Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Na TV su mi iritantne bile nase zvezde reklamirajuci sampon. Posebno Ana Stanic: "JA VOLIM MOJU KOOOSUUUU, MOJA KOSSSAAAA VOLI MEEEEENEEEE, ODKAD KORISTIM Panten MNOOGGGOOO LEPSEEE PEEEEEVAMMM....Paaan TeEeEeEeEeEEnnnNNN!Pre bih rekao da su reklamirali njenu kosu a ne shampon"
Originally posted by M M and IPerverzno. Odes negde na stranu i umesto da probas/vidis/dozivis druge, nove stvari,uskuse, mirise, NE, ti nosis sa sobom svoju kafu, svoje ljute papricice, svoju ogranicenost, zatvorenost i prostotu.
Kao sad bolja Don Caffé od italijanske espresso (ILLY, Lavazza, Kimbo, Pellini, ... Segaffredo .... )
Fol..."i miris i ukus"
![]()
![]()
Originally posted by AngraMainamala dopuna
A da, i mala antologija replika koje mi šetaju po ganglijama:
1. "Jesi li primetila kako je intenzivna?"
(valjda za boju kose)
2. "Hrana koju pripremam sa puno ljubavi" (u tom trenutku se vide dve punjene paprike u gro planu)
3. "Joj, mhm, ey, um, ja ne b' ništa diro"
(Zdravko pregazilo-me-vreme-al-još-bi-nešto-teo-?oli?)
4. "Nema ceka Lazo" / "Lazo dokle ?u ja da ?ekam?"
("celebrities" u vidu turbofolkašice sumnjive reputacije i fudbalskog sudije koji izgleda kao sam crni ðavo)
(bonus track) 5. kljove Voje Brajovi?a kad se smeje kao da ga boli stomak, u reklami koja ujedno reklamira kršenje saobra?ajnih propisa i marku kafe.
Originally posted by MarsOriginally posted by M M and IPerverzno. Odes negde na stranu i umesto da probas/vidis/dozivis druge, nove stvari,uskuse, mirise, NE, ti nosis sa sobom svoju kafu, svoje ljute papricice, svoju ogranicenost, zatvorenost i prostotu.
Kao sad bolja Don Caffé od italijanske espresso (ILLY, Lavazza, Kimbo, Pellini, ... Segaffredo .... )
Fol..."i miris i ukus"
![]()
![]()
Ima toga i van reklama.
![]()
![]()
Originally posted by AngraMainaIspravka-turbofolkasica nije nimalo sumnjive reputacije vec vrlo jasne. K'o beli dan...
4. "Nema ceka Lazo" / "Lazo dokle ?u ja da ?ekam?"
("celebrities" u vidu turbofolkašice sumnjive reputacije i fudbalskog sudije koji izgleda kao sam crni ðavo)[/i]
5. kljove Voje Brajovi?a kad se smeje kao da ga boli stomak, u reklami koja ujedno reklamira kršenje saobra?ajnih propisa i marku kafe.TACNO! I meni je to palo za oko!
Originally posted by M M and IPa bar kafa ima milion, sa svih strana sveta, gde god da krenes...
I to je tacno...ali ljubiteljima dobre kafe...savetujem kad krenu u Skandinaviju da ponesu sa sobom svoju omiljenu kafu...jer je kafa ovde uzasna...Probati mozete pa se sami uverite...
Originally posted by RaJel to ona sirota porodica koja je promenila ne zna se koliko jastuka i KREVETA(!!!)dok nisu otkrili taj super jastuk?
....."od kada spava na ovim jastucima on vise nehrce"......ffuuuuuuuujjjjjj:lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel to ona sirota porodica koja je promenila ne zna se koliko jastuka i KREVETA(!!!)dok nisu otkrili taj super jastuk?Da, to je ta zena, koja je celoga zivota patila od bolova u vratu i glavobolje, ali joj jastuk kontur sada pomaze.
Zatim preparati koji ciste sve vrste mrlja-obicno se desava u prodavnicima gde "slucajnom"prolazniku prospu nesto na odelo,ovaj se pobuni ali sveresiv deterdzent uklanja sve mrlje te su na kraju svi srecni i zadovoljni.Uglavnom je to Venish.''Draga, sta si to uradila?!'' - Kad riba svom decku prospe nesto na beli duks. A ima i sa babom...''Ali ja zelim novu majicu'', - ''Naravno''. Onda sipaju venis i svi se cude.
Najiritirajuca od tih reklama je kad nekoj babi prosipaju neko sranje na kosulju a ona kaze nesto u stilu"Sta to radite?Unisticete mi omiljenu kosulju".Ali Vanish resava sve i ona na kraju kaze"E,odsad vise ne koristimo izbeljivac nego Venish"i svi se radosno smeju.Ima i to. To je druga baba za vanish, i to je domaca produkcija. Onaj tip sto joj sipa nesto na kosulju je isti onaj koji popije pivo svom ortaku u reklami za vajfert pivo - 'muzika, jel znate ko mi je popio pivo?'
Kad smo kod bakica-ima jedna koju porodica ostavlja za vikend samu u kuci i ona napravi zurku u fazonu matorog spota Beasty boys-a"Figh for your right to party",zatim,iznenada porodica zove i kaze da dolazi,bakica uzima magicna sredstva,sredjuje krs gajbu u kojoj kao da su bili razvratni teenageri i docekuje familiju sa nevinim izrazom lica.Uzas.To je za pronto. ''jadna mama - uvek sama''
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!