Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Black Lady
Originally posted by blenta

znamo sta si mislio
i ovde ce to da sluzi
da debili lupaju minuse na svaki post
onog koga ne vole
il ih je odjebao za sex
Da.

na jednom forumu koji posecujem povremeno su uveli te + i -
i toliko su se raspravljali i bilo je svega i svacega
da su posle nekoliko meseci ostavili samo plusice kao mogucnost

na jednom trecem forumu postoji "thank you counter"
koliko je ko puta rekao "hvala"

jel' sam rekla u ovoj temi da bi bilo lepo kad bi postojala opcija "prikazi sve neprocitane poruke"?
Korisnikov avatar
By blenta
da kiss, to za neprocitane nove umesto novo danas bi valjalo
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja bih pre svega obrisala SVE naloge koji su neaktivni (u smislu ne posecuju forum) vise od 6 meseci (ili godinu dana recimo)

To je praksa na forumima raznim, ako ni neaktivan moras ponovo da se registrujes, i to ne mozes da radis do u nedogled.

Sto se tice plusica i minusica, da, ima i toga, i naravno da samo plusici treba da postoje/ili sta god pozitivno, nikako ne sme da postoji negativno jer to ne bi izaslo na dobro.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Slazem se sa skoro svime dosad receno, ne znam sta bih dodao :D
Jedino ti + / - ; ja bih takodje stavio samo pluseve kao sto predlozise neki dosad.

Eto, mozda bih dodao da moze da se klikne na ime korisnika ili na avatar, i tako da se dodje do njegove stranice. :) Jer sada ne moze, i onda kad hocu da uhodim nekoga i zarijem svoje radoznale kandze duboko u njegovu privatnost, moram da idem na search ili slicno. :( :evilwait:
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Originally posted by KorvinOdAmbera

Kada sam rekao plusiće i minusiće mislio sam na to da svaki korisnik ima pravo da doda jednu ocenu pojedinačnom postu.

I da se ne vidi ko je šta dao i kako.

Time ne ciljam na one koji ionako komentarišu sve na forumu - pošto će ti i bez plusića i minusića komentarisati, nego na jedno pedesetak ljudi koji ovde samo čitaju a kojima je previše glupo da samo dodaju :up: uz citiranje jer nemaju šta da dodaju.
Mislio sam da to izgleda kao i na vukajliji:

Slika
Odlicno.
Korisnikov avatar
By CareBear
Mozda je vec bilo, al me me mrzi da listam temu - ne bi bilo lose da moze da se klikne na korisnika u temi i da se onda u polje za ogovor doda @taj_i_taj. Mozda bi moglo to da sacuva i referencu na post iz koga se kliknulo da se izbegne quote ako je nepotreban.
Korisnikov avatar
By gorilica
Ima dosta konstruktivnih predloga s tim sto ja nisam za brisanje starih, neaktivnih korisnika. Zasto? Kao prvo, ja medju prvima imam obicaj da pravim duge pauze ovde, a kada se vratim, ne zelim da se ponovo registrujem, to mi je oduvek bio smor na nekim drugim mestima, a o tome da dodjem i vidim da moj nick, koji koristim preko 10 godina svuda na netu koristi neko drugi, o tome tek ne zelim ni da mislim. Kao drugo, sta cemo sa Marsom, koji isto zna da pravi duge pauze a kada se vrati, to ucini na radost mnogih korisnika ovde? Sta cemo sa korisnikom Zoran52 koji je od svoje tisine napravio brend? I ono najosnovnije, ne bi li se unela konfuzija kada neko izbunari staru temu i procita post koji je napisao neko drugi, a ne korisnik koji trenutno koristi taj nick? Nije ovo chat pobogu. Dosta ljudi je ovaj forum napravilo onakvim kakav jeste, poshtujte to.

Sva moja podrska predlogu da se Film i TV izdvoje u zasebnu celinu.
Korisnikov avatar
By blenta
pa ti i mars odete na po par meseci

mi smo pomenuli ranije oni koji su neulogovani
2-3 godine

a ne one koji ne pisu

tako da su citaci tipa zoran zasticeni
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by unic0rn

sto se smajlija tice postoje dva problema:

1) ja nemam ideje kako to resiti
2) nemam volje/vremena da se bavim smajlijima..

Tako da ako iskrsne neka dobra ideja & neko ko bi se ozbiljno prihvatio tog razvrvrvrstavanja dogovoricemo se da se obavi i to.
za početak bi trebalo srediti postojeću listu da oni page break-ovi stvarno imaju smisla. sada izabereš smajlije A-E dobiješ samo do D zbog toga što je lista narasla (mrsko mi da proveravam koje tačno strane su problematične).

čak možda da se ne radi paginacija smajlija, već da svi budu na jednoj strani.

mislim da bi se dosta postiglo ako bi se napravio malo drugačiji layout, recimo da bude još više kolona, da se poveća prored i da se promeni font na neki sans serif, 10px gray (da bude manje upadljiv kako bi sličice došle u prvi plan). ili čak da se skroz uklone imena smajlija iz pregleda (da ostanu na mouse hover, npr.). ovaj sadašnji je vizuelno naporan stoga i nepregledan.

onda recimo da se napravi lista najčešće korišćenih smajlija. bilo zbirno, bilo za svakog korisnika personalizovana.

može da se napravi i varijanta keywords, pa da se smajliji taguju opisno, ne samo po imenu. onda bi se napravila dinamička pretraga ili neka zajednička stranica sa svim smajlijima gde koristiš browser-ski ctrl+f da pretražiš to sve.

inače opterećenje servera bi se moglo smanjiti uvođenjem CSS sprite-ova, da se ne dovlači svaki GIF pojedinačno. to mislim na ovim stranicama za zbirni pregled smajlija.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by blenta

pa ti i mars odete na po par meseci

mi smo pomenuli ranije oni koji su neulogovani
2-3 godine

a ne one koji ne pisu

tako da su citaci tipa zoran zasticeni
Tako je, ni ja nisam mislila gorilice na korisnike koji ne pisu 6 meseci ili godinu dana, nego koji nisu aktivni toliko vreme u smislu da se nisu ni ulogovali :sesir:

Inace, definitivno se slazem da film i tv imaju svoj potforum :up:
By Glasnik
Ja bih želeo ( :lol: ) da mi stigne poruka svaki put kad mi neko citira post.

