Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

sta moze da vas povredi najvise kad ste zaljubljeni? :tushe:

dali je to neverstvo,
nepoverenje,
nepostovanje,
mozda samo neke pogresno izgovorene reci...?????
...ili nesto sasvim drugo... :vudu:

sta vas je najvise zabolelo,i sta moze da vas izbaci iz koloseka?
nije bitno dali se radi o sadasnjoj ili nekoj prosloj vezi...i na kraju,dali postoji u vama bol koju ne mozete da :sekirica:

............................
Protice drugi dan kako si otisla,
bez igde ikoga provodim ovaj dosadni sat
i nije bas istina
da dovoljna je utjeha
koju govori tvoja poruka
na mojim vratima

Sve si mi odnijela, snove sve srusila
nisi se sjetila da je kljuc u tvojim rukama
zar nije te sudbina dovoljno naucila
kako ne osjetis da sam sama,sva u suzama

Dodji samo ovu noc, kraj mene budi
dodji, progledaj sa mnom kad se budim
neka sve zaboravim kad tebe ljubim
pristat cu na sve
samo da te ne izgubim

Protice drugi dan kako si otisla
ko tvoja sam pritoka,
usamljena u Bozijim rukama
da si mi potrebna, jasna je istina,
dok mislim na tebe
osjecam bol u grudima

...............................................
Korisnikov avatar
By gaylove
Prevara u kobinaiciji sa lazima, manipulacijom. To je ono sto bi me doveo do ludila, ao decka stvarno volim. U predhodnoj vezi bio sam spreman da predjem preko svega, cak i prevare, lazi i manipulacija, ali moj ex nije hteo da mi prizna, vec sam sam morao da dodjem do istine. Da je otvoreno rekao i priznao, sve bih mu oprostio. Takodje ne volim Laz. Reci istinu pa makar ona bila i nesto najgore na svetu, je pravi viteski podvig i jako cenim takve ljude.Iskreno, ja licno se trudim da uvek kazem istinu i da ne manipulisem cinjenicama. Sto se manipulisanja tice, mislim da je to gore cak i od lazi. Tada dobijete sve cinjenice, ali tako nafilovane i upakovane da na kraju niste sigurni sta ste culi a sta ne. Mislim da je manipulacija cak i gora od prevare.
Sve u svemu. PREVARA, MANIPULACIJA, LAZ.
Korisnikov avatar
By reveal
pa, ono sto najvise moze da me povredi je neuzvracena ljubav.

sledece dolazi nepoverenje, nepostovanje...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Swanheart
LAZ
Da.

Ustvari, najviše me povrede "lažnja se?anja" (kako ja to zovem). To je kad ti neko s kim si prizna neko sranje koje je napravio, ali tek posle par meseci (neku prevaru, tako nešto ve?e). Onda skontaš kako ništa što je tada bilo nije bilo iskreno. Razumeš? Imaš lažna se?anja na neku ljubav i sre?u, a to ustvari nije bilo obostrano.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
kad sam zaljubljen, ništa. easy come - easy go.

kad volim, jedino što može da me povredi jeste neiskrenost partnera...
Korisnikov avatar
By marvuk
Ono što definitivno može najviše da me povredi je ?UTANJE
Kada ne znam šta se zbiva u njenog glavici, šta misli...
Onda ni ja ne znam šta da kažem, ne znam da li sam je povredio ne?im, da li me uopšte voli...
Nerviraju me situacije danas ?u ovako, sutra ?u onako i onda ja smaram sebe pitanjima danima posle toga: o ?emu se radi?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
znam o ?emu govoriš. bio sam u sli?noj situaciji, no jedina alternativa tom ?utanju je bio raskid. znao sam da ne želim da izgubim voljenu osobu, pa sam se potrudio da budem strpljiv. tada mi je najteže padao trip gubitka samopouzdanja, da to ?utanje sigurno zna?i nešto protiv mene. naravno da je stvar bila mnogo kompleksnija i jednostavno je trebalo vreme i pravi timing. stvar je spašena time što sam bio svoj i verovao sebi. na?uo sam da prestanem da se pitam ŠBBKBB.

