Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by haemoglobin87
Originally posted by Darling

:drama:

Biljana Srbljanović
20.06.2011.

NOŽ U SRCU

Ama, šta ste hteli? "Dobro veče Beograde, idemooo, ruke gore?!" Je l bi vam to bio "nastup"?

Kao prvo, Amy Winehouse nije pevačica. Svetlana je pevačica. I kod nje je, na ispraćaju za mardelj, publika sto posto bila "ispoštovana". Amy je, naprotiv, boginja, biće iz svemira, što posrće pod teretom života, a Beograd, nažalost, nije razumeo da je prisustvovao dirljivom trenutku istorije. Amy je vrhunska umetnica, u dugom nizu autodestruktivnih genija, nije rođena i ne postoji da bi Dulić pleo nogicama, a VIP pokazao šta je juče učio na času engleskog. Ona se upalila, sama od sebe, i sada nestaje pred našim očima, isparava, topi se, pretvara u atomski broj 79. Hejtovati nastup je kao kad bi prisustvovao trenutku u kojem Van Gog sebi seče uvo, a tebi bed, jer ti prska limfu na irise. Kvari ti dekoraciju i baš fine one boje. Ili kad bi tražio da ti vrate pare, jer ti je Captain Kelly prekinuo koncert u New Havenu.

Noćas je Beograd video istoriju, youtube sa "Just Friends" treba predati u arhiv MSU, da se čuva kao vredan dokument. Mene sve ovo podseća na "The Last Sitting-u" Bert Sterna, poslednju seansu fotografisanja Merilin Monro, samo nekoliko nedelja pred njenu fizičku smrt. Fotografije je naručio Vogue, i objavio ih dan nakon njene smrti, i na njima se vidi sve: i zašto je živela i zašto je umrla, sav njen užas i lepota, i sasvim svež ožiljak od operacije žuči i strašna tuga tog blistavog bića. Merilin se, tokom slikanja, nekoliko puta toliko napila, da je sate prespavala i ti su trenuci najdirljiviji. Posle je lakom za nokte žvrljala po negativima koji joj se nisu dopali, i te su slike najlepše. Mrzeti noćašnju Amy je isto kao kad bi u fotošopu obrisali rez na stomaku Merilin. Jer bi ti se potpisan print na zidu gajbe baš lepo slagao uz Poltronu Frau, ali ti je ožiljak baš onako bljak.

U kakav blaziran mejnstrim se ovaj grad pretvorio? Kakav nepodnošljiv linč svih medija jednog genija na kolenima, kakva sabornost u šutki, i svi su tu, kao kod Konuzina na žuru. Šta je lakše od toga? Ništa. A šta je teže? Život sav.

Dobro veče Atina. Dobro veče Njujork. "Well, I'm the Crawlin' King Snake/ And I rule my den", ko to ne razume, ništa ne razume. U stvari, ipak razume nešto: "Dobro veče, Ofenbah."

PS: Nisam rok kritičar, niti je ovo prikaz koncerta. Ja ulažem u Amy, tako što kupujem karte, da ima za šta ona hoće. Poslednji put sam je čekala u Parizu, kad je bend sa scene objavio da neće doći. I ovaj put sam kartu uredno kupila, al sad ja nisam došla. Znala sam šta je alhemija i da će se evaporirati. Ko je išao da đuska, taj je promašio događaj. Amy je kometa. Mogla bi si zabosti olovku u srce, prosuti ga preko scene, da li bi te to zadovoljilo? It's only rock and roll, but I like it.

Peščanik.net, 20.06.2011.

:klap:
Yep.
A ovi sto su bez problema pukli lovu za CD, iako su i tad znali da se Ejmi tesko drogira i pije, a sad im, ah zaboga smeta sto je na scenu izasla drogirana i pijana jer to daje los primer mladima, su neopevana kolicina licemera. To se trazi lova nazad ako nisi zadovolja koncertom i gleda se svoja posla.

