Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By crni90
http://www.srbijanet.rs/vesti/drustvo/8 ... akove.html

Brak će se u Srbiji, po predlogu novog građanskog zakonika, definisati kao 'zajednica dva lica' umesto dosadašnje 'zajednica muškarca i žene'.

Osim ove novine, zakonik predviđa i legalizaciju surogat majki, ali i alimentacioni fond iz kog bi se plaćalo izdržavanje deteta sve dok tu obavezu ne preuzme tuženi roditelj, koji je prethodno odbio da tu obavezu ispuni.

napokon
a zasto bas sad, zasto ne ranije? da nije mozda zbog izbora? ipak im trebaju glasovi lgbt populacije
Korisnikov avatar
By Mage
Ma ovo je neko pustio buvu... proseravanje čisto.
Korisnikov avatar
By Dominion
puno godina ce proci od "priznaje" do "priznala"...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by istok

http://www.mondo.rs/s211271/Info/Hronik ... rbiji.html

disclaimer: opasnost od povracanja posle citanja
Za psihoterapeuta Zorana Milivojevića postavljanje pitanja gej brakova u ovom trenutku nije ništa drugo do provokacija.

"U situaciji kada smo gledali okršaj između protivnika gej parade i policije u centru Beograda i kada imamo potpunu podeljenost u Srbiji po ovom pitanju, postavljanje takve teze treba da se shvati kao neka vrsta provokacije.

Umesto dijaloga, predlagači nove verzije porodičnog zakona pokušavaju da proture više neprihvatljivih teza za većinu građana Srbije.

Tu, pored gej brakova, mislim i na pokušaj da se zabrani roditeljima da telesno kažnjavaju dete", ističe Milivojević.

On kaže da predlagači zakona veruju da će pravnim nasiljem preko noći uvesti Srbiju u red skandinavskih zemalja.

Kakva maestralna gradacija užasa.
Korisnikov avatar
By Torry
u ovo cak ni ja ne verujem
Korisnikov avatar
By Srklet
kakve veze imaju gej brakovi u srbiji i islambosna? :nesiguran:
By LeDeNa_
Mislim da od toga nece biti nista.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by alexandermagic
Originally posted by crni90

http://www.islambosna.ba/vijesti/vijest ... ej-brakove

...
Intrigantnije je napisano na vrhu stranice: Svi kod nane Fate na mevlud
23. jula u Konjević Polju u kući naše drage nane Fate Orlović proučit će se mevlud. Pozivaju se svi!
:arapin:

:lol:

OnT: Sumnjam.
meni je to isto privuklo paznju :cheer: ali ne znam sta je melvud :/

ali, nana Fata :love:

ot/

cak i u kretenskim tekstovima poput ovog vidi se napredak koji je doneo neuspeli pa uspeli prajd - vise se ne prica o pravu na paradu, sad i najhomofobi priznaju pravo na 'regulisanje imovinsko pravnih pitanja' iako osporavaju termin brak i pravo na usvajanje dece.
Hocu reci, pre prajdova nije bilo ni govora da lgbt ljudima treba priznati bilo kakvo pravo, ponajmanje ono na setnju.

Steta sto ove godine prajda nece biti, velika steta.
Korisnikov avatar
By istok
Originally posted by unic0rn
Originally posted by alexandermagic
Originally posted by crni90

http://www.islambosna.ba/vijesti/vijest ... ej-brakove

...
Intrigantnije je napisano na vrhu stranice: Svi kod nane Fate na mevlud
23. jula u Konjević Polju u kući naše drage nane Fate Orlović proučit će se mevlud. Pozivaju se svi!
:arapin:

:lol:

OnT: Sumnjam.
meni je to isto privuklo paznju :cheer: ali ne znam sta je melvud :/

ali, nana Fata :love:

ot/

cak i u kretenskim tekstovima poput ovog vidi se napredak koji je doneo neuspeli pa uspeli prajd - vise se ne prica o pravu na paradu, sad i najhomofobi priznaju pravo na 'regulisanje imovinsko pravnih pitanja' iako osporavaju termin brak i pravo na usvajanje dece.
Hocu reci, pre prajdova nije bilo ni govora da lgbt ljudima treba priznati bilo kakvo pravo, ponajmanje ono na setnju.

Steta sto ove godine prajda nece biti, velika steta.

Kako nista??
A ovo http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... pid2260855
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Tekst na mondu je sranje. Jeziv je. Uzasan.
Elem, i ja se nadam i mislim da je jedini nacin da gej brakovi budu priznati u Srbiji jeste ovakav nacin-skoro krisom. Sada ocekujem jos jedno 16 "porodicnih setnji" godisnje.
Korisnikov avatar
By EYA
ja se vise necu nit zeniti, nit udavati :opacupa: ali bi bilo sasvim lepo da se ta mogucnost regulise zakonom za one koji hoce :zastava:
Korisnikov avatar
By Mage
E ako u Srbiji stvarno na kraju priznaju gej brak ima da se upišam od smeha keve mi! :lol:

Mada iskreno veoma sumnjam.
Korisnikov avatar
By Elena
Mislim da neće proći ali generalno nemam baš ništa protiv, mada ja u brak ne bih stupala :lol: Ovo oko surogat majki je takođe u redu i nije mi jasno što to nije usvojeno prošli put :hekla:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sad će Boris Milićević ovim povodom da gostuje u Jutarnjem programu na RTV Pink.
:)
Korisnikov avatar
By acid drop
zar nije na kraju ispalo da nema ništa od toga? :shrug:
Korisnikov avatar
By *deni*
Što bih se šalio ? Malo pre su najavili gostovanje.
:vijaca:
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa gde opet ovaj maric na temu pedera :doh:

ali ispravio se, nije rekao poremecaj, vec "neko kaze poremecaj, neko varijacija" :lol:
mozda se neceg uplasio :)
uh, ako stupi zakon ima da zaprosim svog dragog :)

sve me vise nervira to sto na temama o paradi, o braku, toleranciji... uvek dovede u pitanje da li je biti gay normalno ili nije te se tako stvar uvek vraca na pocetak.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Drakche

sve me vise nervira to sto na temama o paradi, o braku, toleranciji... uvek dovede u pitanje da li je biti gay normalno ili nije te se tako stvar uvek vraca na pocetak.
yep. moraju da ugode "pravim" Srbima, patriJotama, shta'sh.
sloboda govora heterosima je uvek mila kad su "pederi" bokserske vrece za udaranje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!