Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Nekada su se veze formirale tek nakon što su devojke prihvatale udvaranje. Danas je situacija nešto drugačija – prvo se dešava seks iz kog eventualno može da proistekne veza.
Seks je postao ključni element svake uspešne veze. Blizak odnos sa patnerom čini ljude srećnim – dele stvari, razgovaraju, provode vreme jedno s drugim. Da li je kvalitetna veza uslov za dobar seks ili dobar seks čini vezu stabilnom?

Seks oslobađa hemikalije u mozgu i zato čini da se dobro osećamo.

Najnovije studije su dokazale da seks doprinosi boljoj vezi. Ljudi sa zdravim seksualnim vezama mentalno i fizički su u boljoj formi. Redovno zadovoljavanje seksualnih potreba održava pozitivno raspoloženje.

Nakon dobre partije seksa ljudi se osećaju voljenim, usled osobađanja hormona odgovornih za opuštanje, ljubav i naklonost. Takođe dolazi i do oslobađanja antitela koja pomažu u održavanju imunog sistema i suzbijanju stresa.

Vrednost seksa u dugim vezama je nerocenjiva. Oni parovi koji imaju redovne odnose duže žive.

Link

Ja sam nekako vise za stabilnu dobru vezu (uz koju ne mora uvek da ide i dobar seks). Precenjen je:)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja to nekako ne bih razdvajala...zasto bih?
By Sixto
Originally posted by Tungi

Nekada su se veze formirale tek nakon što su devojke prihvatale udvaranje. Danas je situacija nešto drugačija – prvo se dešava seks iz kog eventualno može da proistekne veza.
Seks je postao ključni element svake uspešne veze. Blizak odnos sa patnerom čini ljude srećnim – dele stvari, razgovaraju, provode vreme jedno s drugim. Da li je kvalitetna veza uslov za dobar seks ili dobar seks čini vezu stabilnom?

Seks oslobađa hemikalije u mozgu i zato čini da se dobro osećamo.

Najnovije studije su dokazale da seks doprinosi boljoj vezi. Ljudi sa zdravim seksualnim vezama mentalno i fizički su u boljoj formi. Redovno zadovoljavanje seksualnih potreba održava pozitivno raspoloženje.

Nakon dobre partije seksa ljudi se osećaju voljenim, usled osobađanja hormona odgovornih za opuštanje, ljubav i naklonost. Takođe dolazi i do oslobađanja antitela koja pomažu u održavanju imunog sistema i suzbijanju stresa.

Vrednost seksa u dugim vezama je nerocenjiva. Oni parovi koji imaju redovne odnose duže žive.

Link

Ja sam nekako vise za stabilnu dobru vezu (uz koju ne mora uvek da ide i dobar seks). Precenjen je:)
Onda nemas pojma sta je veza niti sex. Nerazdvojivi su.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ni ja neb razdvajao.

aaaaaaako bas moram da biram odabrao bih vezu verovatno. al ne znam kakva bi me to situacija naterala da biram.
By Sixto
Nezamislivo mi da nekog koga volis, postujes, dopada ti se ne zelis da pozderes u krevetu vec da ga gledas ko fikus u kosku kraj televizora.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Sixto

Nezamislivo mi da nekog koga volis, postujes, dopada ti se ne zelis da pozderes u krevetu vec da ga gledas ko fikus u kosku kraj televizora.
:lol:

tačno
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Oboje, zajedno...imao par puta i nadam se da cu imati opet ...jednog dana mozda :lol:

Dobar sex je bitan za celokupan dozivljaj i uspeh jedne veze, bar je kod mene tako :kissing:
Korisnikov avatar
By Blady
Zajedno je dobitna kombinacija :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
razumem da to ljudi mogu i da postoje aseksualni ljudi kojima to nije bitno...samo kazem...kod mene to MORA zajedno....moze vremenom strast da se gasi i da se menja, ali ne moze to bez seksa...
Korisnikov avatar
By Blady
E, da dodam jos nesto.

Moze sex da bude dobar i bez veze.

Ako bih to razdvojila, neka bude ovako.
Ali veza bez dobrog sexa... ne znam, zelim oba kada je veza u pitanju, za sex odvojeno me nije briga.
Korisnikov avatar
By Tungi

Ok, ali ta se strast gubi vremenom i sta onda?Nemas vise postovanje, ne volis vise tu osobu...?
By Sixto
ukoliko nemas seksualne zelje za nekom osobom, onda da, najverovatnije je ne volis. Sto ne znaci da svaku osobu za kojom imas zelju za seksom ne mozes nazvati ljubavlju.

Seks bez ljubavi moze, ljubav bez seksa nikako.
Korisnikov avatar
By Azdaja
i onda ta ljubav prelazi/prerasta u cisto ljubavno prijateljstvo...:awesome:
By Sixto
pa moze se tako nazvati, al to nije vise ljubav. Sto je najcrnje takva je vecina brakova danas.
Korisnikov avatar
By Tungi

ukoliko nemas seksualne zelje za nekom osobom, onda da, najverovatnije je ne volis.

