Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Da li ste fensi ?

1. Jesam, fensi sam
44
32%
2. Nisam, ali bih rado
4
3%
3.Hteo/htela bih, ali ne mogu
7
5%
4. Nisam
54
40%
6. Prezirem taj fazon
27
20%
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by APACH
ima veze....ako imam samo komadic slanine necu se smiriti dok od toga ne napravim barem rolovanu piletinu sa salatom punom maslinovog ulja i najskupljim crnim hlebom. Fenseraj mi nece pasti na pamet. Dakle, prvo ide u kuhinji, onda na ostalim mestima.

A u tome mi nece pomoci trabunjanje Stepskog vuka niti imam nameru na pichq da zaradim sve to kao gorespomenute gospodje.

:okret:
Eto potvrde da jos uvek ima ljudi kojima je bitno samo to da napune trbuhe.
Meni nije nikada bilo od presudnog znacaja to da krkam rolovanu piletinu i da legnem. Umeo sam da, sa voljenom osobom, podelim i prazan burek ili da zajedno gulimo glavicu kupusa i da nam bude lepo, zato sto smo zajedno i zato sto se volimo.

A odakle tebi pichq, molicu lepo ?
Korisnikov avatar
By *deni*
SouthSide
Mirjana, ne kapiram zasto bih uopste morao da ti obrazlazem svoje misljenje

Nisam Mirjana, nego deni, a uopste nisam trazio da objasnis eksplicite MENI tvoje misljenje, jer ga nisi izrazio samo MENI, vec si ga objavio javno, tj. svima, pa sam te samo zamolio da ga objasnis i razradis, ne bi li javnost shvatila sta u stvari zelis da saopstis.
I nisam zadovoljan tvojim objasnjenjem.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
drage i dragi moji (gledaoci) mislim da Denija zanima fensiranje, a ne snobiranje. meni se ?ini da se ovde najviše pri?a o snobiranju, i to najviše zbog komentara tipa da neko nosi skupu ode?u, a ima prazan frižider. u to isto snobiranje ja svrstavam i snobiranje u hrani (APACH: najsukplji crni hleb...) :puzzle: ili po bilo kom drugom osnovu.

da, ja volim markiranu i skupu ode?u (cipele obožavam!) koju biram prema kvalitetu i tome kako mi stoji i naravno koli?ini raspoloživog novca. ne vidim zbog toga sebe kao neki fashion victim niti mislim da sam glup, prazan, ograni?en, whatever...

a za Lunu Lu ja ne bih rekao da je fancy, ona mi je pre nekako kemp. :neznam:
By Hugo
Apsolutno DA,jesam!Postavljeno je pitanje da li jesi ili ne,znaci ako zelis kategorisi se ali niko nije rekao okarakterisi tudju kategoriju,nego imas mogucnost glasanja i datu cinjenicu objasniti,pa niko nikoga ovde ne proziva zarad toga sta nismo isti....Zanimljivost i jeste u razlicitosti.....
Da vrlo cesto se na temama i mesaju znacanja slicnih pojmova pa diskusije i gube na kvalitetu....
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by lukeguy
drage i dragi moji (gledaoci) mislim da Denija zanima fensiranje, a ne snobiranje. meni se ?ini da se ovde najviše pri?a o snobiranju, i to najviše zbog komentara tipa da neko nosi skupu ode?u, a ima prazan frižider. u to isto snobiranje ja svrstavam i snobiranje u hrani (APACH: najsukplji crni hleb...) :puzzle: ili po bilo kom drugom osnovu.

da, ja volim markiranu i skupu ode?u (cipele obožavam!) koju biram prema kvalitetu i tome kako mi stoji i naravno koli?ini raspoloživog novca. ne vidim zbog toga sebe kao neki fashion victim niti mislim da sam glup, prazan, ograni?en, whatever...

a za Lunu Lu ja ne bih rekao da je fancy, ona mi je pre nekako kemp. :neznam:

:klap: :hail: :kiss: :up: :muzika: :zen:
Korisnikov avatar
By Caps Lock
Nisam fensi, iz prostog razloga sto se ne opterecujem time da se definisem kroz jednu jedinu odrednicu, pogotovo pozajmljenu iz engleskog jezika od strane onih koji ni maternji jezik ne govore najbolje.

Nemam problem da me drugi definisu ako ce ih to uciniti srecnijim, ali sam se ne opterecujem time.
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Meni to ne stoji. I ne zudim nesto za tim.

Ipak, treba znati da fancy garderoba znaci i fancy zivot en general. Izlasci, restorani, nabudzen stan u vlasnistvu, kucne pomocnice, bla, bla. To se moze tako sto ti to obezbede roditelji ili ti svojim poslom.

To znaci da nije fancy ko ima farmerke od 300 eur i cipele od 2000 eur, a jede pola bureka ili kupus.

On je samo siromasan, pa je, zato sto je "na golemo iako nije od golemo" negde pozajmio pare i vraca ih n meseci ili ih nikad nece vratiti. Srbi zive tako. Uzimaju kredite i letuju na Maldivima, a ne placaju komunalije i struju. Jebi ga.