Ja cu za Ejmi uvek da dam lovu i za CD i za kvarcet a ona s tom lovom moze sebi da radi sta god hoce.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by smaug

Yep.
A ovi sto su bez problema pukli lovu za CD, iako su i tad znali da se Ejmi tesko drogira i pije, a sad im, ah zaboga smeta sto je na scenu izasla drogirana i pijana jer to daje los primer mladima, su neopevana kolicina licemera. To se trazi lova nazad ako nisi zadovolja koncertom i gleda se svoja posla.

Ja cu za Ejmi uvek da dam lovu i za CD i za kvarcet a ona s tom lovom moze sebi da radi sta god hoce.
:up:
Korisnikov avatar
By svejedno

:drama:

Biljana Srbljanović
20.06.2011.

NOŽ U SRCU

Ama, šta ste hteli? "Dobro veče Beograde, idemooo, ruke gore?!" Je l bi vam to bio "nastup"?

Kao prvo, Amy Winehouse nije pevačica. Svetlana je pevačica. I kod nje je, na ispraćaju za mardelj, publika sto posto bila "ispoštovana". Amy je, naprotiv, boginja, biće iz svemira, što posrće pod teretom života, a Beograd, nažalost, nije razumeo da je prisustvovao dirljivom trenutku istorije. Amy je vrhunska umetnica, u dugom nizu autodestruktivnih genija, nije rođena i ne postoji da bi Dulić pleo nogicama, a VIP pokazao šta je juče učio na času engleskog. Ona se upalila, sama od sebe, i sada nestaje pred našim očima, isparava, topi se, pretvara u atomski broj 79. Hejtovati nastup je kao kad bi prisustvovao trenutku u kojem Van Gog sebi seče uvo, a tebi bed, jer ti prska limfu na irise. Kvari ti dekoraciju i baš fine one boje. Ili kad bi tražio da ti vrate pare, jer ti je Captain Kelly prekinuo koncert u New Havenu.

Noćas je Beograd video istoriju, youtube sa "Just Friends" treba predati u arhiv MSU, da se čuva kao vredan dokument. Mene sve ovo podseća na "The Last Sitting-u" Bert Sterna, poslednju seansu fotografisanja Merilin Monro, samo nekoliko nedelja pred njenu fizičku smrt. Fotografije je naručio Vogue, i objavio ih dan nakon njene smrti, i na njima se vidi sve: i zašto je živela i zašto je umrla, sav njen užas i lepota, i sasvim svež ožiljak od operacije žuči i strašna tuga tog blistavog bića. Merilin se, tokom slikanja, nekoliko puta toliko napila, da je sate prespavala i ti su trenuci najdirljiviji. Posle je lakom za nokte žvrljala po negativima koji joj se nisu dopali, i te su slike najlepše. Mrzeti noćašnju Amy je isto kao kad bi u fotošopu obrisali rez na stomaku Merilin. Jer bi ti se potpisan print na zidu gajbe baš lepo slagao uz Poltronu Frau, ali ti je ožiljak baš onako bljak.

U kakav blaziran mejnstrim se ovaj grad pretvorio? Kakav nepodnošljiv linč svih medija jednog genija na kolenima, kakva sabornost u šutki, i svi su tu, kao kod Konuzina na žuru. Šta je lakše od toga? Ništa. A šta je teže? Život sav.

Dobro veče Atina. Dobro veče Njujork. "Well, I'm the Crawlin' King Snake/ And I rule my den", ko to ne razume, ništa ne razume. U stvari, ipak razume nešto: "Dobro veče, Ofenbah."

PS: Nisam rok kritičar, niti je ovo prikaz koncerta. Ja ulažem u Amy, tako što kupujem karte, da ima za šta ona hoće. Poslednji put sam je čekala u Parizu, kad je bend sa scene objavio da neće doći. I ovaj put sam kartu uredno kupila, al sad ja nisam došla. Znala sam šta je alhemija i da će se evaporirati. Ko je išao da đuska, taj je promašio događaj. Amy je kometa. Mogla bi si zabosti olovku u srce, prosuti ga preko scene, da li bi te to zadovoljilo? It's only rock and roll, but I like it.

