Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By ultraviolet
dobro, piću pesak onda ovih dana.

jebem ti taj b92 non-info-sektor-sajta, skoro su pisali o tome kako se, moš misliti, ne moramo kupati svaki dan ili kako ne moraš isprati usta posle pranja zuba. ajd mrš bre.

BAN
Korisnikov avatar
By KiWi
ako puno trošiš (znojanje) moraš puno i da unosiš. Ja da unosim u ovo doba godine samo litru vode u sebe mislim da bih umro ...
Korisnikov avatar
By bern
Članak na b92 je najniži mogući oblik popularne nauke.
Korisnikov avatar
By erkondisn
pij kad si zedan. i mislim da bi sve trebalo stati na tome. evo ja recimo pijem ko lud i trazim stalno vodu :lol:
Korisnikov avatar
By Kekica
Laz!Pa voda je izvor zivota.Ukoliko ne unosimo dovoljno vode u sebi DEHIDRIRAT' cemo!Kakvi sve danas "naucnici" postoje!
By alexandermagic
Barbi, daj se relaksirat, pa nisu rekli da ju ne trebaš piti uopće, samo da organizmu ne prija da se unosi u količini kao što to čine kamile npr.

OnT: 1,5 do 2 l H20 je moja mEra.
Korisnikov avatar
By Laerem
U antiseptickoj kulturi zivljenja sve je opasno po zdravlje.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
serendaju...pa ne pijem jebeno destilovanu vodu...uostalom ne pijem samo vodu vec i jedem stoga se nivo elektrolita drzi u normali

glupaca
Korisnikov avatar
By 2kune
Čovjekoljubac Bog je od vode pravio vino... :opatica:
Korisnikov avatar
By Herald
Pa i nije bas uvek ok nalivati se vodom, sto kaze erkondisn "pij kad si zedan", jer mozemo da imamo osecaj zedji i da se nalivamo vodom, pri cemu puno mokrimo, a da smo zapravo zedni minerala a ne vode. Pogotovo leti, ako ne unesete dovoljno minerala mozete da pijete koliko hocete vode, ispisacete je i ostati dehidrirani. To vazi pogotovo za one koje mrzi da jedu ili ne stizu da jedu, a nalivaju se vodom jer su navodno zedni.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by erkondisn

pij kad si zedan. i mislim da bi sve trebalo stati na tome.

cak i u ovo nemilo doba ne popijem vise od 5 dl vode dnevno. a zimi 2-3 dl.
{i to ne da se ubiVam sokovima, cajevima itd}

hbg, niJEsam zedna. nikad nisam ni bila. :nesiguran:

edit: samo posle MNOGO, MNOGO, MNOGO sexa, obavezno popijem oko 3dl na iskap,
sto je za mene kolicina dovoljna za dan cili !!
Korisnikov avatar
By Stripi
ŠTa će biti sljedeće? Previše kreme za sunčanje će štetiti našoj koži?
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ JOK.
zamisli kad koza to upija i upija i.. onda postane rezistentna na sunceve zrake i.. ne mozes da vrsis fotosintezu. :wundy:
Korisnikov avatar
By Stripi
pa primjetio sam da mi u zadnje vrijeme nije iznikao niti jedan pup :shrug:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Kittrie

^ JOK.
zamisli kad koza to upija i upija i.. onda postane rezistentna na sunceve zrake i.. ne mozes da vrsis fotosintezu. :wundy:

hahahahahah

ont. pij previse vode, nista lose nece bitnuti - pogotovo na ovu vrucinu...;)
Korisnikov avatar
By luciferin91
Ne vidim kaj je diskutabilno. Casopis u kome je objavljeno je vodeci iz medicine i plus clanak ima referencu. Svi znamo da je neceg previshe uvek opasno. ;) Tako da chill out.:peace:
Korisnikov avatar
By antibiotic
koliko to vode treba da pijem dnevno da bi mi ostetilo zdravlje?
:ubise:
Korisnikov avatar
By luciferin91
Originally posted by Drakche

koliko to vode treba da pijem dnevno da bi mi ostetilo zdravlje?
:ubise:
U clanku se pominje hiponatremija. Do nje dolazi kada kolicina unete vode je toliko velika da smanjuje koncetraciju Na+ jona u krvi. Smanjenjem njihove koncetracija osmotski pritisak izmedju celija se menja i ne moze doci do nadrazivanja celije odnosno, implus se ne moze preneti. Svako od nas uzima razlicitu kolicinu Na preko soli. Tako da je zakljucak da vodu treba piti onoliko koliko smo zedni. A ne 2 3 ili 4 l koliko neko kaze ili cisto narodno "za svaku casu vode bubrezi kazu hvala". Samo umereno.
Korisnikov avatar
By Blady
Ne pijem previse vode.
Shvatila sam da mi ne prija.
Pijem koliko osetim da mi prija.. evo zena je preporucila 1,5l to je sasvim ok..
Nekada popijem vise, nekada manje.. Organizam mi sam trazi.
Korisnikov avatar
By zajebana
voda zahtjeva odredjenu obradu,kratku,ali zahtjeva,barem zagrijavanje,prije nego izadje iz zeludca,zato je treba piti sto dalje od obroka,i tada mislim da se moze piti u neogranicenim kolicinama.kvaliteta vode je bitna,kvaliteta ishrane utjece na kolicinu vode koja se moraunijeti,sve je povezano.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!