Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

ranije mi se to nije desavalo. doduse, do pre 2 godine zivotni prosek plakanja je bio jednom u 4 god. znaci NIKAD.
a onda.. stagod, placem jednom u 3-4 meseca, najcesce u pms-u zbog neke pesme i filma. i osecam UZASAN bol od SUZA, preciznije peckanje, osecaj slican grebanju ili kao da mi neka hemijska supstanca naprosto "izjeda" beonjace itd.

inace, oci su mi svetle, izuzetno osetljive na svasta: nekad na suncu bez naocara za sunce imam pomracenja i onda krece to peckanje , pa suze koje jos vise pekui BOLE, tako da placem jer me boli plakanje, i izuzetno se tesko zaustavlja. isto kao i sa crnim lukom, jednosm sam bila toliko osetljiva da sam iseckan luk osetila 3 prostorije dalje i pocela da placem toliko da sam prestala gledati film, povukla se u svoju sobu i od bola od suza ruljala preko pola sata. ispirala sam oci vodom, brisala cistim maramicama okolo, nista ne vredi.

e sad, veceras planiram da placem. nisam dugo, i hocu da budem sva emotivna (tuzno), prija mi to nekad da izbacim neke emocije vani.. vec su filmovi spremni..
ali te suze, PRAVE (psihicke, ne bazalne/reflexne) , koje kao imaju malo drugaciji sastav od ovih drugih, covece, imaju i leucine enkephalin (prirodni pejnkiler), mene BOLE , NEOPISIVO BOLE.

znaci ranije nisu, i obicne suze od smeha me ne bole, samo ove kad ruljam emotivno ili to od sunca, luka itd.

da li neko zna zasto? i sta da radim po tom pitanju?
{naravno da ne moram da placem, ali zelim sad, isplanirala sam, a steta da propadne vece. :lol: }
Korisnikov avatar
By Anhedonie
suze su slane, valjda bi trebalo da pece malo dok se ne naviknes. dunno.
By Sixto
Suze imaju razlicit sastav!? :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
@sixto
u principu ne, ali, evo , procitaj ovo:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tears

pa i nije logicno da je IDENTICAN sastav tecnosti kad ti zasuzi oko i kad ruljas.

i sta s' usao ovde da se smejes. meni je tesko brate.

@anhe
hun, nije to ono "peckanje". OVO JE BOOOOOLLLLLLL, kao da mi je neko kiselinu u oci sipao. :drama:

edit: i ja nasla da postavljam ovu temu u 1 nocu. :sigh:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa znas kako, mooooozda je povezano sa manjim unosom tecnosti pa onda tu nesto nisu dovoljno razredjene pa su slanije. ne bih znao al i meni se nekad desi tako nesto.
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ :lol:

Originally posted by Anhedonie

pa znas kako, mooooozda je povezano sa manjim unosom tecnosti pa onda tu nesto nisu dovoljno razredjene pa su slanije. ne bih znao al i meni se nekad desi tako nesto.

e vidis, i meni je jedino to padalo na pamet. jer slabo unosim tecnosti.
idem sad da popijem litru vode i pola l soka ,pa da pokusam da placem. :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
vise pij more! sad je leto, sad treba puno da se pije!
Korisnikov avatar
By Kittrie
ja volim da pijem puno samo one stvari od kojih dehidriras: kafu, alkohol.. :lol:

evo evo, pijem sok.
Korisnikov avatar
By Torry
probaj suze od smeha, mozda su drugacije
Korisnikov avatar
By Kittrie
@hemi
:lol:

ali duso, nemam ove simptome, samo jednom u nekoliko meseci kad se zaukam da ruljam ko u latino-sapunici osetim bol.

@torry
probala suze od smeha, evo danas bar 5 puta, i ne peku. ali to i nije ovo RIDANJE koje me boli, nikad nije ta kolicina suza u pitanju. kad ridam, onda to ide uz sve zagrc, probleme sa disanjem, tihe, u grlu gusene jauke, i valjenje po podu. a nekad i pricam sama sa sobom, ili sa likovima iz filma npr. :)
i MNOGOOOOOOOOO oslobadja, zato mi i treba.
i zato hocu i da gledam A SUMMER STORY, jer placem samo u pms-u na filmove i muziku.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ma to joj je zbog apstinencije, ne zbog pmsa :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ama voljno apstiniram tek 10. dana, tesko da cu poludeti od toga.
Originally posted by Birthday_girl

A tebi se u pms-u samo place? :pervert:

:krezavi:

ocigledno nisi na mom fejsu. :lol:

ne, procitaj post pazljivo, obrces konstrukciju.
meni se SAMO U PMS-U (vremenski prilog ??) place. inace ne.

inace sam previse NAPALJENA, kreativna, luda, sva ODUSEVLJENA i smejem se ko nenromalna. i super mi je. :D zato , npr., nisam smela da procitam ovaj tekst ceo danas, jer sam se od smeha gusila vec posle prvih nekoliko recenica
http://pinkradio.com/magazin/vanzemaljc ... t-sa-kebom

@ anhe
ma mogu ja i da se jebem, i tad sam ovako luda svaki 3. pms. :lol:
ako se secas epizode sa ERIC DANE-om- e pa to je to. :lol: a sexala sam se i te kako. :pervert:
Korisnikov avatar
By Kittrie
i seckala sam luk, baXuz jedan, i naravno JAUKALA !!
posle toga mi zaista nije bilo do gledanja filmova, ali zelim veceras da ih odledam i ridam tinejdzerski. :lol:

i dalje primam savete, mada se nesto nadam da ce preterano usenje tecnosti pomoci.

idem da pijem vodu, dobroooo jutrooooooooooooo :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Torry
e luda si :)
na to pridodas "komplikovana" + "krhka" i dobijas "sveto trojstvo" prideva koje mi moji partneri govore, a nisu tacni. :wundy:

..pijem vodu.
Korisnikov avatar
By Torry
ajd ajd, smislicu do veceras neko urlanje od filma i nedajboze secu vena, neka i boli al se bar ispraznis ;)
Korisnikov avatar
By Kittrie
urlicem uz LEGENDS OF THA FALL, DANCER IN THE DARK, ANNE CARENNINE, CITY OF ANGELS, i tako to.. :rida:

edit: aj sto boli, nego sto sam blamantno preglasna. a placem kad sam sama, iskljucivo. :misli:
Korisnikov avatar
By Torry
ok, gledaj Onegina veceras
Korisnikov avatar
By Kittrie
@torry
ne, onjegin mi nema tu.. placipickavnost u sebi..
repriziracu si neki od ovih filmova..

@sanja
jes ti normalna??
je l' to istina?? :uplasen:

e da, je l ima ono bese tema filmovi na koje placete ili tako nesto?
da ne postavljam novu..
Korisnikov avatar
By Torry
ok, urlaj, vristi, igraj, cerekaj se, pevaj, skaci, jebi (a ne, nemoj to) , vezbaj nove pokrete, radi vezbe, jogu, isprazni se na bilo koji nacin

nemoj da places, nece boleti

simple as that :yes:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:lol:

naravno da ne..

pij bre vodu devojko!!! VODUUUUUUUU! cistu!

i ne znam.. ja npr imam slican problem kada nocu ne skinem sminku, pa sutradan suzim ko nenormalna i pece.. ali to ponovo nije da "boli" kako ti kazes :neznam:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!