Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Galateja napisao:Peace!
not.
Ali ne zato sto mi je palo na pamet da se bavim analiziranjem Galatejinog dela, forumskog ili zivotnog, vec zato sto sam jebeno pedantna u pogledu jezika, pa nisam mogla da ne primetim...
Galateja napisao:, jer je reč o FIZIČKOJ i PSIHIČKOJ odbojnosti, a ne o moralizovanju.
da ovo zahteva diskusiju.
Da li su vam muskarci
NEPRIVLACNI, ODBOJNI, NEINTERESANTNI ili nesto drugo? Za kakav biste se odgovor odlucile, vi, strejt lezbejke, kaman?

aman, kaman :giggle:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
privlacni i vrlo jebezljivi.

off: osecam duznost da ucestvujem u pederskom unistavanju lezbejskih tema :evilgiggle:

edit: evo da odgovorim i na pitanje sa pederske strane: neinteresantne, verovatno. odbojne ili neprivlacne sigurno ne, boze moj ima i gadnijih stvari od vagine, to je nista (osim blue waffle, to je nesto)
Momci, osecajte se pozvanim da diskutujete.
Ako nista, upravo sam vam uskratila zadovoljstvo koje biste mogli steci ,,u pederskom unistavanju lezbejskih tema".

Ont:
Meni su, KADA SU, na granici izmedju nebitnih i neinteresantnih.
A usi me nisu varale kada sam cula da muskarci strejt lezbejkama znaju biti i odvratni. To je pouzdanije kao trag problema nego kao neproblematican stav.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
diskriminacija : dolje picke :

( ako postoji smiley dolje kurci, vreme je da se uvede i dolje picke :jerry: )

ont

kakva odbojnost prema muskarcima bre? sta vam je tata? sta vam je brat?
90% muskaraca koji su prosli kroz moj dosadasnji zivot mi nisu odbojni, recimo da mi je 60% njih bilo interesantno, a 30% njih privlacno.
i napomena: to sto mi je neko privlacan, ne mora da bude u sexualnom smislu
Korisnikov avatar
By hlaefdige
i mene ovo mnogo zanima....nikada nisam mogla da shvatim kako vi "monoseksualci" :giggle: posmatrate ljude na taj nacin....
Korisnikov avatar
By Hys.
^:lol:
Nisam strejt lezbejka /lol kakva sintagma/ ali meni su sa godinama sve vise nevidljivi...dok sa druge strane moja potreba da se totalno razdusevljavam kad vidim da riba skroooz moze da prodje kao musko je sve izrazenija...(znas one, skandalozne butchice-e pa sto skandaloznije to bolje) jbg, koc'ga znati sta se to sve desava sa nasom seksualnoscu tokom vremena :shrug:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Retko sa kojim muskarcem mogu psihicki da se povezem...i to sto je Acid spomenula, prosto su mi nevidljivi. Sto ne znaci da u buducnosti ne bih mogla da nadjem nekog takvog koji bi mi odgovarao, ali do sad nisam.
Jednostavno su mi bledi kad ih uporedim sa zenama. Ono sto neka devojka izazove u meni, pa ne moze armija muskaraca :love: Aj najprostije, onaj cudnovati osecaj u stomaku samo devojka moze da izazove, maakar kod mene.
Ne zaljubljujem se u fizicki izgled, aliii ipak nesto tu nedostaje kad su u pitanju muskarci, ko ce ga znati :neznam:
u 95% slucajeva prosto neprimetljivi, desava mi se da se sa nekim osrednjim tipom upoznajem po 8. put i da se covek uvredi. dakle veliku vecinu tipova zapamtim tek kad s njima porazgovaram, pa mi zapadne za oko da su ok, kul ili stagod. vecina tipova mi nije odbojna, nego stajaznam zenski ekvivalent bi bilo 'neugledna', ali opet ja zene gledam kroz sasvim drugu prizmu. gadne su mi oni 'macho' batice u tranerkama, cefalotoraxi, debeli vratovi, dizelasi. mali nabijeni nabildovani sto ih majke kljukaju sarmama, tipa navijac iz kraja, znate oni uniformisani sto hodaju ko da su se ukenjali i imaju ojed ispod ruke. to mi je stvarno preodvratno.

jako, ama bas jako, retko mi se desi da primetim tipa i budem iz fazona 'pa ovaj je lep ko lutka'. ono jedan do dva puta godisnje. ti tipovi uglavnom budu mladoliki, svetle puti, malo duze kose i poprilicno zenskastih crta lica. ne feminizirani, nego, mhm, da ne budu macho i da budu negovani. uglavnom budu dobrano mladji od mene, do 25 godina (posle im se glave rasire od testosterona i bljak)

jos redje, gotovo nikad mi se desi da me tip privuce. taj mora i da je prjatnog izgleda i savrsenih stavova, samouveren i opusten, fin, dobar, uljudan, zabavan, sa smislom za humor, vidno inteligentan i dovoljno kul sa sobom da mi dozvoli da budem dominantna i vodim kolo. i da bude spreman da me tretira kao bozanstvo. na to naletim jednom u tipa 10 godina.