Peščanik.net, 20.06.2011.

a ovo je jos vise hevi.

u kakav blaziran mejnstrim se ovaj grad pretvorio kad ne umemo da uzivamo dok posmatramo smrt jedne velicine?

mislim, na to navodi ovo poredjenje sa merilin.

jedino sto mi se svidja u textu je 'cemu hejt?'.

...

kapiram celu r'n'r pricu, al ovo nije r'n'r...ovo je maltretiranje umetnika od strane muzicke industrije.

and i dont like it.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
a sta vi mislite da je Amy rob svojih menadzera? Ne pada nikom na pamet da ona prosto mozda zeli da vozi neki film u glavi u tom stanju na sceni
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by *deni*

Ne znam šta se tu bilo ko buni.
Lepo je, otvoreno i neuvijeno, na vreme dato upozorenje da se sav alkohol mora držati strogo van rukohvata ove umetnice, jer je skoro sigurno da će se ona napiti, ako joj se za to ukaže i najmanja prilika. Njena naklonost ka dobroj kapljici nije nikakva tajna.
I zašto joj je onda omogućeno da pije ?
Zašto neko nije bio zadužen da budnom okom motri na nju i da je na svaki način spreči da se napije ?
Izvini, došla si da odradiš posao, ljudi su platili ulaznice da te vide i čuju i ima da budeš trezna, a posle nastupa pij dok se ne usereš, ako ti je volja.
Žena je očigledno bolesna i jedini efikasan lek tokom turneje je da se liši mogućnosti da pije.
A posle turneje - na terapiju.
Zato mislim da za ovaj debakl treba prvenstveno kriviti organizatore.

iskreno mislim da nije bila samo mrtva pijana vec nadrogirana, i to je dovoljno lose
Korisnikov avatar
By svejedno
iskreno, ne znaci meni ejmi nesto u zivotu da bih mnogo razmisljao o njoj, ali da, po snimku, ne cini se da je zelela da bude tamo.

..

treba pogledati snimke ljudi sa kojima je uporedjuju - morison, hendrix etc - ti ljudi izadju, ispresavijaju se ali uzivaju.

to je r'n'r.

...

da, mislim da je proslo vreme rock'n'rolla.
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Zla_Barbika
Originally posted by Torry
Originally posted by Zla_Barbika
Originally posted by ljubav91

nista,nista,samo me zanimalo jel si razmisljala da se prijavis za nobelovu nagradu za mir :glupan:
:lol: Ako si joj rekla! Glume mi tu neku humanost, i sazaljevaju ovu narkomanku i alkoholičarku, koja daje jako odličan primer mladima kako se ponašati UŽAS!!Ona je dno dna!I još je verovatno znala da je imala koncert i napila se ona ladno!Kakva je to zvezda!I ja nju sada treba da sazeljavam i glumim dobricu??IMA MNOGO BITNIJIH STVARI U OVOM SVETU I TUŽNIJIH OD OVE PIJANDURE!!!Jednostavno je treba skloniti sa javne scene i poslati na lečenje, dok još ima nade -.-

A vi ako ste toliko "humani" i razbacujete se sa parama za koncert ove ludace, rado ću vam proslediti link sa fb-a da uplatite novac na žiro račun jednog bolesnog deteta Nece, kojem hitno treba druga operacija kako bi mogao hodati.

samo da se nadovezem na dve stvari, da ne zaboravim

1. jadni mladi ako im je neko drugi idol umesto da svako bude individua za sebe i svoja licnost

2. ako ima mnogo bitnijih stvari u zivotu, sta trazis ovde? idi uhvati devojcicu pod ruku i izadji napolje ili jos bolje idi licno tom decku pruzi podrsku umesto sto davis ovde i smaras

aj uzdravlje
Ne kaki, odlicno znas da se tinejdzeri često ugledaju na svoje idole i žele biti kao oni!Svi mi imamo svoje idole, pa čak i ti, zato mi se nista ne preseravaj i ne pametuj, jer nisi vanzemaljka i ne razlikujes se od nas obicnih smrtnika.

