Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Nerviraju me privatne poruke, onde nista ne kapiram, zasto jednostavno nije moglo da se napravi nesto sasvim prosto, kao pre sto je bilo.

Kada posaljem poruku ona mi ostane u poruke za slanje, e sada ja ne kapiram da li tek odatle treba da je prosledim tome kome sam namenila? O.o
Jer kontam da sam je poslala bila bi u poslate poruke. :puzzle: :no:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ostaje u Outboxu dok ta druga osoba ne pročita.
By Guion Nerville
Kada prelazim sa nekog drugog sajta, moram da prilagodjavam vid. Al mozda bi bio red da povecam unos vitamina A il beta-karotena, da prodrmam malo te stapicaste celije. Bar sargarepa ima u Maxiju u svako doba godine! :vegi: :zeka:
Banana napisao:Imam osecaj kao da tumaram po mraku, opipavam cudne oblike i da cu o koznasta da se sapletem.
Melinda Moores: I dreamed of you... I dreamed you were wandering in the dark, and so was I... We found each other. We found each other in the dark.

:sweet:

:D
Nije bilo nikakva nauka pretpostaviti da će mnogima smetati svetli font na tamnoj pozadini.
http://blog.tatham.oddie.com.au/2008/10 ... -bad-idea/

Ovakav invertovani izgled je trebalo ponuditi kao jednu od opcija za one koji to vole, a ne kao default koji ne može da se menja. Meni lično ne smeta toliko, više mi ide na živce to što je čitav forum anal retentive: zgrčen u jednu usku traku koja lepo izgleda, but doesn't do much. Ciklama boja (ponajviše u poslednjim postovima) me izuzetno razjaruje, kao i sve crvenkaste boje, ali ovo je već neka moja patologija na kojoj radim. :D

Editovanje postova i uopšte sve funkcije su mnogo napredije, ali glavni problem foruma jeste: Style over substance.
Mars napisao:
Banana napisao:Imam osecaj kao da tumaram po mraku, opipavam cudne oblike i da cu o koznasta da se sapletem.
Melinda Moores: I dreamed of you... I dreamed you were wandering in the dark, and so was I... We found each other. We found each other in the dark.

:sweet:

A mozda sam i ja prosto postala ogorcena.

Imam utisak da mi se negde u mraku i pojavi kakav princ u visokom sedlu, da cu mesto njega za ruku, pre konja da uhvatim za ***.

Pa bar nek trpe neosetljivi forumski bajtovi u pomrcini.

(Inace obozavam Green mile).
The Misfit napisao:Nije bilo nikakva nauka pretpostaviti da će mnogima smetati svetli font na tamnoj pozadini.
http://blog.tatham.oddie.com.au/2008/10 ... -bad-idea/

Ovakav invertovani izgled je trebalo ponuditi kao jednu od opcija za one koji to vole, a ne kao default koji ne može da se menja. Meni lično ne smeta toliko, više mi ide na živce to što je čitav forum anal retentive: zgrčen u jednu usku traku koja lepo izgleda, but doesn't do much. Ciklama boja (ponajviše u poslednjim postovima) me izuzetno razjaruje, kao i sve crvenkaste boje, ali ovo je već neka moja patologija na kojoj radim. :D

Editovanje postova i uopšte sve funkcije su mnogo napredije, ali glavni problem foruma jeste: Style over substance.

Slazem se sa kljucnim recima koje si istakao. Stil iznad sustine i anal retentive (iskoristio bih visesmislenost i dodao jos with occasional internal bleeding).

Prethodni mi je bio bolji jer je u prvom planu bio sam sadrzaj postova, vizuelno izrazajnije su bile postavljene slike, izgledao je preglednije, delovao stimulativnije za pisanje i diskusiju.

Ne prija mi bas ni ovo osvetljavanje postova kao petrolejskom lampom u nekim katakombama. Mozda to vise odgovara drugim internet formama.

Doduse, pretpostavljam da cesto novi forum, pa moguce i ovaj, zahteva manje-vise neko vreme prilagodjavanja.
Korisnikov avatar
By antibiotic
forum mi je i ranije imao svetla slova na tamnoj pozadini -skin, pa mi ovako ne smeta. ali i dalje mi nije jasno sto nema barem jos jedna verzija skina crno na belo.

svidja mi se `traka na sredini', pregledno je i lepse izgleda,
a logo je sada mnogo bolje uklopljen :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
novo danas sad prikazuje postove od poslednjih 24h.

