Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

ili: Zasto ljudi postaju ovisni o trijeznosti? Koliko je svakodnevno konzumiranje trijeznosti stetno za psihicko zdravlje? Zasto ljudi svojevoljno ostaju zatoceni u iluziji jasno strukturirane i nepromjenjive dozivljajne stvarnosti? Cega se takvi ljudi boje? Od cega bjeze? Traumaticno djetinjstvo? Problemi na poslu?

bonus pitanje: Sazalite li se ikad nad trijeznim ljudima kad ih vidite na ulici? Treba li bavljenje sportom zabraniti mladjima od 18? Ono, zaglupljuje.

---

"Reality is a crutch for people who can't handle drugs"

- Lily Tomlin, M. D.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ili bi trebalo da bude ovako:

Drug is a crutch for people who can't handle reality.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Zajebato je to. Ponestane ti opravdanja za idiotluke.
Narkonam opljacka trafiku, i onda se pravda je pljackao jer je narkoman, treba mu dnevna doza droge. Trezvenjak opljacka trafiku - i sta da kaze, zasto je to uradio?
Covek se napije, pa pravi gluposti, pa posle moze da kaze da je do alkohola, a kakvo opravdanje za gluposti imaju oni koji ne piju?
Mada, generalno, ne poznajem nijednu osobu koja nije zavisna o necemu. Ne moraju da budu ilegalne supstance, moze da bude kafa, cokolada, seks, internet, kajsije. Evo, ja sam zavisnik o kajsijama. Danas ih nisam jela and something doesn't feel quite right.
By Sixto
Originally posted by Laerem

ili: Zasto ljudi postaju ovisni o trijeznosti? Koliko je svakodnevno konzumiranje trijeznosti stetno za psihicko zdravlje? Zasto ljudi svojevoljno ostaju zatoceni u iluziji jasno strukturirane i nepromjenjive dozivljajne stvarnosti? Cega se takvi ljudi boje? Od cega bjeze? Traumaticno djetinjstvo? Problemi na poslu?

bonus pitanje: Sazalite li se ikad nad trijeznim ljudima kad ih vidite na ulici? Treba li bavljenje sportom zabraniti mladjima od 18? Ono, zaglupljuje.

---

"Reality is a crutch for people who can't handle drugs"

- Lily Tomlin, M. D.
:lood:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ipak ne vidim zasto bi neko tako strogo zivotno uskracivao sebi
sirenje horizonata, spoznaje i ajde, mallo zabave
koju neke legalne i ilegalne supstance donose.

vecina njih su vec ovisnici o supstancama poput kofeina i nikotina.
sa nekoliko strana, od medicinara primarno cuh da je cigareta losija po organizam
nego 2-3 dima trave.

ovim putem ne zagovaram uporabu bilo kakvih droga.
sej NO tu drags !! :yes:
Korisnikov avatar
By Blady
Apsolutno nisam zavisna od necega. Sem hrane i vode.
Ali to nije tema.
Pa, nista sa tim ljudima.
Da ne citiram Tungija, eto.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Znam ljude koji nikad nisu ni dimcic dzointa pirnuli, a kamo li sta vise, jer se, kako kazu, plase "reakcije";
... da tada nece biti "svoji", pa ce da prave gluposti; u najgorem slucaju skacu kroz prozor zbog halucinacija ili ce im toliko pozliti da ce morati u hitnu ili umreti!

Ako se stvarno plase, onda ne traba ni da uzimaju, niti ih ko treba ubedjivati na to.
Vecina ljudi koji konzumiraju droge ipak to radi 'namenski', tj. ne redovno,
radi sto intenzivnijeg iskustva, a ne da bi pobegli od realnosti ili zato sto su navuceni.
Stavise, nekima se cini da je realnost "realnija" kad su high.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Kittrie

ipak ne vidim zasto bi neko tako strogo zivotno uskracivao sebi
sirenje horizonata, spoznaje i ajde, mallo zabave
koju neke legalne i ilegalne supstance donose.

