Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Torrymen' su los i dosadan skoro pa isto (sto se sexa tice).
ont: sta znaci los sex? to nikada nisam shvatila
Originally posted by TorryMeni je to kada niste kompatibilni seksualno.
veza
ont: sta znaci los sex? to nikada nisam shvatila
Originally posted by Kittriepa da, al zavisi od prioriteta. tebi je prioritet uzivanje u sexu pa ti je sex u kome ne uzivas los dok recimo kurvi je los sex kad ima slabu zaradu jer je njoj (tada) zarada prioritet.
@hys.
da.
ali ma koliko sex. kompatibilnost omogucavala hronicno "dobar sex",
mislim da su moguci akutni slucajevi "loseg sexa" cak i tad.
tako da i dalje drzim do onoga- sve, sve, sve.. ali ako NE UZIVAS/TE = los sex.
Originally posted by Sixto
Nezamislivo mi da nekog koga volis, postujes, dopada ti se ne zelis da pozderes u krevetu vec da ga gledas ko fikus u kosku kraj televizora.
Originally posted by colorado
Originally posted by alexandermagic
Bitno je i jedno i drugo.
Ako bi se moralo birati -- onda dobra veza, što podrazumijeva parnera koji ispunjava određene kriterije i s kojim sam kompatibilan u određenim oblastima. Dodatni seks se uvijek može naći i sa strane, naravno s tim da je dotični upoznat sa tom činjenicom kako bi se izbjeglo obmanjivanje.
Originally posted by Vespertine
Chudno mi je kako to ide kod mene, ali sto sam duze u vezi, i ako se veza dobro razvija, sex sa partnerom mi postaje sve bolji i bolji, zanimljiviji i strastveniji.
Originally posted by ZwezdicaTakođe...
Originally posted by hlaefdige
ja to nekako ne bih razdvajala...zasto bih?
![]()
Upravo to.
Originally posted by tebra
Sex je svakako bitan, ali uvek cu prednost dati dobroj vezi.
A vidis, ti to tako... Ja recimo krecem obrnutim redom... Ako mi je sa nekom osobom ekstra u seksu, a ima i drugih kvaliteta, onda mi postaje uopsteno ekstra sa njom, pa od seksa krecem da uzivam u vezi koju stvaramo.
Ako ti je sa nekom osobom extra, tu ces uzivati u svakom aspektu vase veze, pa i u sexu.
Originally posted by Oziris
A vidis, ti to tako... Ja recimo krecem obrnutim redom... Ako mi je sa nekom osobom ekstra u seksu, a ima i drugih kvaliteta, onda mi postaje uopsteno ekstra sa njom, pa od seksa krecem da uzivam u vezi koju stvaramo.
Nesto mi se bas nije desavalo da ako je osoba ekstra i uzivam u njoj "ovako", da naprosto zbog tog sto je ona ekstra naprasno i nasa uzajamna seksualnost profunkcionise.
Valjda zbog te diskrepance postoji i ona kategorija "just friends".![]()
Originally posted by Ulix
Originally posted by colorado
Originally posted by alexandermagic
Bitno je i jedno i drugo.
Ako bi se moralo birati -- onda dobra veza, što podrazumijeva parnera koji ispunjava određene kriterije i s kojim sam kompatibilan u određenim oblastima. Dodatni seks se uvijek može naći i sa strane, naravno s tim da je dotični upoznat sa tom činjenicom kako bi se izbjeglo obmanjivanje.
Originally posted by hlaefdige
ja to nekako ne bih razdvajala...zasto bih?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!