Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Zla_Barbika
...Bila sam u vezi sa prvim deckom 3 meseca i raskinuli smo, ali ja ga zovem i pitam da se pomirimo (i to jos sa maminog telefona) i on mi ladno kaze da neće :drama:
:sweet:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Laerem

Moguce, ne obracam bas pozornost. Ljudi su cesto ulazili i izlazili iz veze sa mnom bez da sam ja bio svjestan toga.
Ovo mi je distrubingli familijar :kesa: Posebno ovo za ulazak.

Inace slicno kao zlarbarela, bivsi decko, posle par meseci posto sam raskinula, ja ga startovala jer sam bila (to sada vidim iz 13 starije percepcije) zagorela, on reko neka fala ja sam se taman sastavio.
Korisnikov avatar
By Darling
Korpirao me je jedan decko u kojeg sam bila smrtno zaljubljena u srednjoj skoli. Rekao je mojoj drugarici da sam super devojka, ali da mu treba nesto iskusno :radosnice: Posle toga se stvarno smuvao sa starijom devojkom :lol: I dan, danas se kezimo kada se sretnemo, komsije smo, inace :giggle:

Drugu korpu sam dobila od devojke i hvala joj za to :awesome:
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Jesam jednom ako to definisemo kao "ja ga pitam da se smuvamo, a on nece". Bio je vrlo fin, tako da to nije bilo nimalo traumaticno iskustvo za mene, a sada vidim da je bolje sto je odbio, jer ipak nismo dovoljno kompatibilni. By the way, ovo nije "kiselo grozdje" sa moje strane. :)
Korisnikov avatar
By Kekica
Neka neko napravi grupu "Kome ste sve dali korpu", tako nesto u tom fazonu, bice zanimljivije :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Zla_Barbika

Neka neko napravi grupu "Kome ste sve dali korpu", tako nesto u tom fazonu, bice zanimljivije :D
A zašto ti ne bi napravila tu grupu, kad je već to tvoja ideja ?
Korisnikov avatar
By Kekica
Pa zato sto ne mogu da zamislim sta bi se desilo sa temom kada bih je ja otvorila.
Korisnikov avatar
By Kittrie
hmm.. NE ZNAM da li ovo moze da se kvalifikuje kao korpisanje pravo, ali:
u sred mog emotivnog i fizickog distanciranja,
ona ode van zemlje, zove me svaki dan, pise sms-ove, ja nista, cutim, ona se vrati i kaze da ovo nece uspeti tako. :wundy:
posle smo imale sex.

edit: maaaaaa,
i jos jedna devojka je rekla da misli da treba da raskinemo
(da li treba da spominjem to da sam bila fizicki distancirana, nismo se vidjale, nismo imale sex, znala je da sam zacopana u neku drugu, komunikacija= 0 sa moje strane..)
ali ja sam pricala- "ali zasto, pa nema razloga, sta fali ovome" ,
da bi me ona sasekla i rekla da zna da ja tu "vezu" ne zelim.
e ondaK sam ja zacutala.. jer je bila u pravu.

u stvari nekoliko veza se zavrsavalo tim mojim psiho-fizickim odlascima, odradim pasivno agresivnu korpu i pravim se luda.
a te reci ne volim da izgovaram. ja odem, pustim da se ljudi smore i kazu mi da ne mogu vise. lakse mi je tako.
bas sam stoka. :/
Korisnikov avatar
By elektron84
Ja sam jednom dobila "korpu". Sad, mozda je to vise bio znak stop nego "korpa", nemam pojma.
Nisam nista ni pokusala, samo sam priznala da postoji svidjanje i rekli su mi da tu nece biti nista. Ako to spada u "korpu", eto, dobih je :D

I jednom me otkacio neki momak (on je valjda mislio da ja nesto hocu :neznam: ni kako ni zasto). Bio je nekako grub, ali ok...

"Korpa" stvara onaj sugavi osecaj knedle u grlu :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Kittrie
kako je to kul,
niste nikad i nikako bili korpisani.

jea rajt. vi ol biliv ju. :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
jednom, u gimnaziji

ja u njega ludo zaljubljena, smuvamo se, sve super, ali meni keva stroga, vrlo ograniceni izlasci, nema kucnih poseta, nema telefoniranja posle 21h i slicno

i on ti meni kaze posle nekih nedelju dana kako on to ne moze da trpi i cao

i dalje smo u kontaktu

virtuelnom
Korisnikov avatar
By m..
jedna me je ostavila preko majspejsa. jedna je rekla da ne moze da bude sa mnom jer je juri mafija. bzoe s kim sam ja sve nesto pokusavala, bolje da sam bila u manastiru.
Korisnikov avatar
By maka
hahahhahahahah JURI JE MAFIJA PA NE MOZE ahhahahaha ovo je mnogo jako :smeh: :smeh:

ont

nisam dobila korpu,nekako uvek sam do sada imala tu ludu srecu da dobijem to sto zelim,al kapiram da je to jer imam 22 godine, jedva cekam da budem ocvala,zadrigla leca od jedno 50 leta, pa da korpe lete oko i na mene. :smeh:
ali mislim da nije nista strasno dobiti korpu, sta sad,ides dalje, bar te niko nije vukao za nos.
Korisnikov avatar
By IMPACT
Корпе сам примао млад ... Зреле године имају и те како пуно предности и на овом плану! Мање се човек залеће.

