Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Beograd -- Ustavni sud Srbije utvrdio je da je organizacija „Nacionalni stroj“ tajno udruženje, čije je delovanje zabranjeno saglasno Ustavu.

B92

Sta mislite, ko je sledeci za zabranu? Ja bih SRS :dance:
Korisnikov avatar
By acid drop
jesu li ovi "njihovi" 1389 sad politička partija, kao što su najavljivali?

ja bih njih sledeće, a može i obraz. :dance:
Korisnikov avatar
By Elena
Baš mi je nešto žao, evo suze ronim :awesome:

Sad bi mogli da se pokažu kao nepristrasni i pozabave se sa Čankom i njegovim fašistima&separatistima iz LSV koji ne tolerišu drugačije mišljenje, kao i Kandićkom koja otvoreno širi antisrpske stavove ...

Mogli bi i da ukinu onaj stormfront gde poremećene budale javno propagiraju neke KKK stavove.
Korisnikov avatar
By Tomek
Originally posted by Wilhelmina

Beograd -- Ustavni sud Srbije utvrdio je da je organizacija „Nacionalni stroj“ tajno udruženje, čije je delovanje zabranjeno saglasno Ustavu.

B92

Mislim da su se pripadnici Nacionalnog stroja jako zabrinuli zbog ove zabrane... :roll:
By Hans
:up: za ukidanje.
By Hans
Mislim da jača gnev desnice. Ova država mora da shvati da samoj sebi uskače u usta jer ih drži na slobodi ili ih ne osuđuje uopšte. Onda se oni osile pa rade šta im volja. Pohapsiti zlotvore i Schluss!
Korisnikov avatar
By horus.
i ja mislim da su oni nasa buducnost... nasa apokalipticna buducnost... :sigh:
By Glasnik
Ako.

:up:

Al ima tu još koječega za počistiti.
By Sixto
Vrlo marljivo, vrlo pravovremeno, vrlo sveobuhvatno. Pravosudni sistem radi punom parom, satro!
By Hans
Originally posted by horus.

a sustinski menja li to ista? :smirk:
Ne. Ali toliko o prici kako su oni buducnost ove zemlje i 'nasa deca'. Evo im Majke Srbije.
Oni jesu i budućnost ove zemlje i naša deca. Cilj je integrisati ih u društvo, kao uostalom i Rome.

Zašto Rom ispod Gazele ima veće šanse za budućnost nego neki klinac kome je potrebno prevaspitavanje?

Jednaki su, bogme.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Hans

Zašto Rom ispod Gazele ima veće šanse za budućnost nego neki klinac kome je potrebno prevaspitavanje?

Jer je protivzakonito ugrozavati druge.
Biti Rom nije. Jos uvek.
By Hans

Jer je protivzakonito ugrozavati druge.
Biti Rom nije. Jos uvek.
Ne, ti se miriš sa sudbinom tih klinaca-huligana kao da njih treba deportovati iz Srbije. Ne, i njima treba dati šansu. Postoje ustanove koje se time bave.

Nisam ni rekao da je protivzakonito biti Rom. Šta to znači, da ako si Rom u državi Srbiji da ne odgovaraš za eventualne prekršaje koje napraviš, ne razumem?

To liči na priču o Jevrejima. Kad god im postave neko pitanje u vezi sa njima samima, oni kreću o holokaustu. Dosadno.
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Haha, tako mi je drago. Sad jos kad bi zabranili Obraz i SNP 1389 (oni su sad SNP Nasi 1389), gde bi nam bio kraj. I dveri.
Korisnikov avatar
By *deni*
...Ne, ti se miriš sa sudbinom tih klinaca-huligana kao da njih treba deportovati iz Srbije. Ne, i njima treba dati šansu. Postoje ustanove koje se time bave.
A u tim ustanovama sede socijalne radnice, mahom babe sa 30 i više godina radnog staža iza sebe ( deficit je mladih socijalnih radnica, niko ne želi to da studira i time da se bavi ) i sad ti jednoj od tih smorenih baba, koja ne veruje, ako je ikad i verovala u pravu misiju i svrhu svog poziva, dovedeš mladog huligančića da ga prevaspitava ? Limunskom terapijom Božice Jurić ?
By Hans
Originally posted by *deni*
...Ne, ti se miriš sa sudbinom tih klinaca-huligana kao da njih treba deportovati iz Srbije. Ne, i njima treba dati šansu. Postoje ustanove koje se time bave.
A u tim ustanovama sede socijalne radnice, mahom babe sa 30 i više godina radnog staža iza sebe ( deficit je mladih socijalnih radnica, niko ne želi to da studira i time da se bavi ) i sad toj babi, koja ne veruje i nikad nije ni verovala u pravu misiju svog poziva, dovedeš mladog huligančića da ga prevaspitava ?
:)