Ovo pod dva ne znam sta si izlupala, ali si izlupala, jer nisam mislila da ja imam bitnijih stvari, već da u svetu postoji mnogo bitnijih stvari na koje treba obraćati pažnju. I to nije dečko (mislim još uvek je mali ima 6 godina) a nije u redu ovo da kažeš, jer sada da mogu ladno bih ti lupila šamarčinu.

I ubuduće kada probaš da se nadovežeš, gledaj da to što ćeš napisati ima smisla i poentu, a ne da usmeravaš neki svoj bunt.Sayonara.

deder, idi igraj se lutkama :maji:
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by svejedno

iskreno, ne znaci meni ejmi nesto u zivotu da bih mnogo razmisljao o njoj, ali da, po snimku, ne cini se da je zelela da bude tamo.

..

treba pogledati snimke ljudi sa kojima je uporedjuju - morison, hendrix etc - ti ljudi izadju, ispresavijaju se ali uzivaju.

to je r'n'r.

...

da, mislim da je proslo vreme rock'n'rolla.
Ti sad ovde malo kakis.
Korisnikov avatar
By IriS
^ zašto?

u pravu je da se videlo da ne želi da bude na bini.

a i ovo za r'n'r' je u pravu, bar kako sam ga ja shvatila. to vreme raspadanja na sceni i taj deo koji je r'n'r' sa sobom nosio je prošao...
Korisnikov avatar
By haemoglobin
a mozda nije zelela jer joj je smor da bude tamo ali se opet pojavila da bi ispostovala te ljude koliko toliko...hm?
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by IriS

^ zašto?

u pravu je da se videlo da ne želi da bude na bini.

a i ovo za r'n'r' je u pravu, bar kako sam ga ja shvatila. to vreme raspadanja na sceni i taj deo koji je r'n'r' sa sobom nosio je prošao...
Zato sto morate da odlucite: ili je bila komirana od droge i akohola te nije mogla sama da barata sopstvenim odlukama (te je drugi teraju) ili moze da barata sobom i odlukama pa se onda 'vidi' da nece da bude na bini. Trece Ejmi je vrlo u stanju da otkaze koncert (bez obzira koliki je i gde je) kad joj se otkazuje.

To da je takav r'n'r prosao...pa sad...nece ni to biti.
Bice da je to sto vi volite da vidite proslo.

No svejedno kaki i iz drugih razloga.
Korisnikov avatar
By Torry
^ ona profesionalno radi ono sta joj se kaze (ako moze) a privatno sta zeli (dok jos moze)

ne verujem da je takvo vreme r'n'r proslo niti ce proci, samo je proteklih godina bilo malo u stagnaciji.i Oduvek ce biti novih Morisona, Visiza, Kobejna, mladih i buntovnih koji ce svoj talenat upropastiti pred prvim izazovom superstara. Ejmi je samo jos jedna zrtva takvog zivota, na zalost labilna i povodljiva a svakog moze slava i novac da ponese.

I dalje tvrdim da ovo nije nimalo za podsmeh vec zaista treba neko da joj pomogne dok ne bude kasno, i da vise ne bude necija marioneta i masina za zgrtanje para

Inace sam pre tipovala na Pita Doertija kao naslednika pomenutih legendi.
Korisnikov avatar
By IriS
@zmaj
pa, uzmi u obzir činjenicu da je ovo bio prvi koncert na turneji.
zamisli da joj se digne da ga otkaže, to je fail u startu.