Иако сам осећао да се типу не допадам, дешавало ми се да му ипак приђем да бих тиме савладао своју резервисаност... Корпа ју је још више појачавала уместо да је смањи!

Многи другима ОПРАВДАНО не прилазе у страху од бедака који одбијање у њима може да изазове ... Боље је остати са сопственим утиском о недопадању неголи примити јавну потврду о томе ... То много више боли!

Oдбијање од стране неког ко нам се заиста допада не јача било шта у нама већ баш може жешће да штети стварајући погрешан утисак који се после у свести генерализује и може озбиљно да нас блокира.

Један мој ортак који феноменално изгледа примио је жестоку корпу са 20 година, бавио се спортом из комплекса створених због ње од којих се и данас после 20 година није ослободио и даље мисли да је ружан а годинама већ није имао ни једну озбиљнију везу...
Korisnikov avatar
By blenta
ja cenim da je ovo bila korpa
mada mi ni dan danas nije jasno sta je to bilo

disclaimer:
kopiram svoj post iz teme
najduza i najkraca veza
Originally posted by blenta
Originally posted by unic0rn

Ja ne znam po kom osnovu se u vezu rachuna neshto ispod mesec dana?

Mislim, veza na jedno veche? To lichi kao neshto shto stavish u mikrotalasnu pa ispadne gotovo za par minuta :lol:

To od nedelju dve dana je valjda neki pokushaj, ali (navodna) monogamija tokom tog perioda ne mora da bude veza..

Anyhow, najduza, nazalost, samo 9 meseci.

ma moze
moja najkraca:
ja video lika napolju, svideo mi se jako
poludeo na prvi pogled, prisao, pricao
skontao da je peder, uzeo broj

sutra ga zvao i videli se,
ja bih da ga gnjavim a on se otima,
kaze moramo da budemo u vezi

i tu on mene pita jel smo sad u vezi
na sta ja odgovaram ma u vezi smo
mars na krevet

posle nekih dva sata treba on kao da ide
rastanemo se i posle recimo 15tak minuta stize meni poruka
:"e pomirio sam se sa ........., mozes odsad da mi pises samo drugarski"
ja vracam:" jel to mi sad nismo vise u vezi"
a on odgovara:" nismo "

ot: 2 god
By Kragi
Prva stvar koja mi pada na pamet:

Pre vise od godinu dana, posle smejanja na neku provalu alexandermagica ja mu saljem u2u posta radi jelte, a on izmedju ostalog odgovara i recenicom:
Da se nisi usudio da mi posaljes u2u nikad vise!!

:smeh:

naravno niti sam, niti cu, niti mi smeta sto mi neko to kaze :D

inace:

veze sam ja raskidao jer sam, objektivno, imao muda da zavrsim u momentima 'kada je bilo gotovo' a mi po navici ... Na druge opcije nisam mogao da se oslonim.
ONS - uvek bio startovan
Dva puta sam jos zeleo neke i imao ih ali ne u obliku u kom je trebalo. Ne bih to nazvao korpama jer su odnosi bili takvi da su spajali nespojivo i pretvarali se u kres seme koje su se gasile nekako spontano, same od sebe, usled razlicitih ocekivanja.

Inace, nisam jedan od onih koji svaki dan srece ljude koje bi startovao i ne posmatram svakoga ko mi se 'dopadne' kao potencijalnu priliku pa nisam ni imao puno momenata u kojima bi termin 'korpa' mogao biti prisutan.
By loreenche
desilo se mnogo puta i mnogo sam dragih ljudi tako izgubio
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Bilo je to pre par godina, jedna devojka mi se bas svidjala, muvale se mi, sve super...kad ono, ni pet ni sest...nego ona meni kaze-znas kako ti si mnogo lepa devojka, al meni si nekako ruzna, a ja tri sloga dobila :lol: Kako ja nekome da budem ruzna kad sam stvarno lepa i eto :sigh:

Salu na stranu bila je bas neprijatna, meni je to tesko palo, bas sam bila tuzna :sigh: Koji me je djavo i vukla za nos, glupaca. -.-
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!