Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Inače, obično kada nadneseš miš nad nekom funkcijom, tu pišu detalji te funkcije.

Ja nadneo miš za ono što mislim da je poslednji post, a ono piše "joj tetke, prestanite da kukate. jbt."

Pomislih isprva da junac to napisa iznerviran posle 100-tog pitanja "Kad'će forum"... :D
kad ono tekst poslednjeg posta.. :wundy:
Ne znam, mozda bi trebalo napraviti da postoji link NOVO DANAS al da svako izabere sta ce tu stajati.. od te 4 opcije..

iskljucio sam to za edit posts.. drama queens nijedne :p

ovo ostalo postepeno... treba mi malo odmor od ovoga :P

sto se tice avatara - izgleda da je on uzeo i neke stare avatare.. reuploadujte to :P
What mO said. Ajd o'ladite bre malko. Dajte šansu da prodiše ovo naše sokoćalo. 'Bemu cunce baš, što džvanjkate za medalju.

A ja sam ustvari došla da kažem koliko apsolutno obožavam onu plavu ikonicu (View First Unread Post :love: ) ispred imena tema.
Pa i nije loše, mada je ipak dizajn kao da ga je napravila plavušica sa čivavom obučena u roze iz Teengirls Design Academy.
Videćemo, kad prođe period navikavanja, da vidim šta sve može šta ne, na kraju krajeva kad već postoji samo jedna tema nemoguće je svima ugoditi.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!