Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Tema iz naftalina ali ubi me pesmica 'Sve, sve, sve, sve je Okejk'....nesto za jelo:) ali se smucilo pre nego sto sam probao.
Korisnikov avatar
By Caps Lock
Meni su najdebilnije reklame za Rama margarin i Doncaffe. Prosto ne znam koja je gora. A i oni deterdzenti ubise me u pojam, reklamiraju ih ko da smo dosad prali ves u potoku na kamenu.
Korisnikov avatar
By mirth
A tek reklame na radiju... e to ume tek da bude neshvatljivo.

A: "Ej, preeeeteeeraneee su ti te ciiiiiipelice!"
B: "Ti neeeeee znas?? To su Kiiiiiiikersice!"

Ili ona sa komsinicom kojoj je dosao sin pa je jadna usahla udavaca kupila u prodavnici "sve kao i obicno" (bas me zanima ko to svaki dan kupuje uvek bas iste artikle u prodavnici), sa dodatkom bombonjere za komsinicu, pa sve to placeno Visom, da bi se bombonjerom sirotoj i dotad verovatno ignorisanoj komsinici uvukao prst u bulju sa ciljem upoznavanja tog zasigurno i na nevidjeno fantasticnog muskog primerka, a sve zarad ulaska u svetu tajnu braka i povecanja nataliteta u Srbiji i smanjenja emancipacije zena kao jedinog zla koje je istu zadesilo u poslednja tri veka...
Mislim, kad se malo dublje upustis, ispade skroz visenamenska reklama, i jos ti odvuce svaku misao sa jadne Visa kartice koja je eto ipak trebala da bude glavni akter, ali od ovog ostatka u vidu enormne kolicine gluposti tako nabacane od strane osmisljavaoca iste, propade cela stvar...

:alexis:
Korisnikov avatar
By Mars
Da. Radijske su najgore.
A: E, cao...Gde ides?
B:Idem u ...... da ..... kupim .......
A: Da kupis ..........?!?!
B: A-ha! Imaju najnize cene i najpovoljnije uslove prodaje...
A: Stvarno???? A gde se nalaze....
B: U ulici ...... broj ..... ili na telefon ......
A: Suuuuupeeeeerrrr.... Idem i ja. Cao!
(metalofon jingle)

Takve su SVE reklame na lokalnim stanicama koje ja mogu da cujem.

Na TV su mi iritantne bile nase zvezde reklamirajuci sampon. Posebno Ana Stanic: "JA VOLIM MOJU KOOOSUUUU, MOJA KOSSSAAAA VOLI MEEEEENEEEE, ODKAD KORISTIM Panten MNOOGGGOOO LEPSEEE PEEEEEVAMMM....Paaan TeEeEeEeEeEEnnnNNN! :zvizdi: "

:snesko: :snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By Kupper
I tako.....pre neki dan na jednoj TV bila emisija o tome gde se snimaju reklame za istocnoevropsko trziste (ili kako su se poznate firme snasle za male pare) i ko su likovi koji se pojavljuju...

Centar je Bukurest i uglavnom su akteri Rumuni. Navedeni primeri - serijal 'Pansion Marija', 'Loana (glumica) cija je kosa aktivna, a njene mame nije', reklama 'devojka plese:smeh:a gacice se menaju u svakom kadru (valjda je Allways'....)'...etc.
Korisnikov avatar
By Rei
Na TV su mi iritantne bile nase zvezde reklamirajuci sampon. Posebno Ana Stanic: "JA VOLIM MOJU KOOOSUUUU, MOJA KOSSSAAAA VOLI MEEEEENEEEE, ODKAD KORISTIM Panten MNOOGGGOOO LEPSEEE PEEEEEVAMMM....Paaan TeEeEeEeEeEEnnnNNN! :zvizdi: "
Pre bih rekao da su reklamirali njenu kosu a ne shampon :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by reiPre bih rekao da su reklamirali njenu kosu a ne shampon :lol:
I to je smesno-kosa joj bolje izgleda kad ide u dragstor nego u reklami. Tamo se toliko kezila da sam prvo pomislio da reklamira Blend-a-med Complete 490...