EYA je jednom prilikom napisala da voljenu osobu ne smemo forsirati, ve? joj raširiti ruke i ?ekati. on/a ?e nam sam/a do?i u zagrljaj...
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Hm hm, paaa kada neko ne ume da slusha bez predrasuda ukljuchenih u isto.
Korisnikov avatar
By HARP
Laž i gluma,tj. plastika.Ne volim da budem iskorišten i da me lažu.
Drugim re?ima dvoli?nost.
Korisnikov avatar
By KiWi
Prevara!

Laž i glumu mogu da zaboravim ... pamtim samo lepe stvari .. ali prevaru ne! ne mogu da zaboravim.. mada se iskreno trudim
Korisnikov avatar
By Val
Ako sam "samo" zaljubljena:
povredice me saznanje, da "druga strana" ne oseca isto.

Ako volim, kao sto tebe volim:
nemoj nikada da me lazes, pa cak i ako me prevaris, priznaj mi... Uvek budi iskrena u svemu sto radis i mislis! Sve ostalo su male ranice, koje brzo zarastu. :namig2:

"Dal' znas, da me nekad tvoja rec povredi, tvoj mali trenutak nepaznje moje raspolozenje promeni?"

Ali ipak, ova ljubav koju osecam prema tebi, jednostavno me tera, da sve to s osmehom na licu izbrisem iz svoje "tvrde" glave! :D

Iz koloseka si me izbacila, kad sam te upoznala...i to neverovatno lepo i nezno. Potpuno neocekivano, a pri tom' kao da celi zivot nikada nista drugo nisi radila. :wink:

Boli me sto nisi tu... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Seaman
Kada mi ljubav nije uzvracena.:)
Korisnikov avatar
By mirth
Neiskrenost. I na samu naznaku iste, begam divovskim koracima.

Sve ostalo je oprostivo, necu nikog da posedujem, niti da iko poseduje mene, pa da tu sad imam ceo sistem ocekivanja i propisanih normi ponasanja... A kad nesto ne ocekujes, ne moze ni da te zaboli ako to ne dobijes.

Prevara ume da zaboli, ali ni blizu koliko laz... :odbij:
Korisnikov avatar
By Draco
Ono sto me UVEK, u svakom odnosu, nebitno da li sam zaljubljena or not, povredjuje je lazh. Mrzim kad ME neko laze.

A kad sam zaljubljena... pa, najvise moze da me povredi saznanje da sam pogresno procenila tog nekog i da je far, far away od onoga sto sam ocekivala.

Dakle, najvise mogu sama sebe da povredim. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Najvishe me povrede lazhi i obmanjivanje, chini mi se. Jer, ako me je jednom slagao oko nechega, zashto to ne bi opet uchinio?

Nikakav odnos se ne gradi na lazhima.
By Paris
amore non corrisposto
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by mirth
Neiskrenost. I na samu naznaku iste, begam divovskim koracima.

Sve ostalo je oprostivo, necu nikog da posedujem, niti da iko poseduje mene, pa da tu sad imam ceo sistem ocekivanja i propisanih normi ponasanja... A kad nesto ne ocekujes, ne moze ni da te zaboli ako to ne dobijes.

Prevara ume da zaboli, ali ni blizu koliko laz... :odbij:
:up:

:hail2: mirth
By SUNNY B
malo jaci udarac tupim preedmetom u svakom slucaju.... :lol:

a sad ozbiljno: pa uglavnom me povredjuju kad me ognorisu i kad me varaju, ili ne daj boze, oboje istovremeno...
Korisnikov avatar
By Aksa
Kad sam zaljubljena moze puno stvari da me povredi. A isto tako i razveseli. Uglavnom je to stav, sitnice mahom...
Uglavnom se lako zaljubljujem... Kad otkrijem da je osoba postena... A eto dese se izuzeci, pa se vremenom utvrdi da sam imala pogresan utisak.
Boli me prevara, ali mogu jednom da je oprostim. Boli me nepostovanje, onda odmah bezim... Osoba u koju sam zaljubljena treba da me ceni i postuje takvu kakva sam ili se odljubljujem jako jako brzo... Koliko god da boli, preko nepostovanja ne mogu da predjem. Mozda je to cak gore razocarenje od prevare.
Pogresno izgovorene reci me ne povredjuju... Jer uglavnom razmisljam zasto i kako to osoba izgovori. Moze na sekundu da me povredi, ali ako sam dovoljno zaljubljena, umem da trpim i male povrede tog tipa (minorne su reci pogresno izgovorene)...
Ne pridajem znacaj nekim stvarima, uglavnom sam flegma. Ali nepostovanje... A ne... ne... Not in this life.
By Ultranate
Originally posted by gaylove
Prevara u kobinaiciji sa lazima, manipulacijom. To je ono sto bi me doveo do ludila, ako decka stvarno volim. U predhodnoj vezi bio sam spreman da predjem preko svega, cak i prevare, lazi i manipulacija, ali moj ex nije hteo da mi prizna, vec sam sam morao da dodjem do istine. Da je otvoreno rekao i priznao, sve bih mu oprostio. Takodje ne volim Laz. Reci istinu pa makar ona bila i nesto najgore na svetu, je pravi viteski podvig i jako cenim takve ljude.Iskreno, ja licno se trudim da uvek kazem istinu i da ne manipulisem cinjenicama. Sto se manipulisanja tice, mislim da je to gore cak i od lazi. Tada dobijete sve cinjenice, ali tako nafilovane i upakovane da na kraju niste sigurni sta ste culi a sta ne. Mislim da je manipulacija cak i gora od prevare.
Sve u svemu. PREVARA, MANIPULACIJA, LAZ.
Apsolutno se slazem sa svim sto si napisao ....

Definitvno prevara i nepostovanje. Ali, iz nepostovanja, cini mi se, proizilazi prevara.

Trenutno prolazim kroz jednu fazu nepostovanja od strane osobe koju volim i uzasno sam besan. Nisam ni sanjao koliko bes moze da bude destruktivan i koliko vam na pamet padaju neke ideje koje svesno nikada ne bi ostvarili ....

I jos nesto sto me veoma moze povrediti jeste neodlucnost osobe sa kojom ste .... "oce piki, nece piki"

:jbg:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by SUNNY GIRL
malo jaci udarac tupim preedmetom u svakom slucaju.... :lol:

a sad ozbiljno: pa uglavnom me povredjuju kad me ognorisu i kad me varaju, ili ne daj boze, oboje istovremeno...
Srecom te ne ignorisem...

:P :P :P :P :P
Korisnikov avatar
By Draco
...a i ne varam....

:love:
By SUNNY B
Originally posted by Draco
...a i ne varam....

:lol: :smeh:

...rece sunny i ispi i poslednji gutljaj iz svoje krigle...

sunny :love: draco
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Draco
...a i ne varam....

:lol: :smeh:

...rece sunny i ispi i poslednji gutljaj iz svoje krigle...

sunny :love: draco
Pa vas dve to bas ozbiljno? Aj' ziveli! :kafa:
By SUNNY B
talasu, sreco, sta nije jasno? pitaj lepo i sve ce ti biti objasnjeno. a ako jos pride imas i kratku tamnu kosu onda ne moeamo ni da pricamo, odma prelazimo na stvar. :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Val
talasu, sreco, sta nije jasno? pitaj lepo i sve ce ti biti objasnjeno. a ako jos pride imas i kratku tamnu kosu onda ne moeamo ni da pricamo, odma prelazimo na stvar. :lol: :lol: :lol:
Ma to s kosom je bas tako, samo sto si ti malo mlada. ;) Da, da...znamo se vec :pivce:
Nego, nije mi bilo jasno, sto ti crce od smeha, kad ti devojka rece, da ne vara??? :puzzle:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!