msm, ja sumnjam da je menadžment mogao da je natera da ide na turneju.
ono što je činjenica ovde je da je žena sebe malo precenila u ovom momentu. nije spremna i to je to. menadžment je tu da je pogura, ali ja mislim da ona nije tip ličnosti koju treba "gurati". i onda ispadne fijasko.

dakleM, ja ovde nikog ne krivim. to je Amy i deo njenog "scenskog šarma". jedino što se meni takva vrsta "šarma" ne dojmi i nikad ne bih dala novac da tome prisustvujem, ma koliko mi se sviđala njena muzika.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by IriS

@zmaj
pa, uzmi u obzir činjenicu da je ovo bio prvi koncert na turneji.
zamisli da joj se digne da ga otkaže, to je fail u startu.

msm, ja sumnjam da je menadžment mogao da je natera da ide na turneju.
ono što je činjenica ovde je da je žena sebe malo precenila u ovom momentu. nije spremna i to je to. menadžment je tu da je pogura, ali ja mislim da ona nije tip ličnosti koju treba "gurati". i onda ispadne fijasko.

dakleM, ja ovde nikog ne krivim. to je Amy i deo njenog "scenskog šarma". jedino što se meni takva vrsta "šarma" ne dojmi i nikad ne bih dala novac da tome prisustvujem, ma koliko mi se sviđala njena muzika.
Zasto da ne otkaze i celu turneju ako joj se otkazuje? Zato sto ce da izgubi lovu? Pa to nije njen problem. A onaj ko pristane da bude menadzer/promoter/bubnjar/vodonosa Ejmi on onda zna o cemu se radi. Pa ili je dus - i svi oooovoooliko srecni ili dibidus (pa mosa).
Ne mislim da je ona ni precenila ni potcenila sebe. I ne mislim ni da je iko gura niti da je iki sputava.
Mislim da vi ocekujete od Ejmi a ne da prihvatate sta zapravo jeste Ejmi. Pa ona ocito nije ispunila ta vasa ocekivanja.

Sto se tvog poslednjeg pausa tice - to je ok. Ja bas o tome i pricam. Ejmi je sve to sto jeste. Pa sad - svidja ti se ili ti se ne svidja i stim u vezi se i ponasas.
Korisnikov avatar
By svejedno
mozda kakim, mozda ne kakim.... ko zna.

..

ali trebalo bi obratiti paznju i na ovo:
Originally posted by m..

drugarica koja je bila host rece ovo na tviteru: "sati u hotelu su bili potresniji od nastupa. poveljom un-a zabraniti menadžerima da mentalno siluju artiste. i narkomani imaju dušu."

sad, m.. i ja imamo mnogo zajednickih poznanika.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by svejedno

mozda kakim, mozda ne kakim.... ko zna.

..

ali trebalo bi obratiti paznju i na ovo:
Originally posted by m..

drugarica koja je bila host rece ovo na tviteru: "sati u hotelu su bili potresniji od nastupa. poveljom un-a zabraniti menadžerima da mentalno siluju artiste. i narkomani imaju dušu."

sad, m.. i ja imamo mnogo zajednickih poznanika.
Pa kakis, kakis... :lol:

A sta ce umetnicima menadzeri?
Cemu to sluzi?

:nerd:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Biljana Srbljanović
20.06.2011.

NOŽ U SRCU

A, leave Britney alone momenat...

Sranje, ako smem da komentarisem ono sto Biljana napise.
Niko nije hteo da gleda raspandrkacu kako balavi i pokusava da se sabere. Kao umetnica, Amy je pukla. A ova zemlja je jadna da jadnija ne moze da bude, kada pristaje na koncerte koje placa mesec dana unapred,a da nema apsolutno nikakve garancije da ce koncert biti odrzan i koliko ce trajati. I na sta ce liciti. A nije nam prvi put, ne ne.
Da, i sta da radimo ako Amy ne umre? Sta ako se devojka sabere? Otac je uzme pod starateljstvo, kao Britney i ona nastavi svoju karijeru? Da li onda momenat u BGDu gubi na svojoj istorijskoj vrednosti?
Korisnikov avatar
By svejedno
daj, nije valjda da nisi razumela ovo...kakenje?

