Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Miks svega vec vidjenog, sa krajnje osrednjim utiskom. Moze da se gleda, ali se moze i preskociti. 4/10

Slika

Ovo nije lose, za one koji su voleli ili vole Dylan Dog strip. Velika je mana sto radnja nije smestena u London, ali za mene ipak 8/10
Korisnikov avatar
By Torry
How do you know 5/10

steta, ni Paul Rudd, ni Reese Witerspoon a ni Jack Nickolson nisu uspeli da izvuku film

e da, i Owen Wilson
Korisnikov avatar
By Torry
water for elephants

dobar ali jako tezak za mene....ne volim okrutnost i izivljavanje nad zivotinjama a i ne volim cirkus
Korisnikov avatar
By bothways
Spaceballs [1987] -- Mel Brooks

Loshe, veoma loshe. Sa svega par smesnih scena i mnogo okokotrljajucih, ovo je jedna od losijih parodija. Steta, a bas sam postovao Mela Bruksa.
Korisnikov avatar
By walt333
Slika

Dobar. Volim ovakve filmove ozbiljne tematike ali bez napadnog senzacionalizma.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by constantine
Originally posted by Wilhelmina

Slika

Ovo nije lose, za one koji su voleli ili vole Dylan Dog strip. Velika je mana sto radnja nije smestena u London, ali za mene ipak 8/10

simpa film 7/10
Nisam ni znala da je snimljen, a veliki sam fan Dilana Doga. Vidim na imdb da ima losu ocenu, ali moracu da ga overim :)

Poslednje gledala The Boy in the Stripped Pajamas:

Slika

Uploaded with ImageShack.us

Dobar, 7.5/10
Korisnikov avatar
By IriS
^ ju što sam ja cmizdrila uz taj film :placko:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Originally posted by Wilhelmina
Slika
Odgledah pre neki dan. Film je ok kao random lite-horror noir, ali nekako nisam imala osećaj da gledam Dylana. Sličnu reakciju sam imala i na Guy Ritchijevog Sherlocka - steampunk akcija, ali ne Sherlock. Ipak, niš ne smeta baciti pogled jer je poprilično zabavan... barem meni bio.

Slika

Gledah i ovo pre par dana. X-Meni i Nolanov Batman su mi omiljene strip adaptacije do se sada, i moram reći da sam se poprilčno brinula na šta će ovo ličiti, s obzirom da su Wolverina malko zajebucnuli (bio ok, ali opet meh). Neizrecivo mi je drago što mogu reći da sam džabe brinula. Film je sasvim solidan i dobro se uklapa u ostale iz serijala, glumci dobro izabrani i uverljivi, i opet me zabavio do besvesti.
I uz sve sam sebi potvrdila da mi je Dr Hank McCoy/Beast definitivno najomiljeniji dobri x-men. Mislim, geeky badass! :love:
Korisnikov avatar
By IriS
mali gonič me terao da gledam:

Slika

Slika

i sad sam :uplasen:

ali hoću joooooš :bale:
Korisnikov avatar
By constantine
^ videces kako budes gledala dalje delovi ce biti sve gori i gori... na kraju ce da ti se smuci... do 4. dela je ok
Korisnikov avatar
By Anhedonie
e mislim da sam gledao neki dobar film pre dva sata al ne mogu da se setim ni jedne jedine scene :retard: ubedjen sam da sam gledao al u glavi rupa :retard:

bolje da idem da spavam.
Korisnikov avatar
By ljubav91
Donnie Darko- nije los,mada ocekivala sam i bolje
The Usual Suspects- odlican,svidja mi se mnogo :D
Korisnikov avatar
By Laerem
Batman Begins na HRT-u.

What a piece of shit.
By Sixto
Slika

Golo govno. Od nevestih glumaca, knjizevno ispravnog govora da se izbljujes, kulisa koje su ganc nove bez trunke prasine i price koja je razvucena kao sline.

Zali boze vremena.
  • 1
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!