Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by GaladrielKako ovo? Ako te vec neko startuje, znaci da ima "neke" namere
tako da to bude neka neobavezna konverzacija. ako osetim neke namere samo bih se teleportovala na neko drugo mesto
Originally posted by str00jaEh...
^ e i ja, znaci nebitno kako me startuje, samo dok ja ne moram da startujemja ovako znam da budem kao jak na recima, al ne i na delu za prvi potez bas
![]()
Originally posted by kurac
ne brini. moje ime je kurac, tvoje reči su govno.
Originally posted by Incubus
šipovala rac šipovala rac šipovala šipovala šipovala rac
Originally posted by ROYAL
E, ne znam na koji start bih "lepo" odreagovao...Baš sam skoro sa nekim pričao kako sam u fazonu da ne bih nikoga odjebao ko normalno priđe i nešto pita/kaže/prokomentariše. Čak i ako mi se ne sviđa bio bih maximalno pristojan i ok, jer mislim da je ok na taj način se "zahvaliti" čoveku na "komplimentu", a da ne pominjem da je nekome ipak trebalo da ima muda i da skupi hrabrost i da priđe (debili i serial muvači excluded). To u slučaju startova uživo/u klubu, kafiću, tj. neko ko iz nebuha priđe.
Ovako - iskrena i opuštena priča je dobar početak![]()
Originally posted by alexandermagic
Ne volim da mi se oduzima mogućnost preuzimanja prvog koraka.![]()
Mada, par puta sam prepustio to zadovoljstvo suprotnoj strani jer sam procijenio da je tako bolje, a za što su kasnije skupo platili.
![]()
@ Sixto
Suptilni šarmeru!![]()
Originally posted by ROYALE bez uvrede i zadnjih namera, al' ono velike su sanse da na kraju ti ispadnes seronja jer nekog zavlacis.
E, ne znam na koji start bih "lepo" odreagovao...Baš sam skoro sa nekim pričao kako sam u fazonu da ne bih nikoga odjebao ko normalno priđe i nešto pita/kaže/prokomentariše. Čak i ako mi se ne sviđa bio bih maximalno pristojan i ok, jer mislim da je ok na taj način se "zahvaliti" čoveku na "komplimentu", a da ne pominjem da je nekome ipak trebalo da ima muda i da skupi hrabrost i da priđe (debili i serial muvači excluded). To u slučaju startova uživo/u klubu, kafiću, tj. neko ko iz nebuha priđe.
Ovako - iskrena i opuštena priča je dobar početak![]()
Originally posted by Hys.Jos ako crveni il je smotana, ja se uvek raspametim
Originally posted by m..bravo!
geekovski, ali potpuno.
nista, ali nista nije sladje od toga![]()
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323177#p2323177]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]"ok, ja cu ti se sada bas bas pribliziti.. bicu 5 sek. na 5 mm ispred tvoje face i ako me ne poljubis, okrenucu se i otici, a ti ces se do kraja zivota pitati kakav li je to secaj poljubiti me.. dakle, 5..4..3..2.."Pa i nije loše baš...
kichasto, znam, ali
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!