Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

acid drop napisao:sada kad više nema skrivenih korisnika online, je l' moram svaki put da se izlogiram pre nego što odem da ne bih bila online? pošto imam običaj samo da kliknem na iksić i odem. :sigh:
Ako se dobro sećam, forum će u jednom trenutku prestati da te označava kao "online" u onom dole spisku ako si nekativna neko vreme. Isto tako će se tvoja sesija u nekom trenutku potpuno prekinuti pa ćeš morati opet da se uloguješ.

Jedino nemam pojma koji je predio u pitanju i u jednom i u drugom slučaju.
Waldorf napisao: Ako se dobro sećam, forum će u jednom trenutku prestati da te označava kao "online" u onom dole spisku ako si nekativna neko vreme. Isto tako će se tvoja sesija u nekom trenutku potpuno prekinuti pa ćeš morati opet da se uloguješ.
e, to mi se desilo već dva puta od jutros. :lol:
meh... :D

Blondi, ne izazivaj me :lol:
Nervira me to sto recimo ako u nekoj temi ima 168 postova, ne mogu direktno da kliknem i odem na 168 stranu, nego mi se sve pomera za po 4 stranice i bas mi je smor sto moram da klikam 50x da bih stigla do zeljene stranice.Moze li se to nekako konfigurisati? :puzzle:
Možeš. Klikneš na malu ikonicu pored imena usera koji je poslednji postovao i prebaciće te na poslednji post u temi ili, još bolje, klikneš na plavu ikonicu pre naslova teme i prebaci te na poslednji post koji nisi pročitala (zgodno ako je aktivna tema, pa si propustila nekoliko stranica).
jebalo vas sve novo danas da vas jebalo!!!

koliko puta je dosad napisano da postoje dve vrlo slične opcije kao što je bilo novo danas.

dzizs!

:wow: dosta sam i izdržala da ne vrištim, dva dana :lol:

mako, ti si samo bila kap, mala malena kap u prepunoj čaši :kiss:
IriS napisao:jebalo vas sve novo danas da vas jebalo!!!

koliko puta je dosad napisano da postoje dve vrlo slične opcije kao što je bilo novo danas.

dzizs!

:wow: dosta sam i izdržala da ne vrištim, dva dana :lol:

mako, ti si samo bila kap, mala malena kap u prepunoj čaši :kiss:

pod jedan - nista u vezi make nije maleno! :)

meni se dizajn dopada...tacnije, u redu mi je, ali poskusavam da shvatim iz kog razloga mi se ne pise nista i jednostavno mi se ovaj novi forum ne koristi...
hlaefdige napisao: meni se dizajn dopada...tacnije, u redu mi je, ali poskusavam da shvatim iz kog razloga mi se ne pise nista i jednostavno mi se ovaj novi forum ne koristi...
i meni tako. pretpostavljam da mi deluje kao da to nije gay-serbia forum vec neki drugi al to je navika i vremenom ce proci valjda.
Meni na obe opcije izbacuje i po dve stane. A jbno (JBNO!) novo danas je bio View New Posts sa promenjenim tekstom i nacrtanim dugmetom.
Majka mu stara!

Meni se ne piše ništa (iako se trudim) jer svi samo kukaju kako nema novo danas i kako su samo njima cevena slova - "A, ne. Čekaj - to je samo poslednji post. A dobro, sad je ok." :facepalm:
Anhedonie napisao:
hlaefdige napisao: meni se dizajn dopada...tacnije, u redu mi je, ali poskusavam da shvatim iz kog razloga mi se ne pise nista i jednostavno mi se ovaj novi forum ne koristi...
i meni tako. pretpostavljam da mi deluje kao da to nije gay-serbia forum vec neki drugi al to je navika i vremenom ce proci valjda.
mozda ste se zasitili jedni drugih na fejsu,
ili je zbog fejsa sve preslo u neku novu - manje zanimljivu dimenziju :)

elem.

- nedostaje mi opcija gde mogu da pratim teme na kojima sam postovao.
- nekada sam preko searcha nalazio gde me je ko citirao, sad se ne snalazim.
- "View unanswered posts" je totalno glupa i beskorisna opcija.
- i PLIZZZ prilagodite ubacivanje youtube videa novom linku za sharovanje!
blenta napisao:a jel bi mogao da se razvuce preko cele strane
ili makar preko 90% strane pa neka ima dve uske linije sleva i sdesna

ovako kad mi je samo u sredistu imam utisak kao da je tviter a ne forum
Slazem se. Kljucala krv u pozadini nije potrebna. Sa druge strane, ja bih istakao bolje ime korisnika. Ovako moram da zagledam o kome se radi.
posto mi sve deluje prilicno priguseno i mistifikovano, pomislih nesto drasticno -- da se napravi kontrast. evo kako bi to izgledalo

Slika

cine se kao dobra resenja za zvanicne forume pakla i raja :lol:

u svakom slucaju, drago mi je da forum opet radi :)
verujem da su radovi bili u zelji da se unapredi i ulepsa, i svaka cast za trud, al kad vec komentarisemo itd...
Korisnikov avatar
By lav
napravite svetlu verziju, ova je odvratna, I LOSA ZA OCI!!!
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!