Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Dirrty

Extended verzija je samo za zaljubljenike u Tolkeinov univerzum, jer je logično da su izbačene scene manje interesantne, zato su i žrtvovane.
To nije bas tačno. Žrtvovane su ne manje zanimljive scene, već one bez kojih tok priče može da ima logičan sled - produžena verzija trećeg dela npr traje malo više od 4 sata. Malo je ljudi spremno da toliko dugo sedi u bioskopu, ali je u tim minutima prikazana i smrt Sarumana koja je meni jako zanimljiva, a verujem i drugima...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Video sam te scene, ništa spektakularno, mada mi je još gluplje bilo što su scene sa njim u 3. delu potpuno izbačene.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Zavrseno snimanje prvog bloka,
ekipa u potrazi za lokacijama:

''
Korisnikov avatar
By Hton
THORIN

Slika

BALIN & DWALIN

Slika

BOMBUR, BOFUR & BIFUR

Slika
Korisnikov avatar
By bas bleu
meni su malo too cartoonish... plus gde su kapuljace - tamno zelena, crvena, dve plave, dve ljubicaste, dve sive, braon, dve zute, svetlo zelena i nebesko plava sa srebrnom kicankom? i feel disappointment coming on.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Mene bas zanima kako ce da ispadne. :trep:

Ne zelim unapred da kudim... :lizalica:
Korisnikov avatar
By Hton
Novi video sa snimanja

''

Patuljci su presmesni :lol:

+

ovo sam skoro nasao na vikipediji:

Piter Džekson se pojavljuje u sva tri svoja filma Gospodar prstenova

:)

Slika

"In The Fellowship of the Ring, Jackson plays a drunken, carrot-chomping( :lol: ) citizen of Bree. In The Two Towers, he plays a spear-throwing defender of Helm's Deep. In his significant cameo in The Return of the King he is seen as the boatswain of a murderous corsair ship. This character is seen very briefly in the theatrical version. In the extended version he is onscreen for a longer period of time and is accidentally killed by Legolas's "warning shot" "
By Sixto
Gde on izbacuje te video blogove mater mu. Imam ga na fejsu, al meni na wall-u nista ne iskace od tih klipova!?
Korisnikov avatar
By wizzy
Jedva cekam :grin: trejler je malo traljavi odradjen. Izgleda da ce prvi deo biti malo svedeniji, nesto kao Druzina prstena, dok ce vecina akcije biti u drugom delu.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334647#p2334647]Popeye napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334536#p2334536]antibiotic napisao:[/url]OMFG! Koji jebeni trejler! :shocked:
u smislu da je dosadan i pateticno kmezav, a sve to u dvije i pol minute? :cut:

bas ga danas pogledah i zijevnuh negdja na pola.
well, nisam bas siguran :ozbiljan:
ovaj momenat sam zamisljao nesto drugacije.

mozda neki kratki teaser na prolece, ali nikako trejler od 2,5 min godinu dana pre premijere gde se prakticno vidi sve sto je bitno.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mada sam ljubitelj elegantnijih rasa, a ne hobita i patuljaka kojih je u ovoj priči previše, dovoljno mi je videti Gandalfa i Galadriel u jednoj zajedničkoj sceni da poželim da pogledam ovaj film.

Ne očekujem ništa spektakularno, jer ni knjiga to nije, naročito ne u odnosu na trilogiju Gospodar prstenova. Ali volim Tolkeinov univerzum, volim fantaziju.
Korisnikov avatar
By antibiotic
ah da, susret gandalfa i galadriel... taj deciji pogled strahopostovanja prema poslednjem eldaru u srednjoj zemlji.

ipak je ovo prica napisana za decu. ne bi bilo fer uskrati im film.
Korisnikov avatar
By Misfit
izdržao do pola. previše kamernih midžeta za moj ukus. trejler je utterly uninvolving. :shrug:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!