Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Ako je izmisljen kondom koji ce nas stititi od polnih bolesti i nezeljene trudnoce, sta mislite, kako bi to izgledalo da se kroz par godina na trzistu pojavi neka vrsta zastite koja ce nas stititi od zaljubljivanja, ili bolje receno, koje ce nas zastititi od bola i da budemo "hearbroken" ?

kako bi to izgledalo, i da li bi ga upotrebili?

da li danas ulazimo u veze sa uvek vecim strahom da nas neko povredi ili smatrate da je ipak najbolji moto "no risk - no fun"

:pivce:

ne znam kako sam dosla do toga da razmisljam o ovako necemu, ali verovatno nije nista dobro :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By Blady
Ne bih ga nikada koristila.
Uzivam u zivotu maximalno.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mozak je kondom za srce.

Koristim ga kada neke stvari naprosto postanu besmislene - ne da bih ugušio osećanja jer to ne mogu, nego da jednostavno ne dozvolim da svoja osećanja i želje ostvarujem jer me uništavaju.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
I ne plašim se da budem povređen. Plašim se da ostanem u nekoj vrsti nezdravog odnosa jer ne mogu iskontrolisati sebe i jer sam slab.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nisam bio do sad heartbroken. kad budem bio odgovoricu.
By Sixto
Originally posted by KorvinOdAmbera

Mozak je kondom za srce.

Koristim ga kada neke stvari naprosto postanu besmislene - ne da bih ugušio osećanja jer to ne mogu, nego da jednostavno ne dozvolim da svoja osećanja i želje ostvarujem jer me uništavaju.
Mozak ne moze biti srcu kondom, samo hemija. Jesmo najnapredniji na planeti, al toliku moc samo kontrole jos nemamo.
Korisnikov avatar
By IriS
nekima kondom na glavi jedino može da pomogne.
Korisnikov avatar
By Srklet
za romantičnu ljubav je potrebna specifična spremnost i energija, što ja nemam.
možda bih čak i volio da se deep down plasim ljubavi, mislim da je ne zasluzujem, štaveć, ali jebiga. :gotika:

ukratko, ne treba mi kondom za srce, ne koristim ga uopce na taj nacin. :D
Korisnikov avatar
By Blady
^polako, ima vremena, mlad si ;)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Soggy thing for soggy hearts. My heart is out of steel :awesome: It needs Sun surfice heat to be melted. :gitara:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by KorvinOdAmbera

Mozak je kondom za srce.
flash :drama: ne znam kako me je ova izjava asocirala na klasicnu izjavu muskarca koji nece da koristi kondom pri sexu - "ma nista ne brini, izvuci cu ga na vreme, mogu to da iskontrolisem" :drama:

:lol:

ja se stvarno divim osobama koji mogu osecanja kontrolisati.. nazalost, nisam medju njima :sigh:
Korisnikov avatar
By 2kune
ako srdce ne puca, vlasniku se štuca... :deda:
i ondak dobije 3 bajpasa, izlječeni rak i galopirajuće metastaze sve garnirano s iritabilnim kolonom... medicina krivi stres, samrtnik poso i karijeru, a prava se istina zaboravila... srdce je stvoreno da puca... :alexis:
By alexandermagic
Racionalizacija do banalizacije je moj preventivni recept za "ljubav", tak' da mi ta vrsta kondoma sigurno ne bi zatrebala. Ne može se slomiti ono što se ne daje. :kafa:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mene ove stvari teraju da malkico bljucnem u usta...

znaci - covek se svodi (u grubim crtama) na srce (emocije) i mozak (racio) i onda su ta dva 'suprotstavljena' pa ti tu sada kao nesto jako emotivan ili 'emotivni debil'

pa su ti 'jace' emocije, pa ti je 'jaci' razum..

pa kao nesto tu zelis da se zaljubis, a jadan ne mozes, ili se cuuuuuuuuuuuvas jer su te ljudi ispovredjivali pa si sada OPREZNIJI...

sve koji se u gorenavedenim izjavama nalaze bih najradije lepo izvredjala, pukla po samar, zakljucala u biblioteku, a onda oterala na ulice da ZIVE i ne kenjaju jer im se desila MOS MISLITI u zivotu srecna ili nesrecna ljubav ili period apatije!

