Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Po svemu sudeci, na sebi sam uspela da promenim samo broj kilograma i boju kose...

Cinilo mi se da sam naucila da se iskuliram u smislu da kratak fitilj postane nesto duzi, ali to nije realna promena.
By alexandermagic
Spoljnu prezentaciju. Sve ostalo, manje-više, takav sam kakav sam -- kome se ne sviđa nek' produži dalje.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Nista vala i ne zelim da se menjam. Mozda sam postala malo razumnija i stalozenija, ali hoce to s godinama...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Hm. Toleranciju, da ne osudjujem, pozicija JA, otvorenost, srdacnost, poverenje u ljude, razumevanje druge strane...

Sve se nekako to sredilo za par mes. Nenadano..
Korisnikov avatar
By ultraviolet
JOJ ne znam, meni se to nonstop dešava :/

ajd recimo da sam, otprilike, skontala da toliko toga zavisi od stava koji zauzmem, pa se manje povlačim i više govorim što mi je na umu.
joj, ma pun klinac :/

edit1.text: uspela sam da se stabilizujem i da se ne uništavam fizički više :lol: to mi je najuspeh do sada hahaha. glupača glupava.
Korisnikov avatar
By Marvin
prvo i osnovno kilažu :kosa:
ne, bez zezanja, skinuo sam 25 kila i nisam ih vratio evo već 4 godine :misici: a to mi se potpuno odražava na svaki delić života (onako debeo sam izlazio iz kuće samo pod veeelikim moranjem)

a ovako...
pa, naučio sam da se ne nerviram za stvari koji ne mogu da promenim :zen:

i malo bolje izražavam emocije

i mogu mnogo bolje nego pre da se stavim u tuđu kožu i da razumem zašto neko radi nešto što radi.
Korisnikov avatar
By stefan19
1. Prestao sam da pushim (makar dok sam u SAD. U Evropi obavezno propushim :p)
2. Provredneo sam se (silom prilika. Kad se nesto mora - mora se).
3. Postao sam odlican student
Korisnikov avatar
By Kekica
Boju kose (nekoliko puta) :shrug:

I nekako sam lepša :merlinka: :superstar:
Korisnikov avatar
By Torry
opsednutost, idealizovanje, nacin razmisljanja

tj to su neke stvari koje sam uspela da se ratosiljam

sada je sve lakse:dancingfever:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Uh, dooooooooooosta dosta toga.

Od religioznog fanatika, teskog nacionaliste i mozgoispranog ratno-nastrojenog Seseljevca (cak imam fotografiju sa Tomom Nikolicem! :shocked: ) kao sto je moj Dobrica (cale) - postao sam ateista, liberal (ne mislim na LDP, nego generalno imam liberalne stavove), miroljubac i uopsteno potpuni kontrast svemu prvobitnom.

Doduse, nikad mi nije ni bilo jasno zasto mrzim Hrvate, Albance, Muslimane, homoseksualce & co. ; prosto mi je bio ispran mozak takvim idejama, bio sam stalno okruzen ljudima sa takvim stavovima, a ko god mi objasnjava da je to pogresno automatski je dobijao status pro-zapadnjaka, pro-amerikanca, anti-srbina i gubio svaki kredibilitet. Prosto sam bio ucauren u tim ubedjenjima.

Cak sam samog sebe mrzeo sto sam gej, zakleo se da cu makar na silu da se ozenim sa zenom i da cu se leciti i sta znam vec. Ma bukvalno sam mrzeo sebe i mislio da sam ludak i toooooliko se trudio da budem sto vise macho/strejt/kul i sl. :barf:

I onda sam u bukvalno par sedmica u prvom razredu srednje doziveo potpunu epifaniju i katarzu.
Pocelo je tako sto je veroucitelj poceo da prica takve nebuloze koje su bile morbidnije i fasistickije i od mojih stavova. U fazonu da se za sve moguce sitnice od jedenja przenica za vreme posta do seksa pre braka i kakvih vec apsurdnih 'grehova' ide pravo u pakao ako se covek ne pokaje i sta ja znam. Jednog dana je pricao kako su gejevi 'poslati' da razaraju nacije, i da su sve moguce nacije/drzave od stare Grcke i Rima pa do danas upravo zbog gejeva izumrle i raspale se. :lood:

