Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Blond Brat
kad razmislim koliko sam decacica ispalila i kako sam bila gruba i zla tako mi i treba.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
nisam direktno nikad.
jedan se nije više javljao [al' jednom izašli samo, ne znam pika li se],
jedan odma' reko' 'ovo je samo večeras' ja reko dobro,
od ostalih sam ja bežala ko bez glave.
ženu sam jednu imala, opet ja pobegla. i to je to.
Korisnikov avatar
By Mage
I had my share of baskets... :giggle:

Jedno 3-4 devojke iz perioda osnovne/srednje (ako se to računa)i šta ja znam... par momaka od kada sam zašao u svoju pedersku fazu :lol:

Ali mislim da je najžešća korpa koju sam ikad dobio bila od mog dragog bivšeg, koji mi je nakon što sam mu izlio dušu i pitao da se pomirimo rekao mrtav ladan da sam patetičan :shock: Hahahaha u momentu sam se 'oladio (bolje reći smrznuo) i sad kad pomislim na to zaista sam mu zahvalan... sačuvaj bože da sam ostao sa njim pu pu pu pu :lol: (besides, I was kind of pathetic...)

A korpe koje sam ja davao... pa šta ja znam bilo ih je. Da, definitivno sam i ja par puta ispao đubre...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
maka napisao:hahahhahahahah JURI JE MAFIJA PA NE MOZE ahhahahaha ovo je mnogo jako :smeh: :smeh:

ont

nisam dobila korpu,nekako uvek sam do sada imala tu ludu srecu da dobijem to sto zelim,al kapiram da je to jer imam 22 godine, jedva cekam da budem ocvala,zadrigla leca od jedno 50 leta, pa da korpe lete oko i na mene. :smeh:
ali mislim da nije nista strasno dobiti korpu, sta sad,ides dalje, bar te niko nije vukao za nos.
e, jel se secas one Ane sto sam joj prisla u klubu kad smo izasle zajedno? :D

cesto ja prilazim i momcima i devojkama koji mi se dopadnu u gradu i neki me odbiju, neki ne....ali toga toliiiiiiiiiiiiiko ima, da stvarno ne mogu sada da se setim neke posebno smesne i zanimljive situacije....vise volim da prilazim nego meni da prilaze...tu ne umem da se snadjem bas..

sto se tice veza, do sada me nije niko ostavio.
Korisnikov avatar
By acid drop
jao, sad sam se setila da sam dala korpu jednom dečku. to je ujedno i jedina korpa koju sam dala.

korpi koje sam ja primila ima i previše. ne vole me žene.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Drugarica mi je bas pricala pre neki dan kako je u srednjoj ispalila jednog decka...

Trebali su da se nadju da idu na pice, ali ju je on pozvao kod nje, a taman mu je i knjige vuglila pa taman, mislila je da ce samo ostaviti knjige, sedeti neko vreme i otici do grada. Ali ne, on je odlucio da kampuju u njegovoj sobi :lol: Za to vreme mu je mama slala poruke, sta rade, pa sta rade sad i sve tako... i ona je poludela(drugarca) i kroz pricu mu je rekla da diluje drogu :lol: Onda je on poceo da prica kako je to lose blah blah, i ona nekako da skine budalu s vrata mu je ponudila da i on diluje :lol:
Na kraju ju je decko izbacio iz kuce :smeh:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ma da, naravno da jesam. Ali sam pozaboravljala sve te situacije. Osim poslednjeg imejla, ali samo zato sto se desilo relativno skoro.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!