A najskuplji crni hleb kosta 160 din kilo i moze se kupiti u Merkatoru.
Korisnikov avatar
By m..
Ako su gorepobrojani fancy, bolje odmah da se poubijamo, svi redom.
Nisam fensi, furam neki svoj fazon, koji je blizi tom fensi nego totalnom promasaju....
Korisnikov avatar
By *deni*
Ovde ocigledno neki zanemaruju jednu prostu i na svacijoj kozi osetnu cinjenicu:
Zivimo u siromasnoj zemlji, tako da se generalno, po nekim evropskim standardima, svi svrstavamo u red siromasnih zitelja sveta.
E sad, u okviru tog globalnog siromastva i nemastine, imamo siromasne, siromasnije i najsiromasnije, pa u takvoj komparaciji, ovi siromasni deluju kao dobrostojeci, samo zbog principa koji kod nas vlada, a to je da i od loseg moze biti losije.
Ja sam uvek pobornik razmisljanja " dobro, bolje, najbolje", mada sam protiv ocajanja i malodusja u crnim danima, jer takav je zivot. Onaj ko uspe da zadrzi isti optimizam, veru u zivot i dostojanstvo onda kada mu se desi da "guli glavicu kupusa i prazan burek", a ne dozvoli da izgubi kompas i uobrazi se kada ima i vise nego sto mu je potrebno, zavredjuje najdublje postovanje.

Sto se cenovnika prehrambenih artikala tice, posto smo saznali koliko kosta najskuplji crni hleb i gde se moze nabaviti, evo i mog priloga ovom, nicim izazvanom, pijacnom barometru :

U Mirijevu mozete nabaviti svinjsku mast po najpovoljnijoj ceni od 45 dinara za kilogram.
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Smirica je opet omasila svoju sopstvenu temu.
Jebi ga.
Korisnikov avatar
By mirth
Nisam fensi, a ni fensi u pokusaju.

Imam neki svoj stil, manje-vise neutralan, a ono sto vidjam u buticima po gradu ne mogu da zamislim na sebi ni za 1000 godina - jednostavno mi ne ide uz mene....

:indijanac:
Korisnikov avatar
By NickyH.
Originally posted by ParisH.
nisam
samo here ... koji je izraz kad je netko iznad fency :plavuso:
By Paris
Originally posted by NickyH.
nisam
glamorous?:tetka:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Vas dve niste fensi? Mene to neko zaje*ava ovde? :smeh:
Korisnikov avatar
By Savitar
Originally posted by NickyH.
nisam
glamorous? :tetka:
fabulous? :tos:
Korisnikov avatar
By Abyss
Originally posted by deni
Da li ste, u klasicnom smislu, fensi ?
Pod klasikom podrazumevam ono sto su:
Bosko
Sneki Dakic
Sani Armani
Luna Lu
Isidora Bjelica
Vendi
Ceca Raznatovic
DA LI NEKO ZNA KO SU OVI GORE ????

:shok:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ja za doticnu gospodjicu Vendi nikad nisam cuo, a vala ni za Bjelicu. Ko su te zene uopste? :shok: :rool: :smiling: :smeh:
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
Originally posted by deni
Da li ste, u klasicnom smislu, fensi ?
Pod klasikom podrazumevam ono sto su:
Bosko
Sneki Dakic
Sani Armani
Luna Lu
Isidora Bjelica
Vendi
Ceca Raznatovic
ne. i hvala bogu da je to tako.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by ZeMuNnN
Ja za doticnu gospodjicu Vendi nikad nisam cuo, a vala ni za Bjelicu. Ko su te zene uopste? :shok: :rool: :smiling: :smeh:
Pojma nemam. Ali ovu Bjelicu video jednom na tv. Imala nekog crknutog pacova na glavi. Ako je to fensi, onda mogu sa 100% sigurnosti da tvrdim - JA NISAM.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
definitivno nisam jer fansi podrazumeva cipelice od minimum 20.000din, i nijedan modni detalj niti enithing shto mnogo otskache od ove sume...
a ako je nekima fensi to shto kupuju majice kod kineza za 1000din, ili u avangardi za par hiljada, to NIJE fensi to je casual
By Çâðê_DUP
By all means, nikako!
Cak i da imam para za fensiranje, pre bi ih trosila na milion drugih stvari... :zev:
By angie22
po meni je fensi nesto originalno,interesantno,razlicito....ajde,bosko i snezana dakic,mogu da prodju kao takvi,ali ovi ostali?!nisam uvek u tom fensi fazonu
By fazza
Nisam, mada sam juche kupio neke fancy stvarchice, jebi ga! :zid:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Samo se ti pravi naivan. :smirk:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by BlueUnion
Nemam pojma iskreno ko su, evo casna pionirska, Zoke Brunclik mi :smeh:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by BlueUnion
Nemam pojma iskreno ko su, evo casna pionirska, Zoke Brunclik mi :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Boze, malo-malo pa mi neke cifre u vasim odgovorima zatitraju pred ocima. Za vas je fensi = 20000 i vise dinara.
Ko tako misli, gresi. Fensi je stil...odnos prema zivotu, a ne prvenstveno cena garderobe.
Ceca moze i najlon kesu da navuce na sebe, opet ce biti fensi....:tetka:
Korisnikov avatar
By bambola
Nisam fensi ja sam pravi predstavnik alternative!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!