Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Heartkiller
Madonna i Joe Henry za novi album?
Šuška se da će Madonna na novom albumu sarađivati sa Jimom Steinmanom (Bonnie Tyler, Meat Loaf, i Celine Dion). Navodno, Madonna je napisala par pesama, sa idejom za melodijama, i pokazala ih je Steinmanu, koji je bio impresioniran. Madonna, uprkos generalnom mišljenju, sama piše svoje tekstove i melodije, dok se na producente oslanja za završni proizvod.
Međutim, jedan od potvrđenih saradnika je Joe Henry, koji je već sarađivao s M, na pesmama “Don’t Tell Me” i “Jump.”
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Madonna postaje strip!

Slika

PHILADELPHIA — Madonna će se uskoro naći u potpuno novom svetu: u svetu stripa.
Život kraljice popa biće ispričan na 32 stranice popularnog stripa "Female Force" objavili su izdavači juče.
"Naš cilj je da prikažemo one malo poznate događaje i ideje koji su od Madonne napravili ono što je danas, 25 godina nakon što je prvi put stala na scenu," rekao je Jason Schultz, iz izdavačke kuće Bluewater.
Broj će se u prodaji naći u avgustu, koštaće 3.99 dolara. Tekst je pisao C.W. Cooke a crtao Michael Johnson.
"Većina pop zvezda sve duguje ovoj ženi. Neverovatno je šta je sve uradila tokom svoje karijere, a ja imam utisak da je ovo tek početak," dodao je Cooke.
Prethodni brojevi "Female Force" predstavili su Betty White, Michelle Obama, Barbara Walters, Sarah Palin i Margaret Thatcher, između ostalih.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
M u Londonu
Madonna sa Davidom i Roccom stiže na aerodrom Heathrow, London (21. jun)

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Heartkiller
M u Parizu
Madonna odlazi na buvlju pijacu/ispred kluba VIP Room Theatre, Pariz (25. jun)

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Madonna i Brahim Zaibat u Parizu, odakle su vozom otputovali u London (26. jun)

Slika
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Jul 4, 2011
Novosti o novom albumu!
Dobar dan za Madonnine fanove! Guy Oseary je preko Twittera obavestio da je Madonna i zvanično u studiju!

Slika

Malo zatim, Kylie Minogue izrazila je ono što je većina fanova osećala u tom trenutku, a kraljica popa joj je lično odgovorila!

Slika

Fan sajt madonnarama.com prenosi da je francuski DJ MARTIN SOLVEIG potvrđen kao producent novog Madonninog albuma. We like the idea!
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Billboard se oglasio!

Madonna Starts Recording 12th Studio Album | Billboard.com

Slika

Madonna has started work on the follow-up to 2008 album "Hard Candy," according to her manager, Guy Oseary.

"It's official.. Madonna's 1st day in the recording studio for the new album... Very exciting.. Happy 4th of july..." Oseary wrote on Twitter on Monday (July 4). On June 14, Oseary informed fans that the singer "goes into the recording studio next month to begin work on new album," but said that there is "nothing to report in regards to [a] tour."

Billboard Bits: Madonna Heading into Studio

Shortly after Oseary announced the news on Twitter, another veteran pop star, Kylie Minogue, retweeted the post with her own "Yaayyyy!!!" added on. Madonna responded to Minogue on Twitter through Oseary's account, writing, "Thanks for the love."

"Hard Candy," Madonna's 11th studio album, has sold 739,000 copies according to Nielsen SoundScan. The singer supported the full-length with her Sticky & Sweet world tour, which wrapped in September 2009; since then, Madge launched a string of Hard Candy Fitness Centers and teamed up with Rihanna to promote the Vita Coco brand of coconut water.
Korisnikov avatar
By ganimedbg
Kraljica!!!!

"Crazy For You"

Swaying room as the music starts
Strangers making the most of the dark
Two by two their bodies become one

I see you through the smokey air
Can't you feel the weight of my stare
You're so close but still a world away
What I'm dying to say, is that

I'm crazy for you
Touch me once and you'll know it's true
I never wanted anyone like this
It's all brand new, you'll feel it in my kiss
I'm crazy for you, crazy for you

Trying hard to control my heart
I walk over to where you are
Eye to eye we need no words at all

Slowly now we begin to move
Every breath I'm deeper into you
Soon we two are standing still in time
If you read my mind, you'll see

It's all brand new, I'm crazy for you
And you know it's true
I'm crazy, crazy for you
Korisnikov avatar
By antibiotic
ah, vec dugo sam u potrazi za jednim intervjuom kontarverzne nemacke feministkinje charlotte roche sa madonnom 2003 godina za VIVA TV (mislim)

charlotte je u zagusljivim studiju madoni postavljala neka opsta-filozofska pitanja koja joj definitivno niko nikad nije postavljao i madonna je zbog toga bila vidno iznervirana :D

slika sa tog intervjua:

