Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SnakeCharmerNe moramo da se mirimo sa tim. Pomiri se sa tim da ovo sto si napisao je cista glupost.
Muskarci su bolji vozaci, pomirite se sa tim.
Originally posted by SnakeCharmerali ni manje ni vise nego fizioloski!
fizioloski vise sposoban za voznju
Originally posted by bas bleuIzmedju ostalog postoji i fiziologije naervnog sistema, da! Neko je nadareniji za manuelne tehnike, neko za intelektualni rad i sl...
Originally posted by SnakeCharmerali ni manje ni vise nego fizioloski!
fizioloski vise sposoban za voznju
Originally posted by SnakeCharmere ovo je prvi put da me neko optuzi da mislim da smo svi jednaki.
vas uber-kul ,,svi smo jednaki'' pogled na svet
Originally posted by olga_diktator
Evo, ja iz svoje radikalno feminističke perspektive imam da kažem sledeće:
1) Teza da su žene lošiji vozači je čista mizoginična predrasuda.
2) Većina muškaraca vozača (makar kad je vožnja po Beogradu i Srbiji u pitanju) kao da međusobno odmerava dužinu kurca u toku vožnje. Stoga je i logično da se drugačiji tip vožnje odmah karakteriše kao "ženski", elem, slabiji i lošiji jer je neprilagođen nametnutim pravilima igre.
Toliko.
Originally posted by unic0rnOlga zna.
Originally posted by olga_diktator
Evo, ja iz svoje radikalno feminističke perspektive imam da kažem sledeće:
1) Teza da su žene lošiji vozači je čista mizoginična predrasuda.
2) Većina muškaraca vozača (makar kad je vožnja po Beogradu i Srbiji u pitanju) kao da međusobno odmerava dužinu kurca u toku vožnje. Stoga je i logično da se drugačiji tip vožnje odmah karakteriše kao "ženski", elem, slabiji i lošiji jer je neprilagođen nametnutim pravilima igre.
Toliko.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!