Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ROYAL
Ne znam da li da se osetim prozvanim ili ne, ali 'ajde kao da kažem...

Nekima (me included) nit' je vernost glupost, nit' je prEseravanje, nit' je meni jasno što je to vama teško da pojmite.
Jasno mi je da dosta ljudi kenja kako su verni, ali IMA jedan mali broj koji ne kenja i stvarno veruje u to. Ne znam čemu tolika paljba po tome, kad je ionako većina odgovorila da nije verna i da u to ne veruje. Nije valjda da šačica nas toliko bode oči i da smo odmah licemeri, lažovi i šta sve ne ...
Lično, nit' sam u koga upro prstom, nit' sam bilo koga optužio za bilo šta, tako da, moliću lepo da se moja vernost poštuje, ako nije problem. :lol:

Hvala lepo :)
Korisnikov avatar
By disaster blue
e pa..ja jesam veran... i kad sam u vezi nisam nikada nikog prevario.. jeste dusica sam :lol:
ali ozbiljno je tako ...
By Kragi
Originally posted by Kittrie
Originally posted by Kragi

Svakako nisi jedina, koliko vidim dosta njih pise da vara.

joooooj, pa ne varam ja. :rida: missim, pravim razliku izmedju pijanog zajeba i kontinuiranog varanja.

no, kako sam upala, iskreno nisam sve iscitala, al mi ubolo oci koliko njih je kao bas verno.
otkud znam, live and let live.
Tu se mimoilazimo, ja mislim da nisi verna.
Bar za mene neverstvo ne podrazumeva kontinuitet. ons, ons al' je to ipak prevara.
Ocigledno si flexibilnija od mene (sto i nije tako tesko veruj mi :smeh: ) al' ja to postujem samo ne mislim isto.
Sa poslednjom recenicom se slazem, samo sam 'reagovao' danas jer mi se ucinilo kao da mi se 'pravdas' i da si se nasla prozvanom zbog mog posta (a nije prvi put) :shake:
Korisnikov avatar
By nsc
kada sam bio u vezi, uvek sam bio veran
vernost je psi'ićka kategorija, ne fizička, pa ako neko vara, vara pre svega sebe
Korisnikov avatar
By Kittrie
joj

@royal
mislim da nisi prozvan, postovanje. :)

@kragi
ja lupetam i kenjam po sebi pa ispadne da.. se osecam prozvanom a to je neki.. moj pogresan trip, veroavtno i pogresno formulisanje svojim misli. i da, ispada i da se pravdam a ja u stvari zelim da detealjnije pojasnim nesto..
verovatno treba vise paznje da obracam kad pisem nesto "ozbiljno", nisam navikla bas na to, postovanje. :)
{nisam u stanju sad da elaboriram na temu..}
By Kragi
A ja bas imam inspiraciju.
Sad mi pade na pamet ...

Ti primeti more vernih, ali recimo niko nije rekao koliko mu traje veza ili je pak trajala najduza.
Lako je biti veran sa najduzim stazom od mesec i po u vr' glave.
Jeste negde diskutabilno to u kojoj meri ce neko pisati o vernosti a recimo nije ni dobio/la pravu sansu da se pokaze na delu.
Ne omalovazavam, to negde i jeste stvar stava sa kojim ce neko uci u vezu, ali sa druge strane mnogo je lakse biti veran 2 meseca nego 2 godine ....
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Kragi

Ne omalovazavam, to negde i jeste stvar stava sa kojim ce neko uci u vezu, ali sa druge strane mnogo je lakse biti veran 2 meseca nego 2 godine ....
apsolutno.
samo , moja pretpostavka je da je to "zivotni princip".. i kad neko kaze da je veran znaci da je uvek i iskljucivo bio potpuno veran.
e zato i moji onakvi postovi.
Korisnikov avatar
By Kekica
Ne znam zasto sam stekla utisak da se mnogo lez cura i diči time ako pored svoje cure ima još i ljubavnicu.Čitala sam na chat-u kako jedna piše da su je šutnule i devojka i ljubavnica,bla,bla i kao ona je faca jer je imala obe.E pa po meni nije faca!!!Danas može da vara svako, a biti veran je retkost!Ja sam verna svojoj devojci i uvek ću biti, nemam potrebu za varanjem niti ću je ikada imati.Zasto bih je varala kada sa njom imam sve što mi je potrebno <3 :jumpfuck:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
kako bre ljudi vako razmišljaju, majka mu stara. *glabovolja**

*glabovolja
By vademecum
Bio sam nekad dok sam bio glup i naivan,sad je prica druga modernija i uklopljena u danasnjicu...
By Sixto
Originally posted by vademecum

Bio sam nekad dok sam bio glup i naivan,sad je prica druga modernija i uklopljena u danasnjicu...
Ne, samo nisi nasao nekog zbog koga ce ti to biti sasvim normalno.
By vademecum
I aj sam to mislio u pocetku kada sam rasclanjivao bitno od nebitnog!I shvatio da verni nisu normalni jer zbog koga kada svi lazu!?
By Sixto
Srce, kad pozelis nekom da se das bez kondoma i imas toliko povernje u njega da to radite bez bojazni onda mozes govoriti o postojanju vernosti ili nepostojanju. ;)
By vademecum
Nemam poverenja niukoga,zao mi je sto se poredi kondom,dozivotni invaliditet i smrtni ishod sa tamo nekim ko ti se predtsvlja kao veran!
Ja tu ne vidim kompromis!Nikome necu verovati do nivoa sexa bez zastite!!!
By Sixto
Jbg, to je tuzno, ali tako jeste.

S vremenom i iskustvom u zivotu naucis da prepoznas ljude koji ako ne bi bili verni, bar bi bili dovoljno korektni prema tebi da te ne dovedu u opasnost od zaraze.
By vademecum
Ne raspoznajem takve ljude ili bar nemam zivce za takve aktivnosti!A o korektnosti ljudi koji su zarazeni...ma daj molim te!!
By Sixto
Ko govori o ljudima koji su zarazeni? Govorim o jednom lojalnom odnosu sa osobom koji ne mora ni biti zasnovan na ljubavi, vec samo na obostranom postovanju. Ako te ne voli, bar neka bude covek pa ti kaze kad pozeli drugog pored sebe, razidjete se i to je to.
By vademecum
Ne zelim da pricam na ovu temu jer mi je mrska i,ocigledno,se ne razumemo
Korisnikov avatar
By Dirrty
To ste mogli ukapirati nakon prvog razmenjenog posta...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!