:snesko:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Meni se reklama za Rama margarin baš svidela, svi su tako vitalni, sveži i nasmejani, baka "walk like Egyptian" je simpati?na i otac koji izvodi kolut nazad.

Izrazito mi pak ide na nerve reklama sa babom i privatnim detektivom koji ?pijunira komšije da sazna odakle im je veš tako beo. Stilski efekat nula, izgledaju kao da je eksplodirala garderoba u pozorištu.

Na drugom mestu po iritaciji je reklama za Cilit beng ili tako neko sredstvo za pranje sa onim precvalim kuronjom "Ja sam Petar Jovanovi?" ili šta ve?.

Ina?e uvek sam se pitao gde se te sadisti?ke reklame snimaju ali sad kad znam da je Bukurešt, it throws some light...

A da, i mala antologija replika koje mi šetaju po ganglijama:

1. "Jesi li primetila kako je intenzivna?"
(valjda za boju kose)

2. "Hrana koju pripremam sa puno ljubavi" (u tom trenutku se vide dve punjene paprike u gro planu)

3. "Joj, mhm, ey, um, ja ne b' ništa diro"
(Zdravko pregazilo-me-vreme-al-još-bi-nešto-teo-?oli?)

4. "Nema ceka Lazo" / "Lazo dokle ?u ja da ?ekam?"
("celebrities" u vidu turbofolkašice sumnjive reputacije i fudbalskog sudije koji izgleda kao sam crni ðavo)

(bonus track) 5. kljove Voje Brajovi?a kad se smeje kao da ga boli stomak, u reklami koja ujedno reklamira kršenje saobra?ajnih propisa i marku kafe.
Korisnikov avatar
By M M and I
Uhhh...kako ne mogu da podnesem one reklame za Don Caffé....
Pogotovo kad Milena Dravic i onaj bradati tip odu negde u Italiju (ako se ne varam, Firenca) i onda udju u kafe-bar i naruce Don kafu...A oni nemaju :shok: wow....pa onda ona iz torbe vadi pakovanje te uzasno bljutave kafe...i onda se ona soljica pusi...a svi se kolektivno keze od uveta do uveta....
Kao sad bolja Don Caffé od italijanske espresso (ILLY, Lavazza, Kimbo, Pellini, ... Segaffredo .... )

Fol..."i miris i ukus"
:barf: :tornado:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by M M and I
Kao sad bolja Don Caffé od italijanske espresso (ILLY, Lavazza, Kimbo, Pellini, ... Segaffredo .... )
Fol..."i miris i ukus"
Perverzno. Odes negde na stranu i umesto da probas/vidis/dozivis druge, nove stvari,uskuse, mirise, NE, ti nosis sa sobom svoju kafu, svoje ljute papricice, svoju ogranicenost, zatvorenost i prostotu.

Ima toga i van reklama.

:snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by AngraMaina

A da, i mala antologija replika koje mi šetaju po ganglijama:

1. "Jesi li primetila kako je intenzivna?"
(valjda za boju kose)

2. "Hrana koju pripremam sa puno ljubavi" (u tom trenutku se vide dve punjene paprike u gro planu)

3. "Joj, mhm, ey, um, ja ne b' ništa diro"
(Zdravko pregazilo-me-vreme-al-još-bi-nešto-teo-?oli?)

("celebrities" u vidu turbofolkašice sumnjive reputacije i fudbalskog sudije koji izgleda kao sam crni ðavo)

(bonus track) 5. kljove Voje Brajovi?a kad se smeje kao da ga boli stomak, u reklami koja ujedno reklamira kršenje saobra?ajnih propisa i marku kafe.
mala dopuna
6. "mama, suknja mi uopšte više ne pijanja"
(valjda vunena suknja posle pranja ne?im)
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Mars
Fol..."i miris i ukus"
Perverzno. Odes negde na stranu i umesto da probas/vidis/dozivis druge, nove stvari,uskuse, mirise, NE, ti nosis sa sobom svoju kafu, svoje ljute papricice, svoju ogranicenost, zatvorenost i prostotu.