Ne stavljaj akcenat na seksualnoj zelji u startu.Pitanje se odnosilo na seksualnu zelju posle 5 godina veze, recimo.Ti i dalje postujes i volis tu osobu, ali seks nije bas dobar, ili ga nema uopste.Treba li to da bude razlog raskida i pored vec postojece uzajamne ljubavi, razumevanja i postovanja?Ukratko, zasto gubitak libida u vezi mora da dovede do raskida?
By Sixto
Gubitak libida je kompletan ukoliko imas 80god.

Ukoliko si u svojim dvadesetim kao ti i ja, onda najverovatnije ce da ti proradi libido za nekom drugom osobom, a to vec onda nije ljubav, vec ostajanje uz tog nekog iz sta znam, neke korektnosti, lojalnosti, postovanja.
By alexandermagic
Bitno je i jedno i drugo.

Ako bi se moralo birati -- onda dobra veza, što podrazumijeva parnera koji ispunjava određene kriterije i s kojim sam kompatibilan u određenim oblastima. Dodatni seks se uvijek može naći i sa strane, naravno s tim da je dotični upoznat sa tom činjenicom kako bi se izbjeglo obmanjivanje.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Mozda je samo do mene, ali ne mogu da u ovom periodu zivota zamislim ljubavni odnos dvoje ljudi bez telesnog aspekta, niti razumem zasto bi to trebalo da postoji.
Stavise, znam ljude koji su u braku preko deset godina, imaju dosta godina i jos uvek se vole isto ili vise i imaju regularan seksualni zivot. Uz prave ljude i malo maste mislim da nije tesko odrzavati taj plamen strasti, da se pesnicki izrazim. Kurvacetina kakva jesam, ne mogu ja te dopisne varijante sa vidjanjem svake prestupne godine. Takva veza mi pre ili kasnije postane nista drugo nego napor.
I pre razumem ljude koji praktikuju sex bez ljubavi, nego ljubav bez seksa.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Anhedonie

ni ja neb razdvajao.

aaaaaaako bas moram da biram odabrao bih vezu verovatno. al ne znam kakva bi me to situacija naterala da biram.
Mozda kad ne bi imao kurac :lol:
Veza i sex idu kao puter i marmelada :wundy: mozes da jedes i jedno i drugo pojedinacno, ali tek u kombinaciji otkrivaju svoje cari :usedelica-sa-sela:
Korisnikov avatar
By Kittrie

Da li je kvalitetna veza uslov za dobar seks ili dobar seks čini vezu stabilnom?
oh, cek cek cek.

NE !!
kvalitetna veza NIJE uslov za dobar sex. SEX kao SEX ne mora bas nikakvih dodirnih tacaka imati sa "VEZOM". endorfin, oxytocin, dopamin.. dovoljno, ljubav tu nije potrebna.

DOBAR SEX u VEZI - naravno da je bitan, meni. kao i vecina ne bih razdvajala vezu od sexa (sex od veze moze, obrnuto ne).
ali 100 ljudi, okvirno 200 jaja.
verujem u postojanje kvalitetnih veza u kojima je akcenat stavljen/pomeren na druge vrednosti i kriterijume kvalitetne veze (kojih ima mnogo), tako da sam cin sexa ostaje u zapecku. to ne znaci da se oni "manje vole", ili sta god.
i da, bila bih u takvoj vezi pre nego da samo imam dobar sex (mada ne znam kako bi doslo do toga da biram). ali ako je za do "kraja zivota", mozda bih predlozila da imamo neki sex sa strane. :neznam:

Ok, ali ta se strast gubi vremenom i sta onda?Nemas vise postovanje, ne volis vise tu osobu...?
oh NE !!
vidis, tu dolazi na red (ili jos i pre toga)- "spicing things up".
uvode se "strane stvari" u vec poznat odnos- igracke, ljudi, igrice. u danasnjem drustvu sex i jeste postao vid "igranja" za dosta ljudi.
probajte nove poze, do "role playing", idite u sex shop, try bdsm trip, swingujte,imajte sex na spanskoj musici/ extaziju/ koki, imajte trojke, idite zajedno u osvajanja, iznenadjujte jedno drugo, iznenadjujte jedno drugo.. :kolo:
u svakom slucaju to podrazumeva ogromno poverenje koje posle toliko vremena dobre veze valjda "mora da postoji".
By Kragi
Originally posted by Mage

:lol:

tačno
:up:

medjutim, ma koliko bili nerazdvojivi, ako bih morao da biram onda biram vezu.
Redja je, dobro meso mozes da nadjes i u mesari plus da biras koliko i sta zelis.

Drugo, postoje momenti (nevezani za sex) koje ne bih dao ni za 3457997532 dobrih sex partija. Momenti koji nemaju cenu :)
By Sixto
Nema tu biranja, ukoliko imas dobru vezu, sex se podrazumeva. Tacka.

Btw, neko za sex? :lol:
Korisnikov avatar
By starky
both...ne moze jedno bez drugoga.
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by alexandermagic

Bitno je i jedno i drugo.

Ako bi se moralo birati -- onda dobra veza, što podrazumijeva parnera koji ispunjava određene kriterije i s kojim sam kompatibilan u određenim oblastima. Dodatni seks se uvijek može naći i sa strane, naravno s tim da je dotični upoznat sa tom činjenicom kako bi se izbjeglo obmanjivanje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!