Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Glasnik
Neću da joj popunim zbog svoje homoseksualne opredeljenosti!

Izem ti apsolventa...
Korisnikov avatar
By bern
A biseksualna i homoseksualana su potpuno "iste" u smislu što "nisu" heteroseksualne?

edit:
nisam ubacio "biseksualna"...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by bern

A biseksualna i homoseksualana su potpuno "iste" u smislu što "nisu" heteroseksualne?

Izgleda da jesu...
Em opredeljenost, em muski i zenski pol...Ms Petrovic bi mogla malkice bolje da uradi preliminarno cituckanje pre nego sto postavi ovakav jedan upitnik.

Vrlo rado bih ucestvovala kada bi to malo ozbiljnije izgledalo :)
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Glasnik88

Neću da joj popunim zbog svoje homoseksualne opredeljenosti!

Izem ti apsolventa...
hajde, ja to odlucih tolerirati, ali kad sam dosao do 'potpune/nepotpune' obitelji, tu je bio kraj.

ko da joj je amfilohije sastavljao pitanja. :roll:
Korisnikov avatar
By Fantasy
a test je uradjen u muskom rodu........divno!!!!
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja sam odgovorila na upitnik, ali pitanja.. Ostavila sam i iskreni komentar. Jeste da ne ide uz moje godine, ali takva pitanja i ne idu uz buduceg psihologa. Cekam rezultate. Ocemo se kladiti da ce biti donesen zakljucak da imamo svako po minimum 5 psiholoskih bolesti i da umiremo vise puta dnevno od Tonija Cetinskog?! :drama:
Korisnikov avatar
By BlaBlaa
haha i ja sam uradio ima dvosmislenih pitanja hmm .... a vecina njih se i po nekoliko puta ponavlja.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pitanja su verovatno izvucena iz neke literature tipa "psihologija u 100 lekcija". Ne znam da li je autor pitanja gay, mada mi tako mirise na str8 :drama: ali svakako se ovde na forumu moze dosta toga pametnog iscitati po pitanju naseg odnosa prema vezama kako kod deckica i devojcica, tako i kod transgender osoba. Nema dobru podlogu za pitanja i vrlo su povrsna.
By str00ja
Hteo sam da učestvujem, ali sam odustao nakon pročitane prve stranice pitanja... :down: Slažem se sa Sanjom, a i svima ostalima gore.
Korisnikov avatar
By Srklet
zapravo, dvije su grozne stvari u vezi ovog "istrazivanja":

1. sto ga preporucuje netko tko se smatra gej aktivistom. aktivisticki bi bilo skrenuti paznju doticnoj da joj je anketa sramotna.
2. sto ce ga doticna vjerojatno privesti kraju, pa ce onda jednoga dana negdje istupati kao znanstveni autoritet po pitanjima pederluka. "znate, ja sam istrazivala tipove ljubavi kod homoseksualaca..."

:giljotina:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Popeye

hajde, ja to odlucih tolerirati, ali kad sam dosao do 'potpune/nepotpune' obitelji, tu je bio kraj.

[/quote]
Na ovo sam i ja ugasila upitnik :lol:
Korisnikov avatar
By Torry
smorilo me ovo

a inace volim upitnike
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
@abortirani terorista
Da li je ta devojka samo bacila pogled na forum?
Ja kad bih pisala, lupam, o muslimanskoj veroispovesti, trudila bih se da informacije dobijem iz sto veceg broja izvora. A plus u 21. smo veku, ja bih pri ovakvom radu, naravno prvo iscitala literaturu, ali posle toga bih se posvetila istrazivanju preko neta i pokusala da ostvarim kontakt sa ljudima koji su deo (da se vratim na svoj primer) muslimanske vere.. Ako devojka nije na forumu, copy/paste joj nase postove.
Mislim da niko od nas nece da svesno napada nju, samo manjak informisanosti ljudi van LGBT populacije, koja se odlicno vidi u koncepciji njenih pitanja.
Korisnikov avatar
By Kittrie
e, sad mi se bas radi upitnik. zar je toliko grozomoran??
Korisnikov avatar
By Kittrie
ok, nije dobar, toalno.
ali ja sam ga ipak ispunila. dosadno mi, hbg.
Korisnikov avatar
By Kekica
Ja sam ispunila, nemam preča posla.Pitanja su katastrofa :kletva:
By alexandermagic
Pitanja dEluju kao prirodni laksativ, a naziv istraživanja je besmislen. Kako li je dotična stigla do statusa apsolventa? :kafa:
Korisnikov avatar
By BlaBlaa
nisu mi jos stigli ti njeni rezultati xD stvarno je krawa :-)
Korisnikov avatar
By Delete
@AbortiraniTerorista
Da li bi bio ljubazan da autorku ovog sramnog upitnika uputis da poseti ovaj forum, kako bi ona nama objasnila zasto je zalutala u problematiku o kojoj ocigledno nije dovoljno informisana, a mi bismo joj bili radi prosiriti horizonte u nasem smeru?
Korisnikov avatar
By bas bleu
cenim da je gospodjica vec diplomirala by now :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Srklet
ja hocu da netko azdejkkovicu objasni da uopce nije trebao distribuirati ovakvu anketu. ima je dvije validne opcije:
1. da posalje curu odmah u tri pm
2. da joj skrene paznju zasto je anketa problematicna, zasto je vazna ispravna terminologija te se ponudi pomoci joj oko toga ili je spojiti s nekime tko zna
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!