Ima toga i van reklama.

I to je tacno...ali ljubiteljima dobre kafe...savetujem kad krenu u Skandinaviju da ponesu sa sobom svoju omiljenu kafu...jer je kafa ovde uzasna...Probati mozete pa se sami uverite...
Jedino je u Danskoj nesto bolja...
Tj. mozda ne morate ni da nosite jer ovde mozete da kupite sve moguce vrste kafe : od C kafe, Zlatne dzezve (ako ste ljubitelj turske kafe), preko ILLY, Lavazza, Kimbo, Segaffredo...do kolumbijanske i arapske kafe sa zacinima...
Ali ono sto je ovde "svedska kafa" je najcesce Gevalia i Zoegas, Loefgren Lila...itd...meni se ne dopada...ni sam nacin spravljanja te kafe...
Ni miris ni ukus...
Ziveli Espresso i Mocca ...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by AngraMaina
("celebrities" u vidu turbofolkašice sumnjive reputacije i fudbalskog sudije koji izgleda kao sam crni ðavo)[/i]
Ispravka-turbofolkasica nije nimalo sumnjive reputacije vec vrlo jasne. K'o beli dan...
5. kljove Voje Brajovi?a kad se smeje kao da ga boli stomak, u reklami koja ujedno reklamira kršenje saobra?ajnih propisa i marku kafe.
TACNO! I meni je to palo za oko!
Ali kad zivis u kriminalnoj drzavi onda to i ne dodje cudno.
Da ne kazem da sam ocekivao da se neko iz Ministsrstva oglasi. Cak su se i zahvalili na saradnji na kraju...

A ja da dodam da su fuj sve reklame tipa "Od kad koristim..."[/i]

Korisnikov avatar
By Mars
I to je tacno...ali ljubiteljima dobre kafe...savetujem kad krenu u Skandinaviju da ponesu sa sobom svoju omiljenu kafu...jer je kafa ovde uzasna...Probati mozete pa se sami uverite...
Pa bar kafa ima milion, sa svih strana sveta, gde god da krenes...
Ako smo nosili i slali kore za gibanicu (da, da...) nekad, ne moramo kafu. A i kora sada svuda ima, oblandi, zimnice nase...

A kafu mozemo da probamo i damo sud - kad je skuvas! :D

Korisnikov avatar
By mirth
Meni su ove za zvake u poslednje vreme posebno inspirativne.

Orbit:
Kompletna navijacka rulja nestane sa stadiona u sred utakmice da bi oprala zube nakon hot doga i piva.

Winterfresh:
Nezni Romeo svojim ledeno svezim dahom zamrzne kanal da bi mogao da dopre do izabranice srca svoga koja je na drugoj strani...

Ma savrseno.
Korisnikov avatar
By mirth
A tek ona za prasak i ves masinu istovremeno... kuku majko. :zid:

Em sto traje godinama, em sto cica ima fleshbackove kako tumara po prodavnici i ne kapira zasto na svakoj ves masini stoji vreca sa datim praskom, em sto onda samo pridje prodavcu i napravi pokret "explain yourself, please" tipa, bez ijedne reci, a on na to najprirodnije krene sa celom dubokoumnom filozofijom sa posebnim osvrtom na naucno objesnjenje kako se kombinacijom datog praska i date masine dobiju optimalni rezultati koje je otherwise nemoguce postici...

