Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
Originally posted by Black Lady

Mislim da nisam romanticna... to nikad nisam mogla da provalim da li jesam.... a mozda i jesam, kako god.. ne volim onu stupid romantiku izlizanu...zalizanu :lol:
Volim neobicnost.... volim stvari koje nisu ustaljene, i jednostavne....
eto padam na to :D

:up: isto tako :)
Korisnikov avatar
By MISSingPuzzlePiece
Kada mi pokazuje ljubav i rečima i delima i da to traje i traje, a ne samo na početku veze :cvece: Odlepim na originalnost, kreativnost, detalje, sitnice ali i na neka veća iznenađenja (mada... u stvari, ja volim da ih priređujem), uglavnom, bitno mi je da osetim da je toj osobi zaista stalo do mene, da vidim u njenom (svetlucavom) pogledu da me V O L I. Bitna je i situacija i ambijent koji podstiču onu neopisivo snažnu energiju ljubavi i privlačnosti da ispliva. I doza nekog ludila da bi mogla da uradi sve zbog mene.
Korisnikov avatar
By Hys.
Romantika je kada ja stavim vodu a ona mi zakuva kafu.

Kad mi on kaze da sam ustasa.

Cini se, moje shvatanje romantike moze biti vrlo....pa tesko za razumeti nekad ^^
Korisnikov avatar
By bu
mali znaci paznje(ruza..ljubavna poruka..)onda...pesma...itd itd.ja sam kao romanticna dusa..al samo kad volim..kroz dela pokazujem kolko mi osoba znaci..
By Kragi
Kad u prolecnoj/letnjoj noci, dok je napolju oko 18°C recimo, negde u neko kasno doba 1-2 ujutru, sednemo na one drvene stepenice od nadvoznjaka ali tako da ja sednem jedan stepenik iznad njega dok mi je on okrenut ledjima prislonjen na grudi.
... i pricamo. :)
By alexandermagic
Nisam romantičan, što ne znači da ne zamjetim kad stalni partner jeste, no to mu neću priznati. :kafa:
Korisnikov avatar
By Blady
Romantika je : Kad se dva pedera kupaju, jedan prdi, drugi ljubi baloncice.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Blond Brat
Originally posted by ...Sitnicava...
Romantika je kada ležimo u krevetu, pijemo Coca-colu i suzdržim se da ne podrignem.

:zen:
:lol:

Meni bi bas bilo kul da neko podrigne :lol:

ja se ne suzdrzavam :lol: Namerno bih podrignula :lol:

ON: Kada lezimo u krevetu koji je pun peska i kad se mazemo jogurtom :smeh:

Jeeeesteeee :sweet:
Neverovatna sam...:lol:
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by MISSingPuzzlePiece

Kada mi pokazuje ljubav i rečima i delima i da to traje i traje, a ne samo na početku veze :cvece: Odlepim na originalnost, kreativnost, detalje, sitnice ali i na neka veća iznenađenja (mada... u stvari, ja volim da ih priređujem), uglavnom, bitno mi je da osetim da je toj osobi zaista stalo do mene, da vidim u njenom (svetlucavom) pogledu da me V O L I. Bitna je i situacija i ambijent koji podstiču onu neopisivo snažnu energiju ljubavi i privlačnosti da ispliva. I doza nekog ludila da bi mogla da uradi sve zbog mene.

:odlicno:
Korisnikov avatar
By tebra
Ma samo da je uz mene i da znam da i on oseca taj vibe prema meni.

Veca romantika od toga mi i ne treba.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Meni je romanticno sve sto ne ocekujem...ono, iznenadjennja...ona mala slatka,...chokoladice i te gluposti...ne znam, ustvari dal mi je to romanticno ili simpaticno...al slatko je :)
Korisnikov avatar
By maka
''vidji mjesec, vidji zvijezde!!
jebacu te,skidaj gace!''

bosanska romantika
Korisnikov avatar
By stefan19
Sedim sam na terasi apartmana i gledam u more. Pushim cigare, shkiljim na letnjem suncu i odmeravam momke. Decka sam ostavio kod kuce da me ne davi. Imam 15 dana samo za sebe... Ah, od te romantike nema niceg lepseg...
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by stefan19

Sedim sam na terasi apartmana i gledam u more. Pushim cigare, shkiljim na letnjem suncu i odmeravam momke. Decka sam ostavio kod kuce da me ne davi. Imam 15 dana samo za sebe... Ah, od te romantike nema niceg lepseg...
nadam se da je ovo bila sala... ironija ili nesto slicno
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by constantine

U stvari - nista slicno. Mrtav sam ozbiljan!
Korisnikov avatar
By constantine

nemam komentar
tj. imam jedno pitanje
ako vec tako mislis sta ce ti onda decko ako ga uopste imas?
Korisnikov avatar
By stefan19

nemam komentar
tj. imam jedno pitanje
Znas kako constantin - kada se od nekog ne odvajas dve godine, i kada sa nekim zivis i gledas ga svaki dan - naravno da se nakon odredjenog vremena prezasitis. To sto zelim da provedem odmor bez decka nikako ne znaci da ga ne volim. Da je to slucaj - ne bih bio sa njim. Veze prolaze kroz razlicite faze. Moja je u fazi prezasicenosti, ali nakon 3 nedelje odmora bez njega - sve ce se vratiti u savrsenu normalu. To je balans koji mora da postoji u vezama. Toplo-hladno... Jing - jang :)
Korisnikov avatar
By constantine

nemam komentar
tj. imam jedno pitanje
Znas kako constantin - kada se od nekog ne odvajas dve godine, i kada sa nekim zivis i gledas ga svaki dan - naravno da se nakon odredjenog vremena prezasitis. To sto zelim da provedem odmor bez decka nikako ne znaci da ga ne volim. Da je to slucaj - ne bih bio sa njim. Veze prolaze kroz razlicite faze. Moja je u fazi prezasicenosti, ali nakon 3 nedelje odmora bez njega - sve ce se vratiti u savrsenu normalu. To je balans koji mora da postoji u vezama. Toplo-hladno... Jing - jang :)
ok, donekle se slazem sa tobomo ali to tvoje trenutno stanje da nazoves romantikom.... maaa daaaj... meni je to bilo cudno
Korisnikov avatar
By stefan19
nemam komentar
tj. imam jedno pitanje
ok, donekle se slazem sa tobomo ali to tvoje trenutno stanje da nazoves romantikom.... maaa daaaj... meni je to bilo cudno
Ja svog decka jako volim i postujem. Isto toliko volim svoju porodicu i jedva cekam odmor sa njima. Bome' meni ce biti itekako romantika kad mogu da se probudim kad ja zelim, smem da zapalim cigaru a da se ne krijem od decka, i smem da merkam momke a da mi ne dzangriza xD Zar to nije romantika!?
Korisnikov avatar
By bas bleu
meni ta romantika totalan anti-klimaks :shurg:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!