Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by blenta

ne znam sta je wuuja :/

pot?
wuuja = 'vu, ganja, ganDZa, trava, pot, thc, dzok, duv', blow, marry j., zeleno..
ili ako ti neko ko to redovito koristi udje u stan, nista se i ne spominje, osoba samo vadi 'vu i rola, makar pusila sama. :lol:

a 'okle ja ovo sve znam? :nerd:
Korisnikov avatar
By Tungi
"Raspala narkomanko" :awesome:

ot:

Sanjao sam ga jutros..Pomracenje.Sleduje mi "laksa i kratkotrajna bolest" :drama:
Korisnikov avatar
By Kittrie
pff, mukice. :drama:
a ja sanjala kako 4 puta placem u snu. :shrug:
Originally posted by Tungi

"Raspala narkomanko" :awesome:
:lol:

oh da,
TO mi radi, TO TO, tu me pipni, malo nizeeee.. :wundy:

pa necu da razocaram ljude, moram da odrzim imidz. :alexis:

:kiss:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Sungazing (sangejzing) iskustvo- Željko Banja Luka 10.07.2011.

''

:andjelak:
Korisnikov avatar
By *deni*
A koliko ti dugo već gledaš u sunce, cybermikane ? I gde proveravaš kad tačno u koje doba godine izlazi i zalazi sunce, pošto se mora gledati samo u prvom satu izlaska i poslednjem satu pre zalaska sunca ?
:sunce:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by *deni*

A koliko ti dugo već gledaš u sunce, cybermikane ? I gde proveravaš kad tačno u koje doba godine izlazi i zalazi sunce, pošto se mora gledati samo u prvom satu izlaska i poslednjem satu pre zalaska sunca ?
:sunce:
Više ne gledam jer sam završio praksu. Mogu nekada pogledati ali mi nije potrebno. Evo ga i link pa ovde nađi za svoje mesto:

http://www.cybermikan-sungazing.org/vremenskaprognoza.htm

Samo napred i videćeš koliko je ova praksa zaista moćna a što je najvažnije, da zaista i radi!

:zastava:
By Kragi
A jel sam ja tebe video na tv-u u nekon informativnom programu skoro?
Prezivas se kao jedan nas pisac?
Korisnikov avatar
By Srklet
s mikanovog fejsa:

Sad upravo sam kupio šator za dvoje, za mog telohranitelja Rayn Marka i mene, i vreću za spavanje, neka se nađe za svaki slučaj! Savetujem SVIMA da budete maksimlno spremni ako je potrebno za masovnu evakuaciju na Rtanj, Srpsku Piramidu u slučaju da dođe do većih kataklizmi. Pratićemo i dalje stanje i ne sejemo paniku, nego PRIRODAN strah- koji se zove opreznost!

RAZUMAN ČOVEKA VIDI ZNAKE VREMENA U KOJEM ŽIVI A NE RAZUMAN JE ZASLEPLJEN SAM SOBOM! OPREZ- DA, PANIKA NE! ♥

you have been warned! :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
^Bolje to, nego da, kao premijer Srbije, savetuje narodu da stedi u zlatu :lol:
Korisnikov avatar
By Zoey
Morgan Le Faye napisao:Je jedna od najtezih vezbi Kundalini joge. Lakshe obuhvataju gledanje u belu tachku na belom papiru, gledanje u zenicu, Mesec bez treptanja, vrh nosa...

Ali ova vezba je problematichna ali i najbolja...
Pochinje se tako shto se bukvalno bulji u Sunce dok ono izlazi ali kasnije je potrebna pomoc osoba koje znaju kako to da rade.
E Morgan trazi (malo shanse da ce naci) osobu koja je radila ovu vezbu uspeshno.

Tek toliko da chuje neki savet.
Morgane, ja znam jednu osobu! Ima ih jos 2 koje znam da to rade, ali ne ovako uspesno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Iju, ja skroz zaboravio na ovu okulativnu ishranu putem Sunca. Letos sam se nešto bio zainteresovao čitajući ovu temu, gledao valjda dva puta u Sunce i posle zaboravio.
:povez:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
*deni* napisao:Iju, ja skroz zaboravio na ovu okulativnu ishranu putem Sunca. Letos sam se nešto bio zainteresovao čitajući ovu temu, gledao valjda dva puta u Sunce i posle zaboravio.
:povez:

ispao si iz programa

a kataklizma samo što nije
Korisnikov avatar
By barni011
Ljudi koji su ovu meditaciju doveli do savrsenstva mogu nedeljama bez hrane i vode.Ima ovakvih primera na Tibetu, meditacija uz sunce je i lek i hrana.
Korisnikov avatar
By bern
Orlando the Lady napisao:telohranitelj Ray Ban :D
nisam ovo vidio... :D jaoj kakav zicer :D
Korisnikov avatar
By barni011
alexandermagic napisao:Svakako, ali cybermiroslava ne spada u tu grupu prosvećenih. I razlog iz kog je sve otpočeo je potpuno pogrešan.

sad sam tek video klip
meni taj lik izgleda kao da se taze najeo slanine i bureka :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
http://gledanjeusuncesangejzingmamacipr ... -okruzenju" target="_blank

Miroslav Kiš - Cybermikan samozvani naučni radnik

Intezivno radi na širenju satanističkog SANGEJZINGA tvrdi da nema Boga, da je svet stvorio đavo i da je on đavolov predstavnik ovde na zemlji!

Ustvari on nije nikakav naučni radnik već je satanin-đavolov radnik !

:smeh:
Korisnikov avatar
By bern
jao, njihovi dnevnici <3

vazda u nekoj sekti zaluđenika taj kompleks jevanđelja.

HOĆU MOJE JEVAĐELJE... ZNAM... ODKRIVAM VAM (sic)...MOJ DNEVNIK... NIJE BAŠ SINAJ, VEĆ PRIZEMLJE MOJE MAME, ALI NISAM NI JA MOJSIJE! ILI JESAAAAAAM?! WOAAAA,
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!