Zabava je jasna, svakako. Podrzavam stvari koje se rade iz zabave, uvek i svuda, dok se drugima ne nanosi nikakva materijalna, fizicka, psihocka i svaka druga steta. Jej, zabava.
Ali sirenje horizonata je bullshit.
Korisnikov avatar
By blenta
gospode kako je ova tema kul i urbana
Korisnikov avatar
By *deni*
Pfffff, za mene su ljudi koji ne konzumiraju nikakve psihoaktivne supstance za svako poštovanje, jer prihvataju život onakvim kakav jeste i ne posežu za veštačkim načinima da ga učine drugačijim. No, ima među njima i pravih dosadnjakovića, koji su trezveni samo zato što su ubeđeni da će im to pomoći da što duže žive i ostanu zdravi, a još gori su oni koji u toj svojoj trezvenosti vide veliki podvig i ponosni su na nju.
Mene su oduvek često mučili osećaji besmisla života , odurne dosade i ispraznosti, pa sam spas tražio u fizičkim zadovoljstvima različite vrste. Zato sam gutao sve što mi padne šaka, osim skupih droga, kojih sam se dosledno klonio u strahu da se ne navučem i ne nađem u problemu kako da isfinansiram tu zavisnost.
Da sam dovoljno bogat, koristio bih sigurno najskuplje droge i ne bih se obazirao mnogo na popularne brošure i propagandne poruke o zdravom životu, jer mi smrt svakako sleduje, jedina razlika je u tome što oni koji ne puše, ne piju i ne drogiraju se češće umiru zdravi.
:stopdrogi: :pivce:
Korisnikov avatar
By Kittrie
:yes:
{za veci deo, no i da imam vecu kintu klonila bih se droZa}

doduse, ko to jos ne pije kafu/caj i ne pusi?
e to je bas WOW.
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Kako ko?Vecina pedera ajd' sto ne pusi, nego ne pije ni kafu.

edit:

Sta rekoh:lol:

Meni su takvi uvek bili turn off.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Tungi

^

Kako ko?Vecina pedera ajd' sto ne pusi, nego ne pije ni kafu.

takve pedere nesam skolovala bas. :lol:

a caj?
nana umiruje nervni sistem, crni caj je pun kofeina i tako to..
Korisnikov avatar
By bothways
Mora da sam :retard: jer ne shvatam temu.

Ne konzumiram droge (nikada nisam probao), niti me to privlaci. Sad sam ja bolestan kao, sta? Ne radzume.
Korisnikov avatar
By *deni*
Nije mi jasno zašto neki ljudi ne piju kafu.
Nije im fina ? Ili su čuli da nije zdrava ?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Meni ne treba droga...

Ionako sam kao utekaren na stekdoznu...
A i dovoljno mastovit da dozivljavam stvarnost uvek drugacije.

Droge su za dosadne ljude.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by *deni*

Nije mi jasno zašto neki ljudi ne piju kafu.
Nije im fina ? Ili su čuli da nije zdrava ?
:neznam:

moja drugarica je , recimo, visoko osetljiva na kofein, ali pije dikef kofi zato.

@korvin
ovde se , valjda, govori o extremu trezvenosti.
znaci never ever -drugs, alkohol, nikotin, cofein (kafa, caj..), etc.

i ne bih se usudila reci da je i jedna, 2., 3.,.. grupacija full dosadna.

@glasnik
ako pijes npr. nanu, earl grey.. buduci da uticu na cns, nisi 100% trezvenjak. :wundy:
cak i crna COKOLADA pojava lucenje endorfina. :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
pa, lupam...
....nije da non-stop uzimam stvarnost tipa evo jedno brdo i to je brdo, ono je zeleno.

nego znam da je emotivno obojim, da me dotakne i tako to... cak i ako nesto apsolutno neinteresantno nekome ne deluje, znam da nadjem detalje koji su meni lepi..
By Glasnik
Originally posted by Kittrie

@glasnik
ako pijes npr. nanu, earl grey.. buduci da uticu na cns, nisi 100% trezvenjak. :wundy:
cak i crna COKOLADA pojava lucenje endorfina. :lol:

:lol:
Nemam ja maniju od toga da budem trezvenjak nego mi se jednostavno ukus kafe ne dopada, kao i što mi cigare jako smetaju. :trep:

Ali zato čaj od nane... :hyper:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!