Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By loreenche
I ja bih nesto da izjavim za dnevnik :)

''

''

ovo se jednostavno ne moze uporediti sa TTWE i HIAM. TO je Britney! Dobro, vielleicht je i ovde bila komercijalna i grabila pare, ali bar se na njoj vidi da uziva u tome sto radi. TTWE i HIAM su spotovi u kojima deluje uzasno nezainteresovano za sve sto radi. Vidi se da je napredovala od blackouta (mislim na period zivota, ne album), ali ako zeli da stane ponovo na noge, morace mnogo, mnogo vise da se pozabavi sa sobom. U redu je to sto peva komercijalnu muziku, u redu je to sto ne stvara nego peva (?) servirano, ali nije u redu da se pljuju drugi izvodjaci zarad nje :/
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ali zašto bi bilo šta menjala, kada i uz takvu minimalnu angažovanost uspeva da muze opsednute i praznoglave fanove? :awesome:

To mi je nekako za veću pohvalu.
By loreenche
Originally posted by Dirrty

uspeva da muze opsednute i praznoglave fanove? :awesome:
Misliš nešto kao Ceca? Good point...

Sledeće što ćemo videti je Lady GaGu kako ide njihovim stopama. Sad ću da prdim na mikrofon, i to će biti smatrano umetnošću...
Korisnikov avatar
By maww
Slika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hjdGo9v_ ... r_embedded[/youtube]

Britney i dan danas radi dobre nastupe, i ova turneja to pokazuje...nece biti ko pre, a te standarde je ona postavila, najvece moguce... i ovde niko ne pljuje druge izvodzace, vrati se na proslu stranicu, samo dirtica puno jede govna, jer su njegovi komentari uvek isti... a u sve je upucen, jedno je iskazati svoje misljenje,a sasvim drugo je namjerno pljuvati i namjerno vredati neciji rad, a stalno ponavljanje istog. I Wanna Go kad je izasla mu je bila sranje pesma, a sad mu je dobra dok ne izadje spot, onda ce da pljulje i po spotu...mada nebitan je, samo je dosadan, Britney i nakon skoro 15 godina ima i #1 albume, singlove, turneje....pop ikona koja nije kriva sto je xtina propala.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Zonche!

Ja bih vas obojicu banovao sa ove teme. Jezivi ste.
Tema je ionako o najvećem pop trashu, zašto bi uklanjali bilo šta i remetili to načelo!
Originally posted by maww

I najprodavanija je na svetu, i najlepša, i najzgodnija i najtalentovanija, ma naj najbolja! :teletabisi:
I wanna go pesma mi je najbolja na albumu od kad je prvi put čuh, a ti malo prelistaj temu ponovo, nije valjda da je već postala preduga za stalkersko pamćenje?

Dopadaju mi se scene gde ljude mlati mikrofonom, kao što mlati masu ljudi po džepu, ali dok ne vidim ceo spot ne mogu da procenim... scena za mikrofonom je dosadna.
By loreenche
Ne smem da se vratim na proslu stranu, ima puno slika :lol:

puknuce mi konekcija :rida:

Nastupe koliko-toliko izvlace izvodjaci i scenografija... Mislim, jesi ti video kako ona izgleda kad se popne na onu gitaru?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ona je jedan od najboljih primera pop trasha današnjice, šta je tu nejasno?

Zašto se svaka moja izjava doživljava kao lična uvreda, pa ja zaboga slušam njene pesme godinama, samo ne gutam njena govna.

Ne komentarišem je kao osobu, ne poznajem je, komentarišem je kao javnu ličnost.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
kako ima neki plastican osmeh, dodje da mi povratim kad god vidim da se neko tako smeje na silu i jos ne ume ni da barem odglumi :regan:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Dok je bila u formi i zgodna, uspevala je nekako da nadomesti nedostatak prirodnog sexipila, a sada van forme izgleda smotano u pokušaju da bude sexy.

Očigledno nikada nije bila potpuno svoja u muzičkoj industriji, a dugogodišnje nametanje tuđih zahteva i očekivanja mora imati posledice.
Korisnikov avatar
By maww
najveci pop trash je album Bionic, i not myself tonight toliko losa kopija britney da je najveci flop...to je nesto najgore...po svim mnogim pokazateljima...njene pesme su gori trash, mnogo gori, a ne razlikuju se mnogo od onog sto radi britney, osim sto su mnogo manje uspesne, dirrty pesma je najvece pop droljasto smece...i uvek je ostalo u senci slave4 you.
Britney je najveca pop ikona nase decenije i to je realnost, najprodavanija i najuspesnija, postavila je sve moguce standarde sto se tice trendova, nastupa...dio pop historije, MJ, Madona i Britney, tu je i Beyonce, sada im se mozda prikljuci Gaga ali za to trebaju proci godine i godine i godine uspesne karijere, ono sto je ona postigla nije skoro niko u zadnjih 15 godina, i da prirodan sexipil ima, jer je na svim listama bila #1 do 2005, od FHM, Maxima i slicno, u svakom slucaju izgleda mnogo bolje od debele i sad je i zgodnija i sexipilnija, posledica nema jer je #1 i nakon 13 godina karijere. Ti se mnogo pravis pametan, a suprotno je, NEBITAN SI, tvoje misljenje nikog ne zanima.