I tako sam poceo da preispitujem veru, i sta znam... Danima i danima razmisljao o svemu tome, edukovao se o svemu i svacemu, i eto, za bukvalno dve-tri sedmice sam potpuno promenio stavove i o veri i o politici i odluke koje sam doneo vezane za seksualnost, prestao sam da kategoricki mrzim ljude i postao dosta otvorenijeg uma.

I tako... :)
I dan danas se strecnem pa i pocrvenim kad god se setim nekih nebuloza koje sam pricao i u koje sam cvrsto verovao. Eto, da ne bí veronauke i veroucitelja-fasiste - danas bih se verovatno takodje spremao za Prajd, ali sa palicama, molotovljevim koktelima i bokserima :lol:

Uh, raspricah se. :shocked:

:saint:
Toliko se brzo i intenzivno (korenito) menjam da ponekad ne mogu da sastavim rečenicu u kojoj već 3 puta nisam promenio mišljenje :lol: Sad da li to znači da sam paglu ne znam...

Što više znam, sve sam nesigurniji u ono što pričam. Promena stava definitivno nije nešto što mi ide teško, ali držanje stava konstantnim... ma prosto nemoguće :lood: Toliko se lako izgubim u moru informacija da ni ne pokušavam više da nađem neko značenje i dam smisao.

Čas sve mrzim, čas smatram da ljubav spašava čovečanstvo, čas da je važno ovo, čas da je važno ono... ma da izludiš. A sve nekako mislim da što više znam to ću imati više samopouzdanja i biti sigurniji u svoje stavove... e jbg. Haos, haos u mojoj glavi.

Ali ceo život je učenje no, tako da što bi se držao jednog stava? ;)

No, naučio sam da prihvatam sebe takav kakav jesam sa svim svojim nedostacima i (ne)sposobnostima. Da, veoma sam društveno anksiozan i verovatno ću takav uvek i biti. Ne mogu da se uključim u svaki razgovor, niti da ga razumem. Nisam nešto preterano informisan o stanju stvari u svetu... e jeb'la!

p.s. Moje izražavanje na srpskom postaje kriminalno loše i to je nešto što se takođe menja :lol: Jbš ga kad ne koristiš jezik.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ko 4NY K3Y (mada nisam siguran u kom je smeru ona išla).

Dakle, ja sam uspeo da nabacim 20kg mase za nepunih godinu dana.

I to ne mišićne...

Dakle.

Počinjemo obrnut proces, neće to više tako moći.
Uff, toliko toga...:) kad bih poceo da nabrajam sigurno bih nesto zaboravio....
Ukratko, naucio sam da uzivam u zivotu i volim zivot, cak i preterujem u tome :smilegrin: i to bih blago korigovao, cisto da postanem malo odgovorniji i vredniji...
Korisnikov avatar
By Waldorf
Stidljivost u određenoj meri. Mnogo mi manje treba da se opustim i raskokodačem, a potpuno kritičan je samo prvi susret (naročito kad sam prvi put u nekom društvu) - tada samo ćutim i crvenim i to je ceo moj doprinos. Nekad bilo da ni godinu dana poznanastva nije dovoljno da živnem.
Korisnikov avatar
By Hys.
Malo lakse obavljam zvanicne telefonske pozive. I....malo lakse gutam govna.