Dešava mi se da me neko citira i postavi pitanje u vezi s tim ili nešto slično i ja to vidim tek nakon nekoliko nedelja/meseci. :shrug:

Dakle, čim neko citira komentar da mi stigne obaveštenje.

Hvala. :D
Korisnikov avatar
By gorilica
@ blenta i Hys.

Ma ok. Ja pisem da ne bi doslo do zabune.
Plus, ima tu i nekih forumasa koji vise nisu ni medju zivima, a opet su bili interesantni za zivota i imali sta da kazu. LM, ukoliko se brisu nalozi, ja bih to ucinio samo sa onima koji nikad nisu ni bili aktivni ovde, a nema ih par godina.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Postovana g-djo Unikornija,

mene ova Vasa prica o "renoviranju" foruma vec podseca na BG-metro, Prokop, novi most preko Dunava... :smeh:

Od sada, zvacu te Mrka! :wundy:

:lol:

P.S. Licno, ne vidim neku potrebu narocitu za "novim starim" forumom... :) Meni ok i ovako. Ionako ga vise ne koristim... :lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
opciju da ne želim da primam privatne poruke. molim te, uni. :molise:
Korisnikov avatar
By unic0rn
@singi

jao kad ti iskljucim forum na 10 dana za vreme radova ko Mrka Gazelu :jezik:

@acidna:

a sta ako ultrica odluci da te muva preko u2ua? :sweet:
Korisnikov avatar
By acid drop
ima i drugih načina da me muva :P

ono.. ne mora biti, al' onda ću morati sve ručno na ignor.

a i ignor ne radi, blokirala sam gay-serbia.com i loud&queer, a i dalje mi stiži poruke. :qqlele:

nešto radim pogrešno? :lol:
Korisnikov avatar
By Torry
cekaj, cekaj, ja ti nista jos nisam slala :P

nego, kad ce biti novi forum i tako to?

mi mozemo da predlazemo u nedogled....

cisto info...
By loreenche
Ako bude srece, 28.12.2012.

7 dana nakon smaka sveta.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by acid drop

a i ignor ne radi, blokirala sam gay-serbia.com i loud&queer, a i dalje mi stiži poruke. :qqlele:

nešto radim pogrešno? :lol:
LnQ ne postoji, Gay-Serbia.com nalog salje ta obavestenja, a posto je administrator, ne mozes ga ignorisati. :eevil:

@Torry:

Trebalo je vec da pocnu radovi. Avaj.

Ne znam kada ce, jer ce to trajati 7 dana, i tih 7 dana moram da budem free da bdim iskljucivo nad forumom.
Korisnikov avatar
By Misfit
Originally posted by Waldorf

Jedan totalno sebičan predlog, koji nije toliko želja za opcijom koliko borba s sopstvenim OCDjem. Muzika ima podforum, pa kontam da nema razloga zašto ne bi film i tv isto mogli da se prebace u sopstveni odeljak. Ona jedna mamutska tema mi se nikako ne čini dovoljnom.
! :up: !
Korisnikov avatar
By Kittrie
da, da, da, i da.
support for a film thing.

i no, no, no
za plusice i minuse oko postova.

i..
podeliti forum na 2 dela:
1. za aristokratiju (nekolicina pametnjakovica - ovo je kompliment)
2.plebs (preostala vecina nas tupavih, neinteligentnih i neobrazovanih).

cisto radi experimenta u kome se vidi kako se ko kolje. :sekirica:
:lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by The Misfit
Originally posted by Waldorf

Jedan totalno sebičan predlog, koji nije toliko želja za opcijom koliko borba s sopstvenim OCDjem. Muzika ima podforum, pa kontam da nema razloga zašto ne bi film i tv isto mogli da se prebace u sopstveni odeljak. Ona jedna mamutska tema mi se nikako ne čini dovoljnom.
! :up: !
jos koji put da podrzim ovo :) !

I nisam nikako za minuse, to stvara los trip, a plusici mogu da donesu nesto pozitivno i simpaticno :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ a onda cemo, pored teme ko ima nejvise postova
imati i temu ko ima najbvise plusica
pa tako "ocenjivati" rad forumasa ?? :lol:
jos jedno rangiranje i hijerarhija,
ovoga puta zasnovana na statistickim podacima.

plusici ne donose samo dobro, no no no.
Korisnikov avatar
By blenta
ja nisam za pluseve minuse hvala ti button
cak bi i zvezdice skinuo

jer uvek imamo debile skupljace
a na forumu nam ne treba dodatni animozitet

mozda eventualno umesto zvezdica da pise
junior, veteran...

i ne bih da mi izlece milion hajtech shitova i like dugmadi

preferirao bih da forum bude forum
poprilicno golisav od svih tih dodatnih opcija
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!