Da ne pominjem sve one reklame sa krilaticama tipa: "To mogu/moze samo.." + svi moguci postojeci i nepostojeci proizvodi.
By Storm
WASH&GO (Frutty power)
Dakle, novi Wash&Go ?ini kosu posebno jakom i sjajnom. Ima eto neki sastojak i zahvaljuju?i njemu kosa deluje federasto (?itaj: natapirano) i sjajno. I tako onda tri Rumunke (najverovatnije), koje imaju po dvadesetak godina ali zahvalju?i frizuri i šamponu izgledaju kao mnogo starije tetke, krenu kroz neki klub, a kosa im je tako sjajna da nao?iti muškarci moraju da ostave bilijar i da stave nao?are za sunce!!!
:puzzle:
:tuc:
U jednom trenutku dok smo se mi naivno bavili ko zna ?im, Bukurešt je postao centar ovog dela sveta.
:vezan:
By Çâðê_DUP
1. Svaka u nizu reklama, u
kojoj oni nesrecnici iz Villabajo-a
nikako da se opamete.
2. Reklama za Probavitu, jer
onaj tip ne opere ruke.
3. Rama margarin.
(Objasnjenje nije ni potrebno)
By Çâðê_DUP
U jakoj konkurenciji grdnog smeca koje se vrti on and on, ipak se izdvojila reklama za Huper & pratece mu CD izdanje. Radi se o kompilaciji koja nema nikakvog smisla nit' logike (mis'im, Riblja Corba, Leb i Sol, i Disciplina Kicme na istom disku... :alikako: ) a predstavljanje je zapoceto ovim recima:

"Dozivite i vi HIPI POKRET!" (!!!!!!!)

:hail: :hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By bambola
Ubedljivo najbezveznije reklame su za
1.omeksivace(Lenor sa onom klinkom koja ide na prvi sastanak,majka koja ususkuje cerku i prica pricu o princu Kamilici i princezi Lavandi,ili obrnuto),
2.deterdzente za ves(Bonux je No1-ona zena sto drzi pansion i njen kretenski muz-sve reklame su za povracati,pogotovo ona sa dedom i mrljama od cevapa),zatim onaj deterdzent gde dve carape idu u istrazivanje `dzungle`,pa Merix-kad dete kao primer za sivo navede majicu vaspitacice,
3.zatim su na redu sredstva za ciscenje kuce,Mr.Proper gde se dvojica utrkuju ko ce pre ocistiti stan,pa pobednik jos i masira zenu(ili za nagradu izvodi hotelsku spremacicu u provod),Mr.muscolo gde onaj mrsavko otpusava odvod sudopere...ma mali milion idiotskih reklama...a da ne pominjem reklame za Ace-gde su sve zene kao `obicne,prosecne domacice`(citaj strkljaste rugobe koje ni pas s maslom ne bi pojeo).A da ne pominjem one reklame za uloske...

A jek ima negde topic za najbolje reklame...mrzi me da gledam...tu bi imala nekoliko koje me zaista odusevljavaju.
By katarina
Najgora je ona koja odslikava bezakonje u ovoj zemlji, tj. "Mozemo li da nastavimo?!".......da, meni bi nastavio, samo u policijsku stanicu, sa sve izvestacenim smehom "ko moze jace da zine" i Milenom, i-plavuse-su-ukapirale, Dravic

:down:
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Najgora reklama je ona sa Cecom, za MB pivo. :regan: :zacepi:

Ahm da, kompletan teleshop mi je katastrofa! I to su reklame, jel.
Pure crap! :zacepi:
Korisnikov avatar
By bambola
A sta kazete na reklamu za odela Prvi Maj Pirot gde lutan iz izloga pruza cvet svom zenskom pandanu?! Koja scenografija,koliki budzet izdvojen za reklamu...uffff!:sekirica:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by Ra
....."od kada spava na ovim jastucima on vise nehrce"......ffuuuuuuuujjjjjj:lol: :lol: :lol: :barf: :barf: :barf: :barf: :barf: :barf:
Jel to ona sirota porodica koja je promenila ne zna se koliko jastuka i KREVETA(!!!)dok nisu otkrili taj super jastuk?

