Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Otkrica iz 2008:

Otkriće "ženske sperme" isključuje muškarce iz reproduktivnog lanca

Engleski znanstvenici tvrde da su pronašli način kako napraviti "žensku spermu" od koštane srži, što bi moglo potpuno isključiti muškarce iz reproduktivnog lanca. Prošle godine profesor Karim Nayernia je od matične stanice odraslog muškarca razvio spermu, a sada je isto uspio izvesti s embrionalnom matičnom stanicom žene. Prema njegovim riječima, od ženske koštane srži se može proizvesti sperma dodatkom nekih kemikalija i vitamina. Teoretski, lezbijski parovi bi tako mogli biti biološki roditelji svojem djetetu.
Lifesite.net...

Muškarci mogu dojiti

Statistike govore da je na našim ulicama sve više muškaraca koji vas mogu podojiti. Izuzetna vijest, naravno, muško mlijeko bi uskoro moglo postati svjetski nutricionistički trend i otvoriti nova radna mjesta, ali i vratiti samopouzdanje izgubljeno u feminističkoj invaziji.

Fenomen kapanja mlijeka iz muških grudi rezultat je uzimanja hormonalnih lijekova, najčešće za tretman raka prostate, ali i, recimo, ćelavosti. No postoji i druga metoda. Dokazano je da dugotrajno cuclanje i masaža bradavica, bilo kod žena, bilo kod muškaraca, dovodi do iste pojave.
T-portal

Vase misljenje?
Zna li tko dokle su stigli danas, nakon 3 godine, sa istrazivanjem?
Korisnikov avatar
By Laerem
We done our thing
We have evolved
We're up on our hind legs
The problem solved

We are artists
We are mathematicians
Some of hold extremely
High positions

We're sick and tired
Of all this self serving grieving
All we wanted was a little consensual rape in the afternoon
And maybe a bit more in the evening

But we are tired
We are hardly breathing
And we're free

Go tell the women that we're leaving
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Hellas
Dokazano je da dugotrajno cuclanje i masaža bradavica, bilo kod žena, bilo kod muškaraca, dovodi do iste pojave.
T-portal
iju! moraću mjenjati erogene zone... :drama:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ok ovo je druga tema za X dana koja se bavi curenjem mleka iz bradavica, ovaj put muskim. Yuck. :whatever:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Dokazano je da dugotrajno cuclanje i masaža bradavica, bilo kod žena, bilo kod muškaraca, dovodi do iste pojave.
T-portal
Ju. Ako mi decko nastavi ovako postacu majka :drama:
Korisnikov avatar
By acid drop
ma šta utopija
oću dete sa svojom partnerkom, makar ilegalno :pljuje:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Anhedonie
T-portal
mozemo da ti presecemo anterolateralne puteve do nucleus supraopticus-a i nucleus paraventricularis-a u anteriornom delu hipotalamusa, blokiramo vazoaktivni intestinalni peptid i bog da te vidi
Korisnikov avatar
By Hellas
^ :up:
Originally posted by unic0rn

Ok ovo je druga tema za X dana koja se bavi curenjem mleka iz bradavica, ovaj put muskim. Yuck. :whatever:

2 takve teme su osnovane u istom danu :)
Ali mleko je zdravo, izvor kalcijuma i smanjuje verovatnocu za pojavom ozbiljne osteoporoze. Smatram da se treba informisati o toj veoma hranljivoj materiji :shmi: .

Konkretno u ovoj temi sam htela staviti akcenat na to da bi sada ljudi LGBT populacije mozda mogli lakse osnovati porodicu, uz sto manje posrednika.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by haemoglobin
Originally posted by Anhedonie
T-portal
mozemo da ti presecemo anterolateralne puteve do nucleus supraopticus-a i nucleus paraventricularis-a u anteriornom delu hipotalamusa, blokiramo vazoaktivni intestinalni peptid i bog da te vidi
jel mozemo?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
i zovete me "mama anhe" a ja vas "rabovi anheovi" :wundy:
By Kragi
bezveze.

narocito ovo za muske sise :hys:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ali bi lezbejski parovi u tom slucaju imali iskljucivo zensku decu.

Ne vidim da je potvrdjeno da je ta stvorena sperma sposobna za oplodnju, odnosno da li se i nakon oplodnje dogadja sve ono sto bi trebalo.
Korisnikov avatar
By Hellas
^ Ne znam ni ja da li se posle dogadja sve sto bi trebalo, zato sam i pitala da li neko zna dokle su stigli sa istrazivanjima nakon 3 godine.
U svakom slucaju korak napred je napravljen.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Znam za ovo jos od 2008.
Samo se zenska deca mogu dobiti...
Meni se svidza ideja, samo da dete bude zdravi i pravo. Ko zna kada ce ovo stupiti na snagu.
Korisnikov avatar
By maka
:aplauz:

zena moze oploditi zenu vec 20 godina
Korisnikov avatar
By KiWi
maka napisao::aplauz:

zena moze oploditi zenu vec 20 godina
... a muška laktacija je opštepoznat pojam.

Na HISTORZY-u je bila emisija o logorašima koji su u okolnostima ekstremne gladi, žeđi i dvadesetčetvoročasovne tame lučili mleko. U istoj emisiji je pomenuto da je muška laktacija kod jarčeva toliko česta, da jedan od 100 jarčeva privremeno luči mleko iz svojih mlečnih žlezda.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!