasno cemu potreba da trazis nekog preko neta ako si vec u vezi? :puzzle: A ako vec imas potrebu da trazis nekog preko neta, to bi trebalo da znaci da u toj postojecoj vezi nesto nije u redu i da treba svakako da je prekines, bez obzira da li si se "zaljubio" u nekog preko neta ili ne...
:up:
By Kragi
Pa cekaj? Jel sam svetac ili sujetan? :roll:
By Kragi
I jedno i drugo? :yay:

elem, imao sam slicnu situaciju u zivotu long time ago. Doduse nisam znao da je zauzet, nego sam saznao posle mesec dana recimo. Rekao mu: 'ok, raskidaj'
Bilo je nekako 'tesko' ali eto nisam bio sujetan niti se bojao da ce mi se desiti isto ;) .... i nije. :D
ali pazi da sam znao da vec ima decka nikada ne bih pristao na bilo sta. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!