Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Nikodim
Originally posted by walt333
Originally posted by Nikodim
Originally posted by walt333

Znači sada je i zvanično da se peščanik neće više snimati zbog ove emisije. Uh, baš se nekako glupo osećam. :ozbiljan:
Nije sigurno, ali tako je juče rečeno. S jedne strane poštujem. S druge nemam razuvanja za to...

Pa na sajtu pise da je sigurno. Ja ih razumem, verujem da nije bilo lako doneti takvu odluku ali postupile su ispravno.
Tek sam sada video!
One su i prošle godine najavile kraj emitovanja na B92, pa...

A i ovim su pobedu poklonile Ljilji Bulatović i Kosti Čavoškom.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Kiborg

Dakle samo Hrvati + smaug (verovatno još i Wilhelmina i poneki forumski pseudoSrbin) mogu reći da je [size=-3]k[/size]andićka svetla strana Srbije.
Kako bih joj nalupao samare,bar 10 onakvih kakvim je udarila onog penzionera.:indijanac:
Korisnikov avatar
By Stripi
Baš! Sram ju bilo, da ide tako ulicom i iz čista mira šamara penzionere.
Korisnikov avatar
By Tungi
Nju neko osamario,pa uzvratila ili joj je doticni ponudio nesto nepristojno,pa ga odvalila?
Korisnikov avatar
By Stripi
ma ja mislim da to radi čisto onako, roditeljski. A ponekad skroz nekontrolirano, samo tako ide cestom i šamara.
Korisnikov avatar
By Carla
Originally posted by blenta

Jeste li ga «onomad» gledali kako u Hagu, u svojstvu experta, izlaze svoju studiju
od 40-tak strana, u kojoj opravdava strategiju i politiku svog ortaka po krvavoj
ideologiji, Radovana? Umirala sam pred ekranom od stida kakve je nebuloze valjao covek koji slovi kao pravnik, pa jos zakicen titulom «dr».

Drveci kako tu nije bilo ni pomena o agresiji, vec se radilo o legitimnom pravu na zaokrzivanje, odnosno teritorijalno povezivanje srpskih etnickih teritorija, onih u kojima
je srpski zivalj bio u apsolutnoj vecini, poceo da imenuje gradove. Vec na prvom primeru
sudija ga prekine i pita odakle mu takav podatak o etnickoj strukturi, a on: «Pa, to je opstepoznato. Bilo u novinama!». Jebote, koji «cvrst» pravni dokaz!!! Domacini mu turise pod nos poslednji predratni popis stanovnistva, kao jedini relavantni izvor, koji je pokazao sasvim suprotnu sliku etnickog sastava u pomenutom gradu. Nacionalno
stameni Kosta ni da trepne. Ostade pri svojim «pouzdanim» paljanskim izvorima. Ovakva blamaza ponovila se jos dva puta na primerima gradova sa njegovog
«ekspertskog» spiska.
Boze, koja blamaza! Ovo je stvarno strasno.
Korisnikov avatar
By blenta
ne braco
strasno je sto je on profesor pravnog fakulteta
i svuda se predstavlja kao profesor pravnog fakulteta BU

i to je nivo i kreterij i klasa pravnog fakulteta BU
i imamo svake godine prinos od cca 2k dece
koja na pitanje sta studiraju treba da izgovore to with a straight face

e to je blamaza
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!