To je to.
Korisnikov avatar
By IriS
Waldorf napisao:Stidljivost u određenoj meri. Mnogo mi manje treba da se opustim i raskokodačem, a potpuno kritičan je samo prvi susret (naročito kad sam prvi put u nekom društvu) - tada samo ćutim i crvenim i to je ceo moj doprinos. Nekad bilo da ni godinu dana poznanastva nije dovoljno da živnem.
:lukavi: :giggle:

na sebi sam uspela da promenim...uuuuu puno toga.
a najevidentnije, u odnosu na period od pre npr. 10 godina, je da sam postala blaža, takoreći mekanija... malo sam se više približila svojoj pravoj prirodi. naučila sam da bolje ispoljavam svoje emocije, ali to i dalje samo u safe zoni. :lol:
za mnoge sam i dalje samo jedan drkadžija, al' meni to ič ne smeta.

postala sam neuporedivo tolerantnija po mnogim pitanjima, ali sam i dalje, po nekim drugim, nepopravljivi fašista.

ima puno promena, a i mnoge nisu za javnost. :hvala:

nekako se radujem kad vidim promene kod sebe, volim kad primetim da odrastam :D
By Hans
U srednjoj školi sam imao ogromnu kosu sa loknama, 93 kilograma na visinu od 178, bio sam dosta miran i uspeo da izdržim dve godine na veronauci.
Danas imam 20 kilograma manje, mnogo više vodim računa o tome šta jedem, pijem, gledam, slušam i čitam, ne umem više da prećutim bezobraznim šalterušama i nevaspitanim ljudima, nemam problem sa iznošenjem svog stava. Naravno, ne idem glavom kroz zid i priznajem da grešim.
Uspeo sam i dalje da ostanem nepušač, tačnije nisam nikad ni bio. Takođe, nemam nikakvih iskustava ni sa drogama. Trudim se da vežbam 3-4 puta nedeljno i dovoljno spavam. Normalan san i treninzi su mi pre 3 ili 4 godine bili 'Avatar'.
Jedino što bih voleo u budućnosti je da menjam svoju dionizijsku turbofolk stranu koja sve u svemu ne utiče toliko na mene ali osećam da ljudi nisu spremni da prihvate obrazovanog i kulturnog čoveka koji se 'seče' na DM,LB i JK. :sigh: Oni su sasvim nebitni po tom pitanju ali osećam da bih ja izbegao čudne poglede a nemam nerava da ljudim pojašnjavam ovo ili ono.

Što se emotivno-seksualnog života tiče, mislim da su me prošle godine poriva i nemogućnosti obuzdavanja nagona. Danas imam poprilično visoke kriterijume kada je partner u pitanju a pritom ne mislim na međunožje.

U budućnosti bih menjao svoju svest o vremenu, tj. voleo bih da vreme racionalnije koristim. Iako ću za par nedelja već biti doktorant, mislim na vreme u smislu da više čitam i više se informišem nego što to sada činim.

Dixi.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
prestala sam da krivim sebe za propale veze, da li to bilo sa partnerima, partnerkama, prijateljima. Shvatila sam da ljudi cesto pricaju to sto ne misle samo da bi bili dopadljiviji.. trudim se da se ne obazirem na tudje price i misljenja o meni.
trudim se da uzivam u zivotu, posto sam shvatila njegovu prolaznost na jako tezak nacin.. shvatila sam i da nema veze sto su neke osobe u mom zivotu par godina, vise srece i osmeha moze da mi pruzi zagrljaj osobe koju poznajem 5 dana..
svejedno mi je sto pojedinci pokazuju na mene prstom i sa podsmehom kazu "vidi, opet muva klinku".. ne muvam ja njih, vec one u mojim ocima jos uvek vide moju iskrenost i nevinost, a u isto vreme im pruzam sigurnost i dozu ozbiljnosti..
nasla sam posao u kome sebe vidim i kroz 10, 20, 30 godina.
promenila sam odnos sa roditeljima i sestrom, tako da sam sigurna da cu se prvom prilikom kad odem kuci autovati i znam da ce me prihvatiti.. sada znam da me vole.. znala sam to u sustini uvek, ali posle ove moje teske godine, ako su oni u svojim godinama uspeli da se promene, zasto to ne bih ja?
i kao sto je Azdaja rekla, tek cu se menjati :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!