..

lm, menadzeri su zlo. uopsteno. krvopije bez kicme koje zive od tudjeg rada.

al ok, to je samo moje misljenje.

..

al tek music industry & hollywood & tome slicni menadzeri...e to je satan's little helper.

ne postoji vise r'n'r. sad postoji samo show biz.

..

r'n'r je postojao dok se menadzeri nisu ukljucili, odn kada su menadzeri prestali da budu ljudi koje interesuje muzika i postali knjigovodje sa kravatom & bankovnim racunom.

..

dal je neko gura ili ne....xe. mozda ne. mozda joj je bas bio trip da bleji na nastupu i da slusa bend. ne kazem.

moguce.

samo malo verovatno. ja bih npr. legao i ne bih ni pokusao da mumlam recenice pesme. al to sam, opet, samo ja.

..

pS. meni ejmi simpaticna.
i boli me rac da ja 'odlucujem' da li 'je bila komirana od droge i akohola te nije mogla sama da barata sopstvenim odlukama (te je drugi teraju) ili moze da barata sobom i odlukama pa se onda 'vidi' da nece da bude na bini'.

ja samo imam nesto iskustva sa drogama, r'n'r-om, pa i menadzerima. i na osnovu toga izvlacim zakljucke. ne moraju da budu tacni.

..

btw - postoji i treca opcija - odvaljena, moze da barata svojim odlukama, al je ipak teraju.

a onaj text je sranje.

'Mene sve ovo podseća na "The Last Sitting-u" Bert Sterna, poslednju seansu fotografisanja Merilin Monro, samo nekoliko nedelja pred njenu fizičku smrt'

yay.
Korisnikov avatar
By ljubav91
Originally posted by bern

Aj zla barbiko iskuliraj sa jeftinim moralisanjem.

Nego, krivi su menadžeri. Ejmi nije razlikovala mikrofon od boce, nije mogla hodati. Neko je morao odlučiti da je "spremna" za nastup i mužu novca. Žao mi je jer je izuzetno talentovana i autentična.
kakav paradoks... "iskuliraj sa jeftinim moralisanjem", a zatim sledi jeftino moralisanje... :barf:
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Wilhelmina

Biljana Srbljanović
20.06.2011.

NOŽ U SRCU

A, leave Britney alone momenat...

Sranje, ako smem da komentarisem ono sto Biljana napise.
Niko nije hteo da gleda raspandrkacu kako balavi i pokusava da se sabere. Kao umetnica, Amy je pukla. A ova zemlja je jadna da jadnija ne moze da bude, kada pristaje na koncerte koje placa mesec dana unapred,a da nema apsolutno nikakve garancije da ce koncert biti odrzan i koliko ce trajati. I na sta ce liciti. A nije nam prvi put, ne ne.
Da, i sta da radimo ako Amy ne umre? Sta ako se devojka sabere? Otac je uzme pod starateljstvo, kao Britney i ona nastavi svoju karijeru? Da li onda momenat u BGDu gubi na svojoj istorijskoj vrednosti?
Sad i ti malo kakis.