starci su mi kolektivno dovratni. narocito kad se drznu da blenu u mene na ulici.
Ne moze niti treba da bude odbojno nesto sto nema uticaj na mene niti me se dotice. To znaci da mi muskarci nisu odbojni ukoliko se u kontaktu sa mnom ponasaju prema meni kao prema drugoj osobi, ljudskom bicu, ravnopravnom. Mogu mi biti odbojni ako osetim da me posmatraju kao zenu i seks objekat pa jos sa tipicne macho pozicije muskarca a recimo da to strejt zenama prija, da ih na taj nacin muvaju ili sta vec, da tako flertuju s njima. Inace mogu reci da su mi u vecini slucajeva nezanimljivi i neprimetni, verovatno nemam motiv da ih primecujem toliko. I kao sto kaze m.. ako mi se desi da primetim nekog i da konstatujem da je zanimljiv to je obavezno mladji tip, mrsaviji, duze kose i/ili neobicnog izgleda na neki nacin. Sto opet ne znaci da je to svidjanje uopste u seksualnom smislu. U fizickom smislu isto tako mi ni musko kao ni zensko telo nije odbojno, nema razloga. Bitan mi je kontekst u kome se neki muskarac uostalom i neka zena pojavljuju i nacin kako se odnose prema meni.

Mislim da je ta pojava gadjenja prema muskarcima kod lezbejki iz razloga jer nas drustvo pritiska svojim hetero pravilima da zeni treba da se dopadaju muskarci i onda ta zena kojoj se oni ne dopadaju a pod pritiskom je okoline da to treba tako da bude, pocinje da razvija odbrambeni mehanizam pa joj je i samo pominjanje muskarca gadno jer se oseca makar i podsvesno prisiljenom da on treba da joj se svidja.
J... napisao: Mislim da je ta pojava gadjenja prema muskarcima kod lezbejki iz razloga jer nas drustvo pritiska svojim hetero pravilima da zeni treba da se dopadaju muskarci i onda ta zena kojoj se oni ne dopadaju a pod pritiskom je okoline da to treba tako da bude, pocinje da razvija odbrambeni mehanizam pa joj je i samo pominjanje muskarca gadno jer se oseca makar i podsvesno prisiljenom da on treba da joj se svidja.

[spliff mode = ON]

My sentiments exactly.

[spliff mode = OFF]

:wink:
Korisnikov avatar
By Misfit
Errrrmmm... Da. O čemu mi ovde uopšte pričamo?

Može neki pol da te ne privlači seksualno, ali pominjati nekakvu "nevidljivost" i zgražavanje... For chrissakes. I dread the outlook.

Ima logike u heteronormativnom pritisku, ali to nije nikakav izgovor za potpuno imbecilan stav.
Vecina neutralni. Jednostavno ih ne dozivim kao seksualna bica.
Mali deo odbojan.
Najmanji deo - privlacan.

Naravno, to nema veze sa klasifikacijama lep-ruzan. Znam bas puno lepih momaka, sa kojima ne bih stupala u emotivno-seksualne odnose. Ali to njima ne umanjuje lepotu.
J... napisao: Mislim da je ta pojava gadjenja prema muskarcima kod lezbejki iz razloga jer nas drustvo pritiska svojim hetero pravilima da zeni treba da se dopadaju muskarci i onda ta zena kojoj se oni ne dopadaju a pod pritiskom je okoline da to treba tako da bude, pocinje da razvija odbrambeni mehanizam pa joj je i samo pominjanje muskarca gadno jer se oseca makar i podsvesno prisiljenom da on treba da joj se svidja.
ja nemam to za mladje, ne iz tog razloga. meni su gadni tebratori, sasvim razumljivo, al nemam neku generalnu odbojnost prema tipovima. stavise imam vise muskih prijatelja nego zenskih.

meni se uglavnom gade te dede, ti starci, koji na ulici zagledaju noge i slicno sto meni, sto drugim devojkama u prolazu, to bestidno zurenje i izraz lica 'samo sto balu ne pustih'. meni je to nesto preodvratno. to je kao da mi je neko pljunuo u tanjir ili mi krisom krade dinar po dinar. mene vredja kad me starci tako gledaju. zaista me vredja. volela bih da me ne primecuju uopste.
Korisnikov avatar
By Laerem
Wow, ljudi zure u ono sto zele jebati, sok i nevjerica! Onaj kome smeta seksualno objektiviziranje od strane potpunih stranaca je psihicki poremecen. Pa sto ako ti deda pogleda noge, jebote?! Pa sto ako zuri? Imas srece sto ne znaju kako razmisljas, jer i najbolja riba pocinje zaudarati kad shvatis koliko je glupa.

