Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By maka
Slika
:sweet:
ema tompson :love:

Slika
akcija, zanimljivo i sve to, al na kraju opet taj divni americki savsrseni pravosudni sistem :barf:
gledao rise of the planet of the apes http://www.imdb.com/title/tt1318514/
nije los za prolazak vremena 7/10

bilo bi uber dobro (i potrefilo se slucajno da mi je na hdd-u)
gledati planet of the apes iz 1960 posle ovog filma
http://www.imdb.com/title/tt0063442/

jer (SPOILER ALERT!!!!) hiper intelignetni majmuni beze u sumu i ne zele da povrede ljude a napravili su u filmu referencu na planet of the apes jer
se vidi lansiranje satla u svemir i lalala (na sta se planet of the apes nastavlja lepo) virus pokosi vecinu ljudske populacije
Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Green Lantern: Emerald Knights
Green Lantern: The movie

U istom danu ... jedan na ogromnom ekranu, drugi u bioskopu ... oduševljen i jednim i drugim (mada se radnja malo kosi sa nekim stvarčicama iz stripa ...)
Korisnikov avatar
By Tungi
Again..

Slika

Ipak mi je originalna verija sa Claudette Colbert bolja.
Kragi napisao:Imate sutra na RTS-u u 21.00Los abrazos rotos Pedra Almodovara. Ko hoce neka gleda :D
Njegova muza Penelope Kruz neizbezna i u ovom filmu :roll:
Naravno, gledacu ponovo film "Prekinuti zagrljaji". Meni se film dopao, iako sam na forumu citao da se ljudima ne dopada toliko.

Krag, priznaj da gledas ovog frajera u filmu na rts-u, pa si na reklamama video najavu za Almodovara. :lol:
By Kragi
Ne gledam Estona Kucera, valjda je on, vec divnu rezidenciju u kojoj zivi :D
Srecom pa je puno scena snimano u njoj.
Pogledaj taj enterijer :love:

Sto se Pedra tice, to mu je jedan od boljih filmova, a ni Penelope nije losa toliko. Valjda zato sto joj uloga pristaje :D
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Your Highness - mnogo dobra komedija sa motivima epske fantastike a pritom nije parodija.

Eden Lake - Brutalan i prilicno realan horor. Pri samoj pomisli na pojedine scene bude mi muka.
By Kragi
Dobro, nije eston za bacanje al' jbg krese Demi Mur trenutno pa je zauzet. :radosnice:
Malo pojacana dekoracija u enterijeru mi nije po meri, volim 'prociscenije' prostore, ali je i dalje :wow:
By Glasnik
U bioskopu Planetu majmuna - nije mi se dojmilo preterano. :shrug:

Sinoć 'The War Boys' - osim dva glavna glumca koji su odlično odglumili njihov odnos, ostalo slabo.

Slabo ima dobrih filmova... :sigh:
Korisnikov avatar
By Misfit
Glasnik88 napisao:
nije tačno. gledaš pogrešne filmove! :)
By Glasnik
The Misfit napisao:
Glasnik88 napisao:
nije tačno. gledaš pogrešne filmove! :)
Jes, mož' bit' i ovo. :D
Korisnikov avatar
By Misfit
Glasnik88 napisao: Jes, mož' bit' i ovo. :D
probaj malo Evropljane i Azijate. ;)
Korisnikov avatar
By KiWi
Super 8 - Odličan kasting, odlična gluma, dobra režija ... razočaravajuće prosečna priča. Iskreno verujem da bih mogao da napišem siže zanimljivije priče u roku od odmah ... a kakvu bi tek priču mogao da napiše neki mladi scenarista u naponu snage prepun ideja ... prava šteta! Trojka isključivo zbog fenomenalnih efekata i dobre glume 3/10

Source Code - Ne mogu da kažem da je loš ... ali baš da sam odlepio na njega, nisam. Ipak, plaši me ideja da neko može tako da iskoristi ostatke drugog živog bića. OK film za nedeljno popodne ... ali definitivno nije za svakoga. Sviđa mi se kraj. 5/10

Green Lantern: First Flight - Dopao mi se ... Iskreno, više bih voleo da je ova priča prerađena u film, od one koja je zapravo u filmu. 8/10
Korisnikov avatar
By Kekica
moocha.bee napisao:(500) Days of Summer (2009) - 8/10
Film je superiška :cool: :up:
Slika

3/10

Odakle da počnem... film bi bio čista nula bez specijalnih efekata u priličnom broju akcionih scena.
Mogli su da nađu manje mutavog i boljeg frajera za glavnog lika, kao i azijata koji ume da govori engleski!
Razočarao sam se u Cameron Diaz... nadam se da je naplatila debele pare da bi učestvovala u ovom sranju.
Jedini lik u filmu koji mi se dopada jeste glavni negativac.
Pored toga što bih ga odvalio od sexa, potpuno je lud.
Polovina scena i dijaloga je toliko retardirana da se čovek iskreno nasmeje.
  • 1
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!