Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
prevelik kurac... :smug:

---------------------------------------

Točniji prijevod od 'taštine' je 'ispraznost' ali mi je taština draža... :lepeza:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Спочитáвати, -итавам несврш. прекоравати кога због чега, замерати, пребацивати коме што

verovatno to sto sam kao lenjivac :giggle:
Korisnikov avatar
By Darling
Moji najblizi: skromnost...

Najblizi + svi ostali: stil oblacenja, misle da trebam da budem zenstvenija :odbij: Mada, uglavnom su odustali od ubedjivanja, osim jedne drugarice sa kojom se druzim par meseci. Polako, odustace i ona :eviltrep:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
^to s tim oblacenjem

prebacuju mi da sam ostra i surova (mama), ranije sam bila mnogo lenja nego sada, pa je i tu bilo komentara.

dobila sam i primedbu da brbljam mnogo o sebi kada mi neko nesto prica. (to je pola nesprazuma, pola istine)
Korisnikov avatar
By maka
o stilu oblacenja da ne komentarisemo..
Korisnikov avatar
By unic0rn
:sweet: da sam previshe naivna i da previshe verujem ljudima i da bih sve uchinila za ljude i da me mnogo iskorishchavaju u ovom okrutnom svetu :sweet:
Korisnikov avatar
By m..
da sam preluda i previse partijam, da mi je zivot r'n'r. kurac, izadjem iz kuce jednom u 4 dana. samo valjda ljudi imaju takvu predstavu o meni iz nekog razloga. pritom se ljute kad imam puno da radim pa ne merem da se vidjam. jedu bre govna.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nezainteresovanost, hladnoća.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ljudi koji me dobro poznaju - da sam previše uviđavna prema drugim ljudima

mama (kao posebna kategorija) - stil oblačenja i nezainteresovanost
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne znam. kevi smetale moje mindjuse u pocetku. i ujaku. nista vise mi ne pada na pamet.

ah, da, jedan ortak mi stalno prica da sam avangardista i da volim samo stvari koje su drugacije. sere.
Korisnikov avatar
By Delete
1. Direktnost
2. Neozbilnost, uslovljenu nezainteresovanoscu za datu temu, oblast, desavanje...
3. Nestrpljivost u komunikaciji. Da objasnim: U poslednje vreme, upadanje ljudima u rec. Ali, koliko god je to nekulturno, meni je besmisleno da mi neko duzi pricu ako je vec sustinu ispricao i ja ga nateram da menjamo temu. Ako im treba neko ko ce ih pazljivo slusati dok istu recenicu vrte na sto razlicitih nacina, nek` plate psihologa.
4. Rasipnistvo i razmetljivost :hedonista:
Korisnikov avatar
By smaug
Спочитáвати...od kad nisam cula ovo.. Vratilo me u detinjstvo...
Elem, spocitava mi se brzina. Kojom pisem, govorim, mislim, radim, vozim.
Moja baka kaze - ja se umorim gledajuci te.
I s tim u vezi mi se spocitava abnormalna kolicina energije koja one koji sa mnom 'ucestvuju' u necemu (zivotu, radu, fudbalu, pijenju piva...) satire. So they say...
By Kragi
Originally posted by unic0rn

:sweet: da sam previshe naivna i da previshe verujem ljudima i da bih sve uchinila za ljude i da me mnogo iskorishchavaju u ovom okrutnom svetu :sweet:
Hahahahahahahahahahahahahha.
Ono kao romeo profile, looking for relationship. pa kaze: ja sam fin decko i treba mi ljubav a svi me nasankase :smeh:

ont: Opstu nezainteresovanost za bilo sta :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
pa...

svašta mi spočitavaju.

najviše impulsivnost. i nešto slično kao smaug.
Korisnikov avatar
By Torry
za druge manje vise al sta ja sama sebi najvise spocitavam...:roll:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by IriS

pa...

svašta mi spočitavaju.

najviše impulsivnost. i nešto slično kao smaug.
Ja ti spočitavam što si brkatu Skjavone u kaubojskom šeširu prebacila u smećaru. :P

:saksofon:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
impulsivnost = temperament..
kada se svadjam ne mogu da ostanem smirena iako imam argumente, postepeno mi se pojacava ton..
svadjam se :doh:
prihvatam kritike, i sa vecinom se i slazem, ali to na jedno uvo udje, na drugo izadje posle par nedelja..
nemam nikakvu konstantu u zivotu..
pocnem dosta stvari i ne mogu da zavrsim..
glodju me svi sto ne zavrsavam jebeni fakultet, znam da mogu, nije mi problem gradivo ili sta vec, ali ako se javi drugi problem sa strane, ja ne mogu da se fokusiram na to, vec prvo mora problem da se resi po svaku cenu..

a roditelji najvise prebacuju naravno zbog faxa, stila oblacenja, sisanja i sto uvek kada sam kuci sa navodnim deckom pricam pola sata na fonu, a sa "drugaricama" satima i satima i to napustim sobu u kojoj su oni :lol:
Korisnikov avatar
By mirth
Velika vecina (so it must be true) mi spocitava da sam previse autoritativna. Idem okolo, bicujem i zavodim red. A meni se ich ne cini da je tako. :zen:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Sto previse patetisem..
I sto brzo hodam..
Ima verovatno jos toga, al ne mogu se setim sad...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!