Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Kiborg napisao:Pa i nije loše, mada je ipak dizajn kao da ga je napravila plavušica sa čivavom obučena u roze iz Teengirls Design Academy.
:odlicno: a jesu li mogli manji smajliji? ko ih ne poznaje, nikad nece videti koji je koji :no:
acid drop napisao:jedna od najboljih stvari je što pri postavljanju poruke možemo da vidimo ako se neko u međuvremenu ugurao, pa možemo izmeniti post ukoliko je potrebno :) svaka čast, raja :hail2:
Dusu dalo za spam igre :radosnice:

Inace ja malopre dosao na forum i pomislio "sta je sad ovo ... a da" :awesome: Trebace jos malo navikavanja

View unanswered posts • View unread posts • View new posts •

Koja je razlika? :(
ja sam uvek za LGBTetc, ne mos ih pokrijes sve inace ,)

salim se, jel, mojne se vredjate.

..

lm, sto se tice technical stuff - svaka cast, svidja mi se sto se vidi prvi post prelaskom misa preko teme, lepo je & ima dosta prostora za text i ostaje tu, ne gasi se posle 3 sec, sto je dobro.

reply mi malo smeta jer quick reply nikako da izvalim al kapiram da je to do mene & navikavanja.

View unanswered posts • View unread posts • View new posts • - mora da prodje par dana da bih skapirao kako sve to funkcionise.

crvena slova poslednjeg posta su mi ruzna a i ne vidim im svrhu.

tolko primetih do sada.

..

dizajn je...ok, par stvari bih ja licno drugacije ali ok.

..

poJenta - kewl, man.

ko sto rekoh, javim se za par dana kad naucim sve da kazem kako sve to funkcionise po mom skromnom misljnju.
Ja sam za P, pa turite ga đe god oćete... :lezba:

I zašto se više ne vidi kako se piše smajli kada nadnesem miš nad njim. To je ono, da moramo koristiti izbornik smajlija, a on uređen po sistemu "e, ako ste se pre uopšte mogli da snađete, sada nećete moći nikako :evilgiggle: "... Dobro, pa popamtih najbitnije..
-----

A nekako sam neodlučan da govorim šta ne valja na forumu, jer mi je ovo sve dojajno urađeno, pa da ne ispadne da ga hejtujem.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!