Kako niko nije hteo da gleda? Kupili ljudi karte. Znali su za ciji koncet kupuju karte. Ako ne svi onda je vecina ljudi koji su bili na koncertu njeni fanovi. Znaju sta je i ko je Ejmi.
I ono gde mislim da najvise masis poentu - ovo je umetnost...kakve crne garancije... Da ti daju garancije tipa mi sviramo sat i petnaest minuta i jedan bis za soma evra? Za koga - za Ejmi? Pa ni tamburasi iz Deronja to ne rade. Nekad se napiju, pa skrate pesmu, nekad im lepo pa se napiju pa sviraju za dz...Nekad ne dodju, a mladozenja platio avans...I nije smislio alternativu...Pa svi mole i kume basistu da ustane da ide da svira...
To sto promoter 'rizikuje' pa to je njegova biznis odluka. Moz bit pogresna moz bit prava..
Sta da radimo ako Ejmi ne umre...Pa oni koji je vole i vole to sto ona radi da i dalje kupuju karte i CD oni koji je ne vole i ne vole to sto ona radi - da i da lje pucaju od muke.
To bi bio moj predlog.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, dajte, nedopustivo je da se umetnica toliko napije i naliže droge, da nije u stanju makar korektno i tačno da odradi nastup. To je nepoštovanje publike i svojevrsna svinjarija. Nije odradila posao za koji je plaćena i stvarno bi bio red da se publici vrati novac. I drugi umetnici verovatno piju i drogiraju se pred nastup, ali vodeći računa da ih doza koju su uzeli ne ometa u radu.
Korisnikov avatar
By *deni*
...Kako niko nije hteo da gleda? Kupili ljudi karte. Znali su za ciji koncet kupuju karte. Ako ne svi onda je vecina ljudi koji su bili na koncertu njeni fanovi. Znaju sta je i ko je Ejmi.....
Ali sigurno nisu očekivali da će im se ta Ejmi posrati po glavi onakvim '' nastupom ''.
Opet se vraćam na propust organizatora i ljudi iz Ejmine pratnje. Siguran sam da bi sve bilo u redu da su budno motrili na svaki njen korak pred koncert i da su sklonili sav alkohol.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by *deni*
...Kako niko nije hteo da gleda? Kupili ljudi karte. Znali su za ciji koncet kupuju karte. Ako ne svi onda je vecina ljudi koji su bili na koncertu njeni fanovi. Znaju sta je i ko je Ejmi.....
Ali sigurno nisu očekivali da će im se ta Ejmi posrati po glavi onakvim '' nastupom ''.
Opet se vraćam na propust organizatora i ljudi iz Ejmine pratnje. Siguran sam da bi sve bilo u redu da su budno motrili na svaki njen korak pred koncert i da su sklonili sav alkohol.
Meni samo smeta ovaj deo 'sigurno nisu ocekivali.' Ja ne znam ko ide na njene koncerte i 'sigurno ne ocekuje' ovo ili ono. Samo to. Ako se zna ko je i sta je i kako je Ejmi. A zna se.

Sa svim ostalim se slazem s tobom. Organizator da vrne lovu. Pratnja da pazi i molim lepo. Ako hoce da koncert uspe i da budu i vuci siti i ovce na broju - onda se zna sta i kako.
A ici na koncert Ejmi Vajnhaus sa ramom u koji ona treba da se uklopi je totalno gubljenje vremena (i ocito, para).
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
mozda je naliva neko iz prateceg benda, da bi dobili svoj solisticki koncert... haha

u sv slucaju, sta god da je u pitanju, njoj se ne sme dozvoliti da pravi turneju i gotovo. videlo se da ne zeli da bude tamo, a cak i da zeli, ne treba joj dozvoliti i kraj.
ja nju bas volim, i one scene su bile potresne. nadam se da ce se izvuci nekako (mada je malo kasno), ne zbog nas, i novih ploca i dobre muzike, vec zbog nje same.

sto se tice ljudi koji su ocekivali/nisu ocekivali da ce se ovako nesto desiti, npr. u fan pitu je bilo dosta starijih ljudi. oni su culi da je ona problematicna, ali sigurno nisu gledali klipove po youtube-u i gledali koncerte na kojima je ona nadrogirana. mislim da je bas dosta ljudi bilo iznenadjeno celom situacijom, ali je naravno bilo dosta ljudi koji su bili spremni na ovako nesto.
ja sam najiskrenije ocekivala da ce biti sve ok, jer je bila u tom centru, jer je imala neku malu svirku par dana pre beograda i zbog one zabrane alkohola u hotelu. ali, eto, i ja sam bila glupa.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!