najedite se!!!! :njanjanja:
Korisnikov avatar
By horus.
Fatal error: Function name must be a string in /var/www/vhosts/gay-serbia.com/httpdocs/forum/search.php on line 908

kore wa nan desuka? :shrug:

kliknuo "novo danas" i iskocilo mi je ovo... tek iz 2-og pokusaja je lepo ucitalo stranicu...
Korisnikov avatar
By horus.
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions_content.php on line 412: Missing argument 2 for generate_text_for_display(), called in /search.php on line 909 and defined
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions_content.php on line 412: Missing argument 3 for generate_text_for_display(), called in /search.php on line 909 and defined
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions_content.php on line 412: Missing argument 4 for generate_text_for_display(), called in /search.php on line 909 and defined
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions_content.php on line 412: Missing argument 2 for generate_text_for_display(), called in /search.php on line 919 and defined
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions_content.php on line 412: Missing argument 3 for generate_text_for_display(), called in /search.php on line 919 and defined
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions_content.php on line 412: Missing argument 4 for generate_text_for_display(), called in /search.php on line 919 and defined
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions_content.php on line 412: Missing argument 2 for generate_text_for_display(), called in /search.php on line 909 and defined
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions_content.php on line 412: Missing argument 3 for generate_text_for_display(), called in /search.php on line 909 and defined
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions_content.php on line 412: Missing argument 4 for generate_text_for_display(), called in /search.php on line 909 and defined
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions_content.php on line 412: Missing argument 2 for generate_text_for_display(), called in /search.php on line 919 and defined
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions_content.php on line 412: Missing argument 3 for generate_text_for_display(), called in /search.php on line 919 and defined
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions_content.php on line 412: Missing argument 4 for generate_text_for_display(), called in /search.php on line 919 and defined

aaaam... novo danas... :shrug:

:lol:
Korisnikov avatar
By horus.
kal zakath napisao:
horus. napisao:
kore wa nan desuka? :shrug:

kore wa kuso desu

:lol:

kuso desunee... :sigh:
Korisnikov avatar
By Mars
Ferdie napisao:Lepo je, mada ovde treba još podešavanja...

I što mi posle 20 minuta pokazuje da sam izlogovana kad sam se ulogovala? :sniff: Morala sam opet da se prijavljujem.
Koliko ti je dugacak kabli od modema do zida?
Korisnikov avatar
By Mars
Ma jok bre. Zezao bih te kad bih ti (recimo) rekao da te izloguje posle 20' JER umotavas svoj daljinski u najlon...ali ne ovo.

Zezam te :D

:kiss:

Svakog izloguje posle tog perioda neaktivnosti. Ja sam mislio da je i krace...
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa zasto mene izloguje posle 5 minuta? :zid:
Korisnikov avatar
By Mars
Tungi napisao:Pa zasto mene izloguje posle 5 minuta? :zid:
Mozda je paradoks blizanaca u pitanju. Mozda se Ferdie krece brzinom svetlosti a ti ne... :B

Ako nije to onda je kabl...

Korisnikov avatar
By Marvin
unic0rn napisao:novo danas sad prikazuje postove od poslednjih 24h.

:klap:
Huh.
Sad konačno imam šta da kliknem kad dođem... bez ovoga sam bio potpuno dezorjetisan.
Korisnikov avatar
By bern
Jaooooooooo noooooooooooovoooooooo daaaaaaaanaaaaaaaaaassssssssssss :D :oci-kao-u-sudnjer-boba:
Korisnikov avatar
By acid drop
unic0rn napisao:novo danas sad prikazuje postove od poslednjih 24h.

JAO, uni diiiivan si! :love: :klap: :hiphip:
By Shoplifter
surfujem između b92 i foruma i samo u trenutku hvatam sebe kako pomeram miša na b92 sajtu da bih osvetlio deo stranice :hypno:

nije neka fora sa tim, još na mom glossy sranju niš ne vidim ako koristim scroll sa strane
By Kragi
Ok, evo ovde cu, kad se vec brisu postovi:

Sta znam, meni dizajn kao takav odgovara, volim te belo/crno/sive kombinacije iako ovaj forum ni fontom a ni stilom nije minimalisticki. :D
Isto tako, generalno ne vidim puno novina na (izuzev pomenutih) a na koje bi bilo tesko prilagoditi se ...

Ono sto mi se ne dopada je sto postoji deo foruma koji nije vidljiv obicnim korisnicima. Sve je to meni super do momenta dok se tamo ne polemise o nekim trecim licima koja u to nemaju uvid. :)

... a to sto se neko oko svega ovoga trudi jos od marta (jer je za razliku od mene pametnjakovic naravno ) ... e za to me zabole. Nesto bas ne verujem da je primoran. :D
Eto.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!