Slika
FF Tour list of celebrities attending tonight L.A. !

Christina Aguilera
Wayne Brady
Kim & Kris Kardashian
Hillary Duff
Nicole Richie
Perez Hilton
Simon Curtis
Whitney Port
Justin Bieber
Selena Gomez

ovo dovoljno govori ko je Britney, ocekuje se dolazak jos mnogih.

Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
Daleko je od prvog mesta, poslednjih godina Rihanna i Lady Gaga jašu tron :pokazuje:

Inače ne znam zašto stalno spominješ Xtinu, o kojoj ovde nije reč, niti ja smatram da sve što je ona učinila u svojoj karijeri predstavlja božanstvo kome se slepo klanjam.

A očigledno je moje mišljenje bitno tebi čim moraš na svaku moju rečenicu da odogovoriš :canttouchthis:

Da si tako siguran u svoj ukus, ne bi ga silom nametao svakom ko misli drugačije.
Oprosti što imam mišljenje i što me tvoji spam wikipedia postovi neće ubediti u suprotno.
A forum i diskusije na njemu su javni, tako da sam slobodan da trollujem ovu ili bilo koju temu 'till the world ends!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ljudi svejedno urliču u publici i smišljaju urnebesna opravdanja za svako smeće koje im se potura :awesome:

Moram priznati da bi bez takve komedije život bio dosadniji.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja bi pljasnuo samarcinu svakome ko mi se tako osmehne.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Infantilan spot, mada je i pesma pomalo takva... ali dopada mi se kako su kadrovi na ulici snimljeni i onaj pajkan :awesome:

Smešan mi je njen loš pokušaj glume cool osobe.
Korisnikov avatar
By maww
BILLBOARD: I Wanna Go

Slika

With her 27th entry on Pop Songs, Britney Spears passes Madonna and trails only Mariah Carey (29) for most chart visits all-time.

You Tube: BritneySpearsVEVO | 1 day ago | 1,507,922 views
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Kris Mars: Britni odlucuje o svemu

Režiser spota I Wanna Go, Kris Mars Piljero je u intervjuu za New York Post pričao o Britni i njenom novom video spotu!

Slika

NYP: Kako ste se povezali sa Britni?
Kris: Pozvala me i pitala da li bih hteo da zajedno napravio koncept spota. Bio sam iznenađen, oduvek sam je smatrao jednim od kul pop izvođača.

NYP: Odakle ideja za ovakav spot?
Kirs: Pesma je zaista zabavna, brzog ripta i sa mnogo seksi tonova – ali meni su ključne reči bile be a little inappropriate. To se isticalo ali nisam želeo da napravim video o seksualnim nepriklatnostima – taj vajb niko od nas nije želeo. Tražili smo zabavne načine da budemo nevaljali. Ona je Britni Spirs – kako biste vi reagovali kada bi joj tražili autogram a ona vas uhvatila za guzu?!?

NYP: Da li ste se bojali da će reakcija možda biti uh, još jedan video sa paparacima?
Kris: Ne. Video sam sve njene video spotove i želeo sam da izvučem ono što volim od Britni ali da bude novo. Jedna stvar koja mi se izdvojila je to da je svako povezivanje sa paparacima bilo više njihovo konstatovanje, nego sama akcija. Nikada nije dobila priliku da im uzvrati udarac. Mislio sam da je ovo odlična šansa da se našali sa njima ali da im istovremeno kaže odj**i te!

NYP: Bukvalno! Da li je bilo nekih zamerki njenog tima zbog reči na slovo j?
Kris: Napisao sam taj početak ne znajući da li će na njega pristati ali sam se iznenadio kada sam video da je zainteresovana. Njen sam fan, gledao sam je u How I Met Your Mother i Saturday Night Live i mislim da ni u jednom spotu nisu iskorišćene njene komičarske sposobnosti. Čak i kada su imali neku priču, nijedan od spotova je nije prikazao iz tog aspekta. Nikada nije imala spot gde je mogla da prikaže njene glumačke sposobnosti i da se zabavlja dok je istovremeno super opasna. To je bio moj cilj od prvog dana. Želeo sam je da bude zabavna, opasna i super kul.

NYP: Kruži puno glasina da Britni vodi njen tim i da ona nema tu puno udela. Kao neko ko je radi sa njom, koliko tu ima istine?
Kris: Reći ću vam, sve su to sranja. Svaki izvođač ima svoj menadžment, to im je posao. Za to su plaćeni. Sastao sam se sa njim, pričao sa njom, kroz koncept prošao sa njom. Bila je za saradnju. Predložila je neke alternative i neke stvari izmenila. Koliko god da je menadžemnt uključen, ovo je bio koncept koje je Britni zaista gotivila. Bila je veliki deo celog procesa nastajanja.

NYP: Za kraj, u spotu se pojavljuje reklama za Crossroads 2: Cross Harder. Jako mi se dopalo, odakle ideja za to?
Kris: Trebao sam naziv za tu reklamu i mislio sam da je to savršeno. To je poslastica za fanove. Plus, Die Hard 2: Die Harder (Umri muški 2) je najsmešniji i najfantastičniji način za naziv nastavka nekog filma. Osetio sam da je to prava stvar. Kada je Britni videla, oduševila se.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 31
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!