Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Kragi
Off- editovao sam malo prethodni post da bih pojasnio.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Kragi

Jebes to ako moram da 'strepim'
ama ne strepis, samo je pozeljno da ga ne izazivas.
tipa, ne hvataj ga za kurac u prolazu. :lol:
{ja spomenula malo "OPREZNJE" ponasanje jer JA, ne TI, flertujem ko nenormalna,
nekad igram lap-dance i trljam se ako mi se hoce..e pa to.. obuzdam.}
By Kragi
Hahahahahahahahahahahajahahaha

pa dobro, svako od nas na svoj kalup ... al' ja sa mojim friendom spavam (dakle bez sexa i sl :smeh: ) sometimes i to mi normalno, kad ostanemo duze pa ne bih kuci ...
to vise ne bi bilo izvodljivo recimo.
Ok, nije da nam je navedena stavka osnov prijateljstva bez koje ne bismo mogli, ali bi i puno drugih stvari bilo drugacije ... to vise ne bi bilo to.
Korisnikov avatar
By Kittrie
ok, kapiram to.
ali opet, NISMO ZIVOTINJE zaBoga !!
krevet sam delila 100 puta sa ljudima kojima sam se dopadala itd. i nista.

a pazi, verovatno ima razlike u muskim i zenskim odnosima..
teoretski zene su suptilnije i tako to..
i da se nalozi u krevetu moze da iskulira,
a liku bi se bas digao i tesko bi iskulirao, npr. :shrug:
By Kragi
I ovako cemo beskonacno.
Ti si flex, ja ne.
Meni bi bilo jako nelagodno da se na bilo koji nacin 'kontrolisem' u slobodi koju imam sa nekim. Granica bi se toliko suzila da bi mogla, slikovitosti radi, da se poredi sa SSSRom nekada, naspram Litvanije sada :smeh:
:shake:
Korisnikov avatar
By Kittrie

I ovako cemo beskonacno.
Ti si flex, ja ne.
...
jes, ovo nam je 100. put da diskutujemo a polazista su nam drugacija. :)
ali je lepo diskutovati sa tobom, priznajem. ne pretvoris se u manijaka kao vecina. :lol:

{kloniraj se u bar 100000 primeraka pod hitno !! :wundy: }
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja bih se kao osoba B skroz udaljila. i ocekivala bih da se to postuje....

ostavila bih mogucnost da se jednog dana ponovo 'upoznamo' u nekim drugacijim okolnostima....

i da...ne bih volela da se druzim s nekim ko je zaljubljen u mene
Korisnikov avatar
By Blady
Ne bih, pogotovo ako nemam nameru,
I svaki put bih objasnila sebi, zasto nije dobro da kazem.
Korisnikov avatar
By Kittrie
vise cenim PRAVO PRIJATELJSTVO
nego prolazni napad hormona (=zaljubljenost) i ostale tripove.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by hlaefdige

ostavila bih mogucnost da se jednog dana ponovo 'upoznamo' u nekim drugacijim okolnostima....

Zašto ako već taj neko nema nameru da te muva i ni približno nema nameru da ti mrsi konce? Zar ne bi cenila iskrenost?

Slažem se sa Kitri u većini postova na ovoj temi. :)

:saksofon:
Korisnikov avatar
By Elena
Originally posted by Galateja

Niste razumeli: osobi A se sviđa osoba B, ali nema ambicije u vidu muvaže zbog frendovanja i nemoguće misije jer osoba A nije tip zauzetoj osobi B. Jasnije? :D
Ne verujem da bih na mestu osobe A rekla bilo šta osim ako je u pitanju baš bliska osoba pa da znam sa sigurnošću da to priznanje ništa neće promeniti u negativnom smislu.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by hlaefdige

Zašto ako već taj neko nema nameru da te muva i ni približno nema nameru da ti mrsi konce? Zar ne bi cenila iskrenost?