Interesantna je i masovna pojava nasmejanih Petra Petrovica ili kako se vec zovu koji razdragano "uskacu"u ekran drzeci neki super preparat koji pere i namestaj i plocice i sudove i novcice...nema sta ne peru.
Zatim preparati koji ciste sve vrste mrlja-obicno se desava u prodavnicima gde "slucajnom"prolazniku prospu nesto na odelo,ovaj se pobuni ali sveresiv deterdzent uklanja sve mrlje te su na kraju svi srecni i zadovoljni.Uglavnom je to Venish.Mozda najiritirajuca od tih reklama je kad nekoj babi prosipaju neko sranje na kosulju a ona kaze nesto u stilu"Sta to radite?Unisticete mi omiljenu kosulju".Ali Vanish resava sve i ona na kraju kaze"E,odsad vise ne koristimo izbeljivac nego Venish"i svi se radosno smeju.
Kad smo kod bakica-ima jedna koju porodica ostavlja za vikend samu u kuci i ona napravi zurku u fazonu matorog spota Beasty boys-a"Figh for your right to party",zatim,iznenada porodica zove i kaze da dolazi,bakica uzima magicna sredstva,sredjuje krs gajbu u kojoj kao da su bili razvratni teenageri i docekuje familiju sa nevinim izrazom lica.Uzas.
A sta je sa malim polu-kinezom(???)koji sedi na wc solji i govori "Ala ovde smrdi"a onda se pojavljuje plavokosa(!) majka koja nasmejana pritiska Glade osvezivac vazduha?Degutantno...
:lukavi:
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Jel to ona sirota porodica koja je promenila ne zna se koliko jastuka i KREVETA(!!!)dok nisu otkrili taj super jastuk?
Da, to je ta zena, koja je celoga zivota patila od bolova u vratu i glavobolje, ali joj jastuk kontur sada pomaze.
Inace, doslovno kaze ''od kada spava na NJEMU moj muz vise ne hrce''. :roflmao:
Zatim preparati koji ciste sve vrste mrlja-obicno se desava u prodavnicima gde "slucajnom"prolazniku prospu nesto na odelo,ovaj se pobuni ali sveresiv deterdzent uklanja sve mrlje te su na kraju svi srecni i zadovoljni.Uglavnom je to Venish.
''Draga, sta si to uradila?!'' - Kad riba svom decku prospe nesto na beli duks. A ima i sa babom...''Ali ja zelim novu majicu'', - ''Naravno''. Onda sipaju venis i svi se cude. :D
Jedino su ruske reklame za vanish jos vise iritirajuce od nasih. Oni ga, btw, zovu 'vanjish'. :roflmao:
Najiritirajuca od tih reklama je kad nekoj babi prosipaju neko sranje na kosulju a ona kaze nesto u stilu"Sta to radite?Unisticete mi omiljenu kosulju".Ali Vanish resava sve i ona na kraju kaze"E,odsad vise ne koristimo izbeljivac nego Venish"i svi se radosno smeju.
Ima i to. To je druga baba za vanish, i to je domaca produkcija. Onaj tip sto joj sipa nesto na kosulju je isti onaj koji popije pivo svom ortaku u reklami za vajfert pivo - 'muzika, jel znate ko mi je popio pivo?' :barf:
Kad smo kod bakica-ima jedna koju porodica ostavlja za vikend samu u kuci i ona napravi zurku u fazonu matorog spota Beasty boys-a"Figh for your right to party",zatim,iznenada porodica zove i kaze da dolazi,bakica uzima magicna sredstva,sredjuje krs gajbu u kojoj kao da su bili razvratni teenageri i docekuje familiju sa nevinim izrazom lica.Uzas.
To je za pronto. ''jadna mama - uvek sama'' :roflmao:

Kad smo vec kod baba, ranije je u teleshopu bila baba koja reklamira kosmo disk - ''Da nije bilo kosmo diska, danas ovo slatko ne bi bilo na mom stolu''. :roflmao:

:wcsolja:
By Gost
Ja glasam za višnju.

:barf:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by Johnny Rocket

Kad smo vec kod baba, ranije je u teleshopu bila baba koja reklamira kosmo disk - ''Da nije bilo kosmo diska, danas ovo slatko ne bi bilo na mom stolu''. :roflmao:

:wcsolja:
:shok:
By Gost
A tu je i ona u kojoj stjuardesa u kabini pere kosu i doživljava orgazam.
:zacepi:
Korisnikov avatar
By bigirl
Mene (je) ipak najviše nervira(la) ona reklama za soki?e, sa onim debilima koji vi?u "bu?i bu?i bu?" ili kako ve?.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!