Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Enzo
'Realno, ako je seks dobar, ženska ne može biti normalna.' - jedna moja drugarica.. moram da se složim.
Originally posted by Zonche!
Sine, mi imamo tri seste osobe u kuci! (Mama na vest o tome da je u srbiji svaka sesta osoba alkoholicar)
Originally posted by ultraviolet
Zonche! - 22-11-2007 u 11:19 AM
JA: (vracam se po pedeseti put u sobu) Jebote mozak mi je danas totalno prso, vracam se po pedeseti put...No nema veze, ko nema u glavi ima u...
Baka: ...dupetu
HAHAHAHHAHAHAHAH
pa ovo je prajsles
Originally posted by ultravioletHihihihihihi, ovo je super.
Originally posted by Zonche!
Sine, mi imamo tri seste osobe u kuci! (Mama na vest o tome da je u srbiji svaka sesta osoba alkoholicar)
AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA
hahahahahah
bog <3
Originally posted by emo_haos_Jel ona bucka, Jasna Matić ?
danas u nekoj emisiji na rts1 ministar telekomunikacija, ne znam joj ime:
"deca se danas potpuno svemirski igraju"
![]()
Originally posted by KiWi
Drugarica: NeSvi gledaju tebe, i pitaju se ko je ovaj lik koji pokušava da proda zombija na pijaci
![]()
david: we are not in your country. we have to lie
Originally posted by KiWito je ta!
Originally posted by emo_haos_Jel ona bucka, Jasna Matić ?
danas u nekoj emisiji na rts1 ministar telekomunikacija, ne znam joj ime:
"deca se danas potpuno svemirski igraju"
![]()
Originally posted by Tomek
Babina sestra iz Crne Gore, mali brat i ja idemo negde, naoblacilo se i jako duva vetar...
Brat me nonstop vuče i pokazuje mi oblake: Vidi ovaj, vidi onaj koliko je...........
Baba njemu: Ma pušti ga, nije on vila da vija oblake, no đevojka da gleda preda se!!
Brat: Nije on đevojka, nego devojka...
Tomek:![]()
Originally posted by KiWi
Idemo stazom drugarica i ja i pričamo o zombijima.
Drugarica: A koje sve vrste postoje?
Ja: Pa sudeći po američkoj kinematografiji: zombiji nastali zarazom mutiranog virusa, vudu zombiji i zombiji nastali usled radijacije.
Drugarica: Ovi virusni su najgori ... Oni mogu lako da te zaraze, posebno ako se taj virus prenosi kapljično.
Ja: Mislim da su mnogo gori ovi vudu. Pokušavaju da ti pojedu mozak i ništa ne može da ih zaustavi.
U to vreme stižemo na pijacu u najgoru gužvu ...
Drugarica: Nego .. kad već pričamo o zombijima, gledaću večeras onaj film sa slomljenim nosem od Anice Dobre.
Ja: Kakve to veze ima sa zombijima?
Drugarica: Pa ... ♫ Hodam sad kao zombi ♫ .. kroz noć. (I hoda onako ukočeno kao zombi)
Ja: Daj prestani ... svi te gledaju.
Drugarica: NeSvi gledaju tebe, i pitaju se ko je ovaj lik koji pokušava da proda zombija na pijaci
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!