Osobno, I feel flattered kad god me neka riba ili frajer odmjeri, a jos ako je bestidan i zuri - to moze biti samo plus. U ovoj eri impotentnih lignji velika je stvar ako mozes zadrzati pogled na nekome u prolazu duze od sekundu.

OT: Cisto me zanima kako bi reagirali kada bi na nekom strejt forumu otvorili temu: "Homoseksualci: Odbojni ili neprivlacni".
Kako koji ... ima onih koji su mi super i sa kojima mogu da se viđam svaki dan i pričam o svemu pa do onih koji mi se gade - a ti su u većini. U svakom slučaju, seksualno su mi neprivlačni svi zajedno, počev od tih malobrojnih koje gotivim pa sve do onih koje ne podnosim.
Dirrty napisao:Na stranu uvrede i galama iz posta iznad, ali složio bih se da svaki kompliment prija, čak i od osobe koja me sexualno ne privlači.
Disagree.
Prija u zavisnosti od okolnosti, nacina na koj se kaze i pokaze eventualno, kao u od toga sta se komplimentira.
Jos gora mi je teorija da si psihicki poremecen ako ti kompliment ne prija :roll:
Korisnikov avatar
By bas bleu
muskarci, kao i velika vecina zena uostalom, su mi seksualno nezanimljivi (i ja njima na kraju krajeva). did have a taste, lived not to care to tell the tale. nah.
možda je to prevelik utjecaj Baća, možda od prevelike vrućine, možda od prevelikog broja turista... ali nekako mi čitajući ovu temu pade na pamet koliko su ljudi slični žabama...
Slika
jedino što žene imaju sise pa nekako estetski izlaze iz kategorije... :sigh:
Evo da odgovorim iz moje perspektive:

Devojke mi nisu ni odbojne ni neprivlačne, jednostavno ne izazivaju ONAJ osećaj u meni. Onaj osećaj kada ti srce jače zalupa, hormoni prorade, kreneš da se topiš iznutra, leptirići u stomaku... Nijedna devojka do sada nije u meni izazvala takvu reakciju, što me navodi na zaključak da sam čistokrvni gay :lol:
bas bleu napisao:
Mage napisao:Evo da odgovorim iz moje perspektive:
kada ti srce jače zalupa, hormoni prorade, kreneš da se topiš iznutra, leptirići u stomaku...
oh how i miss being 10 :sigh:
:P

Pa nema to veze sa godinama. Neki ljudi su jednostavno "vatreniji" od drugih. Ne kažem da ja jesam, ali ima ih :)
Korisnikov avatar
By bas bleu
au, koliko se onda moja i tvoja definicija vatrenosti razlikuje :)

edit: there's smt wrong with the cases, but i don't know how to fix it :shrug:
Korisnikov avatar
By m..
Laerem napisao:Wow, ljudi zure u ono sto zele jebati, sok i nevjerica! Onaj kome smeta seksualno objektiviziranje od strane potpunih stranaca je psihicki poremecen. Pa sto ako ti deda pogleda noge, jebote?! Pa sto ako zuri? Imas srece sto ne znaju kako razmisljas, jer i najbolja riba pocinje zaudarati kad shvatis koliko je glupa.

Osobno, I feel flattered kad god me neka riba ili frajer odmjeri, a jos ako je bestidan i zuri - to moze biti samo plus. U ovoj eri impotentnih lignji velika je stvar ako mozes zadrzati pogled na nekome u prolazu duze od sekundu.

OT: Cisto me zanima kako bi reagirali kada bi na nekom strejt forumu otvorili temu: "Homoseksualci: Odbojni ili neprivlacni".
But why? Jel se osecas neprivlacnim pa ti trebaju komplimenti u formi lascivnih penzionerskih pogleda?
Korisnikov avatar
By Laerem
Ja sam jednostavno toliko privlacan da se nikako ne bi mogao uvjeriti u suprotno. A komplimente obicno dobijem u formi moje sperme u tudjem dupetu.

p.s. impliciras li ti to da penzioneri nemaju pravo da budu lascivni?
Korisnikov avatar
By Mage
Laerem napisao:Ja sam jednostavno toliko privlacan da se nikako ne bi mogao uvjeriti u suprotno. A komplimente obicno dobijem u formi moje sperme u tudjem dupetu.
:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!