Nije tako, ima ljudi koji vole svoj posao. I obavljaju ga dobro. Upravo zbog toga ne treba prebacivati prosvetarima kada štrajkuju za pobošljanje uslova u kojima rade.
Država ima para, samo onda Obradović ne bi primao par hiljada evra platu. To je problem.
Korisnikov avatar
By *deni*
A, pa oni moraju da imaju tolike plate, drugačije su njihove potrebe od potreba običnog građanina, odnosno podanika.
Država uvek uzima sa dve ruke, a daje sa dva prsta.
:yes:
Korisnikov avatar
By KiWi
još da zatvore "naši" i "obraz" i da se glavešine popišu i procesuiraju ... pa da možemo ka EU ka ljudi.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Ne, ti se miriš sa sudbinom tih klinaca-huligana kao da njih treba deportovati iz Srbije. Ne, i njima treba dati šansu. Postoje ustanove koje se time bave.
Jedna od tih ustanova je i zatvor. Ljudi u organizacijama kao sto je NS mogu da budu optuzeni za zlocinacko udruzivanje, izazivanje rasne i svake druge mrznje i jos gomilu stvari. Niko od njih se nije rodio nacista, ali je svesno resio da to postane i samim tim se diskvalifikuje u odnosu na ljude koji nisu imali izbor (biti Rom nije izbor, zar ne?)

Nisam ni rekao da je protivzakonito biti Rom. Šta to znači, da ako si Rom u državi Srbiji da ne odgovaraš za eventualne prekršaje koje napraviš, ne razumem?
Ne, nego si pripadnost zlocinackoj grupi izjednacio sa nacionalnom pripadnoscu. Nigde nije ni pisalo da taj Rom mora da bude delikvent. A ako jeste, svakome prema zasluzi. No, ja sam protiv inkluzije, ali to nije tema.
To liči na priču o Jevrejima. Kad god im postave neko pitanje u vezi sa njima samima, oni kreću o holokaustu. Dosadno.
A ko su Jevreji u ovom slucaju?
Korisnikov avatar
By Brokeback
Jos samo da roditelji pocnu da vaspitaju svoju decu
i da znaju gde se nalaze u 23h iako imaju 17 godina.
Kada se to dogodi, nece ni postojati ovakvih organizacija,
koje su pune ove dece!
A hvala sudu, its about time! :up:
Korisnikov avatar
By *deni*
Zanimljiva je ova kvalifikacija '' tajno udruženje ''...
:zavera:
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Sir William Black

Haha, tako mi je drago. Sad jos kad bi zabranili Obraz i SNP 1389 (oni su sad SNP Nasi 1389), gde bi nam bio kraj. I dveri.
A mozda se Strojevci prikljuce gore navedenim ili samo promene ime...
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Mislim da nece, Strojevci su previse ekstremni za ove druge. Sto se promene imena tice, mislim da to nece biti bas lako jer sam cuo da ce (nekako) da ih sprece da se preregistruju. Dzabe i to kad je nama narod zatucan pa deli njihovo misljenje.
Korisnikov avatar
By 2kune
Prvi srpski nacionalni stroj patentiran je daleke 1909. godine... :deda:

Slika
Korisnikov avatar
By Kiborg
Podržavam zabranu svih ovih ekstremističkih organizacija, mada se ne bih složio sa Wilhelminom oko zabrane političkih partija, mislim, znamo da je ona za jednoumlje koje njoj i njenim političkim stavovima odgovara, ali SRS nije nešto specijalno, pogotovo od kad nema Šešelja i od kad je Toma otkinuo jedan deo članstva.

Ostaju još Obrazi i ostala govna da se zabrane i malo da se rigoroznije poštuje zakon o navijačima.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by *deni*
A u tim ustanovama sede socijalne radnice, mahom babe sa 30 i više godina radnog staža iza sebe ( deficit je mladih socijalnih radnica, niko ne želi to da studira i time da se bavi ) i sad ti jednoj od tih smorenih baba, koja ne veruje, ako je ikad i verovala u pravu misiju i svrhu svog poziva, dovedeš mladog huligančića da ga prevaspitava ?
Pa, problem i jeste sto je drzava odvec brizna prema tim babama i ne moze da ih otpusti da bi zaposlila mladje i, nadasve, raspolozene da se bave poslom koji su zaista zeleli. Nije deficit soc. radnika nego manjak sluha da im se omoguci zaposljavanje.

Nista bitno ne menja ova zabrana, oni ce vec naci nacina da egzistiraju i podrivaju ovu drzavu i sistem na svoj nacin. A sud bi pobedio kad bi se, uistinu, pozabavio pojedincima iz te i slicnih grupa.
Korisnikov avatar
By Stripi
Žao mi je i zbog zabrane Nacionalnog stroja i zbog baniranja Hansa. Ko će nas sad zabavljati?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!