Slika

video, nazalost nisam nigde uspeo da nadjem, kao da je zabranjen :(
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Drakche

ah, vec dugo sam u potrazi za jednim intervjuom kontarverzne nemacke feministkinje charlotte roche sa madonnom 2003 godina za VIVA TV (mislim)

charlotte je u zagusljivim studiju madoni postavljala neka opsta-filozofska pitanja koja joj definitivno niko nikad nije postavljao i madonna je zbog toga bila vidno iznervirana :D

slika sa tog intervjua:

Slika

video, nazalost nisam nigde uspeo da nadjem, kao da je zabranjen :(
''
Korisnikov avatar
By antibiotic
he hvala ti, ali ovo je samo outtake , trazim citav intervju :)
Korisnikov avatar
By Heartkiller
M u Veneciji - W.E konferencija za štampu
Madonna sa ekipom svog filma W.E na konferenciji za štampu Venecijanskog filmskog festivala (1. septembar)

''''

''''''

Madonna: W.E konferencija - detalji
Madonna je uz šalu odbranila svoju titulu “Kraljice popa", kada je izjavila da ne bi napustila svoj tron, kao kralj Edward VIII u njenom novom filmu, W.E. “Da li bih se ikada odrekla trona zbog muškarca ili žene?” Madonna dobija kao pitanje na 68. venecijanskom filmskom festivalu. “Mislim da mogu imati oba... ili čak sva tri!!” Madonna dodaje i da je želela da prikaže "svet luksuza, lepote i prestiža" '30-ih godina, kao i "proređeni vazduh modernog doba", koji takođe sadrži bogatstvo i senzualnost, ali "ne garantuje sreću". Pevačica kaže da u filmu postoje i "elementi same sebe" i da se mogla poistovetiti sa Wallis, koja je, kao i ona, bila stranac, Amerikanka koja živi u Londonu. “Saosećam sa Wallis. Javne ličnosti su često izložene ruglu, svedene na šačicu komplimenata. Mislim da su ljudi želeli da je ućutkaju… Ja sam pokušala da od nje napravim osobu,” rekla je Madonna.

Slika
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Madonna zahvalila bivšim muževima na podršci

Pop zvezda Madonna zahvalila se svojim bivšim muževima na podršci njenoj filmskoj karijeri na 68. venecijanskom filmskom festivalu.
Pedesettrogodišnja zvezda bila je udata za glumca i reditelja Seana Penna i britanskog režisera Guya Ritchieja -- tako da je mnogo godina provela družeći se s kamerama, ali van muzičke scene.
"Uvek su me privlačili, i dalje me privlače, kreativni ljudi. Zato sam se venčala i sa Seanom Pennom i sa Guyom Ritchiejem, to su dva vrlo talentovana reditelja," rekla je Madonna na konferenciji za štampu svog filma W.E.
"Obojica su me podržavala kao režisera i kao kreativca, zaista su me ohrabrivali,"
Nakon prve projekcije čuo se veliki aplauz, a Daily Telegraph dao je filmu 3 od 5 zvezdica.
Madonna je dodala i da se poistovećuje sa Wallis Simpson.
"Prolazila sam kroz teške periode dok sam živela u Engleskoj, osećala sam se kao da tu uopšte ne pripadam.
"Naravno, nisam se tako osećala svih 10 godina, koliko sam živela tu. Sada se osećam dobrodošlom od strane Engleske."
Kada su je pitali zašto je odabrala baš priču Wallis Simpson, Madonna je odgovorila:
"Zaista me je zanimalo zašto je neko kao što je kralj Edward VIII... tako moćan čovek, zašto se odrekao tako visoke pozicije zarad ljubavi."
Pevačica se nada i da će uspeh filma "Kraljev govor", koji je na sličnu tematiku, pomoći, a ne odmoći njenom ostvarenju.
"Bila sam pomalo nervozna, jer sam mislila, 'o, bože, ako još neko pravi film o istoj priči, ko će biti zainteresovan za moj film?'
"Ali onda sam videla taj film i shvatila da je ispričan iz potpuno drugog ugla i njihov uspeh sam videla kao podlogu za moj film.
"Tu postoji pomalo istorije i pomalo znanja. Nismo ništa snimili slučajno."
Korisnikov avatar
By antibiotic
mozda konacno dobije tog oskara :fige: kad vec nikad nece moci za glumu, onda za reziju.
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!