Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By mikka
ljudi, ma kakve taktike...
zavodljivost je za mene deo licnosti, od protezanja ujutru, do sanjivog pogleda uvece... ne nesto sto se upotrebi namenski u nekoj "situaciji" :peace:
ne opterecujem se time, uvek sam se igrao, golicao mastu i zabavljao... :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Ulix

Ne znam, ja sam sadasnjeg decka pitao koji bi deo escajga voleo da bude, i dao mu moj telefon, da mi javi kad smisli, posto je to, dakako, kompleksno pitanje. Dva dana kasnije, stize sms: kasicica za sladoled, ali ona mala... :love:

Uspelo je. :)
:love: :sweet: ^^
Korisnikov avatar
By Hton
ima jedna drevna magija(ili jos bolje receno mađija)-ljubavni kolaci, da bi cin uspela testo se mesa dupetom. :lol:

ps: koliko ih je samo izgorelo u doba progona vestica zbog nje :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
kako ono bese... a, da, krv u kafu. menstrualna preferably, ali, ako si tip, jebiga, zaseci se
:gubitnik:

ne postoji nacin. nekad ...

mozes da kucas (al)i nece ti se otvoriti.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja nemam sablone, jednostavno budem svoj pa ako mu se dopadnem super a ako ne onda jebiga. i besmisleno mi je bilo kakva strategija, na kraju ljudi uvek pokazu svoje pravo lice.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
A ne znam kako... kako samo ti znas :D
Sta sam ja mojoj rekla, da je hejter i onda sam je zezala :lol: Kupila sam joj sokic i cokoladice kad smo sedele u parku... :sweet: Posto je ona bila nesposobna da primeti da mi se svidja ili ja u svom "muvanju" bezuspesna lepo sam joj rekla-Znas sta, ti se meni svidjas i to je to.

Treba biti spontan, duhovit i pazljiv :)
Korisnikov avatar
By Blady
Trazim bas odgovor na ovu temu.. ali ga nema :)

Zaista ne znam da li bih ikada pokusala da navedem nekoga da se zaljubi u mene..
Cak ni ne znam kako se to radi ! Zaljubljivanje se desava.

Ali zavodjenje, da !Svesno ili ne (jer nekada zaista bude nesvesno) uputim neki pogled.
E sada, kada mi je ta osoba zaista zanimljiva, pogled mi se duze zadrzi na njoj, tacnije, dolazi do momenta "zakucavanja", kada ne mogu da skinem pogled. I taj pogled je poseban ! nije uobicajen..

Onda neki prirodni pokreti, koji su sasvim spontani. Svako, kome doticna osoba prija, ce obratiti paznju na pokrete tela..
mene cesto puca hemija u tim situacijama, privlacnost.... luci mi se endorfin..

Jednostavno volim taj osecaj !
Korisnikov avatar
By BabyBlue
^ :lol: ima ih koji se obraduju kao djeca
al' mi nekako glupo ode linija..
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by d` Winter

Nikada nisam bio za te igrice,niti ih koristio,pre bih otvoreno govorio i uvek uspevao u zavodjenju,ali se cini da se magija nekada potrosi.Zato sam misljenja da su te "igrice"za koje svi javno kazemo da ih ne koristimo,ipak prisutne...

Koje vrste carolija,zavodjenja,sludjivanja vi koristite da bi neko odlepio za vama??

Posto je ovo u domenu opste diskusije,odgovori tipa:"Ja to ne radim,pustim da tece prirodnim tokom" itd su suvisni...

Cik ako neko sme :misli:

:napitak:

Ako mi se neko dopada, ja ga mnogo slusam sta prica, i iskreno se zanimam za sve sto mi kaze i postavljam mu pitanja vezana za to sta govori.
Volim da oseti da ga/je razumem.

E sada ako pricamo kada vec imate neki odnos, pa ono hladno toplo, zvanje nezvanje...Ne radim to, smara me.

Ma nije bilo ni potrebe da to radim nekako se upoznamo, svidimo, i onda se lepo zovemo/pricamo bez tih nekih tripovanja.

Druga stvar je kad si ljut/a pa neces bas odma da se vidjas/cujes.

Mislim da ja ustvari ne mogu da odgovorim na ovu temu :lol: Ne znam ni de sam se rasplinula :nerd:

Verovatno sam mogla na ovo da odgovorim kada sam bila u osnovnoj skoli. A mozda ni tada.

E da, umem mozda da delujem kao da se igram kad flertujem-to je zato sto flertujem i zato sto smo u kafani i zezamo se i/ili zato sto nisam sigurna sta hocu sa tom osobom.
Korisnikov avatar
By Hys.
^suprajzingli sou (?), det vorks on butches kvajt vel :novine:

edit:

fak no, pogresno sam procitala :smeh: ....valjda je jasno kako :D ...jedno s je viska :maska:
Korisnikov avatar
By Kittrie
zelim da u mene bude zaljubljena ona osoba u koju sam ja zaljubljena.
a to mi se do sada, hvala Bogu, dogadjalo ,bas tako, obostrano.
bez "ïgrica".
Korisnikov avatar
By Kittrie
ali zasto bi zeleo da zaludis nekog
ako ti vec nisi zaludjen?
sta je to, jos jedan deciji ego bust??

miSSim, nije da ovde govorimo o diskac akcijama.
e, o tome bih mogla pisati i pisati, to je bar lako.
By alexandermagic
Originally posted by Kittrie

ali zasto bi zeleo da zaludis nekog
ako ti vec nisi zaludjen?
sta je to, jos jedan deciji ego bust??

...
A što ima veze? To je super. :lol:

Iz dosade, hira, želje za trofejnim primjerkom za kojim drugi sEku vene, zbog vlastite emocionalne kastriranosti... Biraj. :veverica:
Korisnikov avatar
By Kittrie
u redu, razumem.
ljudi non-stop hrane svoj ego na najrazlicitije nacine.

ali takve akcije, svesne & sa predumisljajem, u vecoj slici i nisu smesne (tuzne vise).
pokazuju nesigurnost, iskomplexiarnost, emotivnu nezrelost, prazninu, sebicnost.. i gomilu osobina koje je pozeljno pokusati prevazici.

no,
to each his own, ne osudjujem. :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
a sve je tako lako kada sa nekim imas zajednicke teme i slicna interesovanja..

meni se trenutno svidja devojka koja je totalna suprotnost od mene :sigh:
u nekim trenutcima se pored nje osecam glupo.. tako da se trudim da cutim kada je ona u blizini :sigh:

a ranije sam svasta nesto radila i cimala se da zadobijem paznju osobe koja mi zapadne za oko.. trudim se da saznam sta voli, sta ne, sta joj je bitno, sta prezire.. npr. kupovala sam albume grupa i izvodjaca koji su mi u sustini fuj, ali kad je pozovem na bleju, slucajno mi album stoji na stolu :lol:
i tako neke situacije..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!