Slažem se sa Kitri u većini postova na ovoj temi. :)

:saksofon:
meni je SF situacija da mi se to desi sa pravim prijateljem....stvarno nije nista pretenciozno, ali moji prijatelji prosto nisu takav tip ljudi...i odnosi su nam prilicno...hm...ajnijebitnosada

naravno da bih cenila iskrenost! ne bih ja tu osobu 'ostavila' jer je neiskrena, niti je to oblik kaznjavanja! ne znam zasto se to odmah shvata tako. gde pise da ne bih cenila to?

jednostavno meni ni malo ne prija cinjenica da mi je drug neko ko za mene nema drugarska osecanja. nema nameru da me muva - dobro. kakvu nameru ima? da se druzimo? zasto? jesmo mi u tom momentu drugari? mi nemamo vise drugarska osecanja jedno za drugo, bez obzira sto ta osoba doesn't act on their feelings.

mozemo da budemo drugari ponovo jednom. kada to prodje. mozemo da budemo u kontaktu nekakvom. ali MENI prisnost tu vise nije opcija dok god postoje osecanja koja nisu drugarska.
By Kragi
Originally posted by Kittrie

I ovako cemo beskonacno.
Ti si flex, ja ne.
...
jes, ovo nam je 100. put da diskutujemo a polazista su nam drugacija. :)
ali je lepo diskutovati sa tobom, priznajem. ne pretvoris se u manijaka kao vecina. :lol:

{kloniraj se u bar 100000 primeraka pod hitno !! :wundy: }
:smeh:

hvala, takodje :cvece:

Inace, ja sam generalno neflexibilan uglavnom prema sebi, tako da se bar trudim da postujem drugacije ljude.
Sta vise volim ih dok god mi ne namecu bilo sta. Valjda ta rigidnost u meni :giggle: trazi osobu koja ce dok placa pice i vadi pare iz pederuse da kaze: 'Jao kako sam neorganizovan a zapravo mi ostala navika da pare samo trpam tako u torbicu dok sam se bavio prostitucijom'.
E sad, ko bi rekao da neko takav meni moze da bude drag :hamlet:

Skontaces ... i polemisacemo mi jos :shake:
Korisnikov avatar
By Hys.

Dobro, da uprostim: šta bi radili da vam vaš dobar prijatelj prizna da je zaljubljen u vas a da ste zauzeti i da dotični nije vaš tip? Da li bi zadržali prijateljstvo ili bi pobegli glavom bez obzira?
Ne mogu bas lako da zamislim tu situaciju.

Mislim, kakvo je to sad prijateljstvo kad je jedan zaljubljen? Postojala bi ta tenzija i ne bih umela/mogla da budem opustena sa tom osobom.

Ako je dopadanje, i to uzajamno, a pre svega smo prijatelji, sa tim nemam problem.

Sve ostalo....previse cudno.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Sve pokusavam da smislim nesto sto ce zvucati odredjeno.

Prvo, ne verujem u 'tipove'. Ja nikada nisam imala odredjeni tip ljudi koji mi se dopadaju, niti sam nailazila na nekoga ko se u potpunosti uklapa u nekakvu sliku o tome kakvu ja osobu zelim pored sebe. Hemije ima ili nema, bez obzira da li se radi o decku, devojci, starijoj, mladjoj. A odatle radim sa onim sto imam.
Ne bih se petljala u tudje veze, u svakom slucaju. Neko ce biti povredjen, kako god da okrenes.
Verovatno ne bih ocutala zaljubljenost, ako postoji.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
u toj situaciji bih se ili jebala ili odjebala

u zavisnosti od mnogo faktora
Korisnikov avatar
By HalfJack
Galateja napisao:Dobro, da uprostim: šta bi radili da vam vaš dobar prijatelj prizna da je zaljubljen u vas a da ste zauzeti i da dotični nije vaš tip? Da li bi zadržali prijateljstvo ili bi pobegli glavom bez obzira?
Dok sam skužio pitanje. :radosnice: A valjda bih pokušao održati to prijateljstvo (ako je moguće) samo bi non stop bilo neugodno biti u društvu te osobe koja ti nije privlačna a zauzet si, ne znam koliko bi to prijateljstvo potrajalo. *shrug*
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!