Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Torry
e jbg, ja bas uskoro moram da idem....
:nesiguran:

zasto uvek da propustim najbolje???:smirk:
Korisnikov avatar
By Torry
^a jos se i rimuje:zvezda:
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by Galadriel

tako da to bude neka neobavezna konverzacija. ako osetim neke namere samo bih se teleportovala na neko drugo mesto
Kako ovo? Ako te vec neko startuje, znaci da ima "neke" namere :njanja:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Hehe. :cobanica: Ne. :ozbiljan: Kad te neko startuje znači da želi da razgovara sa tobom. :volinevoli:
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by str00ja

^ e i ja, znaci nebitno kako me startuje, samo dok ja ne moram da startujem :D ja ovako znam da budem kao jak na recima, al ne i na delu za prvi potez bas :beba:
Eh... :meda:

Skorpijo malena :kiss:

I kod mene je tako nekako :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by kurac

ne brini. moje ime je kurac, tvoje reči su govno.
:lol:

ali ovo je potpuna istina. ti se zoves kurac, a ja zvanicno idem i serem po forumu. :merlinka:

btw., aaa ..... koliki ti je? :drkanje:
Korisnikov avatar
By Incubus
šipovala rac šipovala rac šipovala šipovala šipovala rac
Korisnikov avatar
By Incubus
+ upitnik na kraju omaklo mi se cheers :lol:
Korisnikov avatar
By ROYAL
E, ne znam na koji start bih "lepo" odreagovao...Baš sam skoro sa nekim pričao kako sam u fazonu da ne bih nikoga odjebao ko normalno priđe i nešto pita/kaže/prokomentariše. Čak i ako mi se ne sviđa bio bih maximalno pristojan i ok, jer mislim da je ok na taj način se "zahvaliti" čoveku na "komplimentu", a da ne pominjem da je nekome ipak trebalo da ima muda i da skupi hrabrost i da priđe (debili i serial muvači excluded). To u slučaju startova uživo/u klubu, kafiću, tj. neko ko iz nebuha priđe.

Ovako - iskrena i opuštena priča je dobar početak :)
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by ROYAL

E, ne znam na koji start bih "lepo" odreagovao...Baš sam skoro sa nekim pričao kako sam u fazonu da ne bih nikoga odjebao ko normalno priđe i nešto pita/kaže/prokomentariše. Čak i ako mi se ne sviđa bio bih maximalno pristojan i ok, jer mislim da je ok na taj način se "zahvaliti" čoveku na "komplimentu", a da ne pominjem da je nekome ipak trebalo da ima muda i da skupi hrabrost i da priđe (debili i serial muvači excluded). To u slučaju startova uživo/u klubu, kafiću, tj. neko ko iz nebuha priđe.

divan si
By alexandermagic
Ne volim da mi se oduzima mogućnost preuzimanja prvog koraka. :durenje:

Mada :smug: , par puta sam prepustio to zadovoljstvo suprotnoj strani jer sam procijenio da je tako bolje, a za što su kasnije skupo platili. :lol:

@ Sixto

Suptilni šarmeru! :lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
kad se ne nadam,
onako - s ledja :D

dosadilo mi je smekerisanje na daljinu, pa onda kao neko od nas dvojice pridje jer je to neminovno...

a reci...
pa, moze i "koliko je sati?" samo da ne bude "hallo"
... i da nije u sred dance flora jer sam gluv ko top. :lol:
By Sixto
Originally posted by alexandermagic

Ne volim da mi se oduzima mogućnost preuzimanja prvog koraka. :durenje:

Mada :smug: , par puta sam prepustio to zadovoljstvo suprotnoj strani jer sam procijenio da je tako bolje, a za što su kasnije skupo platili. :lol:

@ Sixto

Suptilni šarmeru! :lol:
:smug:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ono kao - ako sad ne podjes sa mnom, do kraja zivota ces se pitati da li si propustio covjeka svog zivota/najbolji sex u svom zivotu...

ili nesto tako. samouvjereno, i obecavajuce.
By Kragi
Originally posted by ROYAL

E bez uvrede i zadnjih namera, al' ono velike su sanse da na kraju ti ispadnes seronja jer nekog zavlacis.
Znas ono, pristupacan, ljubazan i sve mi je to ok do momenta kad 'opustena prica' prelazi u nesto konkretnije. i onda ide ovako:
- a jel si a ili p?
- joj, mislim da to bas i nije bitno, ili bar ne za neki dalji odnos.
- kretenu jedan, pa sto mi odmah nisi rekao da nisi zaintetesovan nego me zavlacis pricom vec 20 minuta.

iz najbolje namere da budes ljubazan.

O virtual muvanju da ne govorim. Face, MSN i sl. Komunikacija je super dok ne shvate da ti zapravo ne bi da se jebes al' im posle nije jasno koji moj ih zavlacis sve vreme iako ti imas 'najbolju nameru'.
Vremenom sam poceo da razmisljam tako da su mozda i u pravu. :neznam:
Korisnikov avatar
By ROYAL
E, fala Torry ;)

Iskreno, mene niko nikada uživo nije pitao te stereotipe (a, p ili uni), mislim da ljudi nisu toliko hrabri uživo i da je to isključivo vezano za virtuelnu komunikaciju. A što se zavlačenja tiče - šta znam, mislim da u početku treba bukvalno birati reči i paziti šta pričaš da ne pošalješ pogrešnu poruku, jer pitanje je koliko su ti ljudi koji pogrešno shvate zapravo bili u krivu a koliko smo i mi slali mixed signals. Naravno, debili nikad nisu bili deficitarna kategorija, ali mislim prvenstveno na ok ljude.
Naravno, ovo sve vezano za priču koja ne uključuje sex četove i slične mesare, jer tamo ipak ljudi dolaze uglavnom samo sa jednom namerom, tako da ih treba razumeti što neće da "gube vreme" na priču.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja se slazem sa rojalom da treba postovati cinjenicu da je neko skupio snage da ti pridje. svako ima pravo da proba. prosto...buds pristojan, ali na prvu naznaku konkretnog muvanja isto tako pristojno odbiti (i zavlacenje je smor nad smorovima)

tako postupam iako se vrlo bezvezno osecam kada mene neko muva. bas ne umem da se ponasam i nisam navikla na tu 'ulogu'...
Korisnikov avatar
By BBM91
Ja ne volim da mi neko filozofira, totalno mi se ne svidjaju muskarci koji ne zaklapaju. Nek dodje i kaze cao, ja cu ga poljubit odmah ukoliko mi se svidi :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
"ok, ja cu ti se sada bas bas pribliziti.. bicu 5 sek. na 5 mm ispred tvoje face i ako me ne poljubis, okrenucu se i otici, a ti ces se do kraja zivota pitati kakav li je to secaj poljubiti me.. dakle, 5..4..3..2.."

kichasto, znam, ali :drkanje:
Ako to prvi uradi startuje, vec me je na pola kupio, cenim to i kod momaka i kod devojaka.
Jos ako me gleda par sekundi u oci a da nista ne kaze i da mi izvuce osmeh pre nego ja njemu, stvar je resena, ozbiljno muvanje moze da pocne :)
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Volim svakako.

Čini mi se da je temu otvorio neko ko hoće da smuva nekog sa foruma. :alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!