Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Hys.
Ja da ucestvujem u toj bljuvotini necu.
Mrs u pizdu materinu sa svima njima.
Iskoristicu svoje pravo glasa, u smislu izacicu na izbore, i zaokruziti naseg velikog druga tokom devedesetih pod brojem 8 (na krc te nosam)-nananananana-beeetmeeen (na krc te metnem).
Originally posted by horus.
![]()
e to...
Originally posted by svejednoDosadilo da se glasa 'protiv', a ne 'za'?
![]()
e to...
e kad bi se ovo nekako organizovalo....mislim, bojkot i to...za bojkot bih glasao.
Originally posted by smaughteo sam da pisem jevandjelje, odn. da objasnim iz kog razloga bas npr. ja ne merem da 'organizujem' tu ekipu i sl .... onda sam se setio samo da ti kazem:
jel ima ko ce da kaze : bojkotujemo izbore zbog toga i toga i dok se ovo i ovo ne desi nasih glasova nema?
I to je druga stvar od izlaska pa zajebancije na listicu jer to onda znaci da je 'izlaznost' ok - tj tolika kolika je. Samo je nevazecih listica vise. Obart'e paznju na to.
I jos nesto (pitam jer ne'am pojma) - ajde da zamislimo da ne izadje dovoljan broj ljudi pa se izbori otegnu ko futoski svatovi...Koliko dugo tako moze? Jel se onda uvodi neko 'stanje'? Sta se onda desava? I dal Srbija to sebi moze da priusti?
Originally posted by smaugmeni se zgadilo...
Originally posted by svejednoDosadilo da se glasa 'protiv', a ne 'za'?
![]()
e to...
e kad bi se ovo nekako organizovalo....mislim, bojkot i to...za bojkot bih glasao.
Originally posted by *deni*
Za koga god da glasamo, moraćemo u paketu da progutamo i SPS. Dačić i ekipa nam ne ginu u bilo kojoj kombinejšn.
![]()
Originally posted by smaugTo vise nije opcija, nazalost. Ukinut je cenzus od 50% + 1 glas. Sto znaci, koliko god ljudi da izadje na izbore, njihov izbor se postuje i validan je.
I sto reko svejedno - zasto se ne bojkotuju izbori? Ali... (moram, ovo je jace od mene), jel ima ko ce da kaze : bojkotujemo izbore zbog toga i toga i dok se ovo i ovo ne desi nasih glasova nema?
I jos nesto (pitam jer ne'am pojma) - ajde da zamislimo da ne izadje dovoljan broj ljudi pa se izbori otegnu ko futoski svatovi...Koliko dugo tako moze? Jel se onda uvodi neko 'stanje'? Sta se onda desava? I dal Srbija to sebi moze da priusti?Takav scenario vise nije moguc, a moze dugo, dugo... Ne znam koliko, ali mislim da bi po prestanku mandata jedne vlade doslo do formiranja nekakve prelazne vlade, sta ja znam... Ali mislim da to bas i nije najbolji moguci scenario.
Originally posted by WilhelminaPrvo - havla na objasnjenju.
Originally posted by smaugTo vise nije opcija, nazalost. Ukinut je cenzus od 50% + 1 glas. Sto znaci, koliko god ljudi da izadje na izbore, njihov izbor se postuje i validan je.
I sto reko svejedno - zasto se ne bojkotuju izbori? Ali... (moram, ovo je jace od mene), jel ima ko ce da kaze : bojkotujemo izbore zbog toga i toga i dok se ovo i ovo ne desi nasih glasova nema?
Novosadjani su tako 'bojkotovali' izbore za gradonacelnika, pa smo cetiri godine trpeli Maju, koja je pokrala sta je stigla i od grada napravila vasar.
I jos nesto (pitam jer ne'am pojma) - ajde da zamislimo da ne izadje dovoljan broj ljudi pa se izbori otegnu ko futoski svatovi...Koliko dugo tako moze? Jel se onda uvodi neko 'stanje'? Sta se onda desava? I dal Srbija to sebi moze da priusti?Takav scenario vise nije moguc, a moze dugo, dugo... Ne znam koliko, ali mislim da bi po prestanku mandata jedne vlade doslo do formiranja nekakve prelazne vlade, sta ja znam... Ali mislim da to bas i nije najbolji moguci scenario.
Zato ja uvek glasam. Na parlamentarnim, pokrajinskim i gradskim kako zelim, a u drugom krugu kako moram. Jest, da ne izadjem, pa da mi Toma bude predsednik. Daleko bilo.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!