TOPLA JEBENA VODA!
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by hlaefdige

znaci - covek se svodi (u grubim crtama) na srce (emocije) i mozak (racio) i onda su ta dva 'suprotstavljena' pa ti tu sada kao nesto jako emotivan ili 'emotivni debil'

pa kao nesto tu zelis da se zaljubis, a jadan ne mozes, ili se cuuuuuuuuuuuvas jer su te ljudi ispovredjivali pa si sada OPREZNIJI...

sve koji se u gorenavedenim izjavama nalaze bih najradije lepo izvredjala, pukla po samar, zakljucala u biblioteku, a onda oterala na ulice da ZIVE i ne kenjaju jer im se desila MOS MISLITI u zivotu srecna ili nesrecna ljubav ili period apatije!

TOPLA JEBENA VODA!
:up:
Korisnikov avatar
By IriS

kraljica :hail:
Korisnikov avatar
By Mage

TOPLA JEBENA VODA!
Bravo! :hail:
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

kako bi to izgledalo, i da li bi ga upotrebili?

bas bi bilo bezveze. lifeless.
ne bih ga koristila u svakom slucaju.
i kada boli i kada volis...sve su to stanja koja covek treba da prodje. sve je to zivot. osecam se zivom i kada volim i kada boli. ne bih to sebi uskratila ni za sta.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin

TOPLA JEBENA VODA!
bez nasilja :lol:

ne, ja nisam mislila da sad hirurski treba da se odstrani sve sto kod nas izaziva emociju zaljubljenosti.. nikada se toga ne bih ja prvo odrekla, zato sto jesam osoba koja je zaljubljive prirode.. povredjivali su me, a nisam ni ja "svetica" po tom pitanju.. i u dosta tema vezanih za ljubav sam rekla da nikad ne dizem ruke od ljubavi, ma kolko ona nekad bolela.. verovatno i treba da boli sada, kako bi kroz neke vreme dosla do nivoa razmisljanja na kome ti trenutno razmisljas..

ali npr, bas zbog te svoje "zaljubljive prirode" ja bih taj imaginarni kondom iskoristila u nekim situacijama kada znam da cu se opeci, a ipak se prepustim emocijama, tj odbijm poslusnost mozgu.
Korisnikov avatar
By Mage
Vremenom to sve dođe na svoje... Skontaš da ne postoje "srce" i "mozak" kao odvojeni entiteti koji deluju antagonistički jedan na drugog. Sve je to samo jedno biće-ti. Nemaš ti šta da slušaš tu nešto mozak ili srce... uvek delamo u skladu sa svojom prirodom, koja je komplikovana jer smo i mi sami veoma složeni ;)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
working on it :D

poenta je da te stvari nisu tako banalne. nisi ti samo mozak i srce. nije niko.

i nije poenta ne opeci se.

poente nema. :) ima zivot.

da se razumemo, nisam ja na nekom nivou uopste. narocito ne ako se to smatra da ih hijerarhijski rasporedjenih.

ja sam samo osetljiva na deklarativne stvari kada se dotaknu teme ljudskih odnosa.

sto ne znaci da sam u pravu. znaci samo ono sto sam rekla - JA bih tako.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
"Vasa je dusa cesto bojiste, na kojem vas um i vasa rasudna moc ratuju protiv vase strasti i vaseg nagona.

O kada bih bio mirotvorac u vasoj dusi, da uzmognem preobraziti nesklad u suparnistvo vasih pocela u jednost i melodiju.

Ali kako, dok vi sami ne budete mirotvorci, dakle ljubavnici svojih pocela?

Vas um i vasa strast kormilo su i jedra vase moreplovne duse.

Ako se slomi bilo kormilo, bilo jedra, mozete se samo valjati tamo-amo i da vas struja nosi,ili pak,ostati nepomicni nasred mora.

Jer je um, dok upravlja sam, ogranicavajuca sila,a strast, necuvana, jest oganj sto gori do samounistenja.

Stoga neka vasa dusa uznosi vas um do visina strasti, da uzmogne pjevati;

I neka upravlja vasom strascu s umom, da strast vasa moze zivjeti iz dana u dan ozivljavajuci, i da se poput feniksa dize iz vlastitog pepela.

Htio bih da svoj razum i svoj nagon gledate kao sto biste gledali ljubljene goste u svojoj kuci.
Zacijelo, ne biste jednog gosta castili vise nego drugog, jer ko je privrzeniji jednome, gubi ljubav i povjerenje obojice."

Halil Džubran
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!