Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by constantinemene mala NIJE uplasila, a ja sam najveca picka oko te "zle dece", posle 3 scene sam je provalila i zato 3.
kittre nemas pojma![]()
tebe je mala uplasila pa si zato filmu dala 3
Originally posted by Kittriekittrie zamisli da imas takvo dete?
Originally posted by constantinemene mala NIJE uplasila, a ja sam najveca picka oko te "zle dece", posle 3 scene sam je provalila i zato 3.
kittre nemas pojma![]()
tebe je mala uplasila pa si zato filmu dala 3
![]()
aman, dosta vise o tom filmu.![]()
evo, meni bas drago da se vama svideo.![]()
Originally posted by Dirrtykad si bio dete nije ti bila dosadna, haaa?
Zanimljiva interpretacija dosadne priče... 8/10
Originally posted by ns.happy
kad si bio dete nije ti bila dosadna, haaa?
Originally posted by Torry
Teneabre
by Dario Argento
ovo nije ni h od horora ali kapiram da su se u to vreme ljudi prestravljivali..valjda...
Originally posted by constantineRazmišljao sam o tome, jeste, bila mi je dosadna jer nije postojala adekvatna dugometražna interpretacija u vidu crtanog filma, niti mogućnost kako je priča prilično prosta i kratka!
Originally posted by ns.happy
kad si bio dete nije ti bila dosadna, haaa?
![]()
Originally posted by Dirrtymeni je film bzvz 5/10
Lepi efekti, privlačni glumci, mada ne ostavlja prejak utisak.
8/10
Originally posted by TungiArgento je specifican i njegovi filmovi nisu ni pravljeni da prestravljuju ljude na jeftin nacin. Rekla bih da su vise jezivi nego strasni. Meni je Stendalov Sindrom mnogo bolji od Trece Mame. Mnogo bolji.
Teneabre
by Dario Argento
ovo nije ni h od horora ali kapiram da su se u to vreme ljudi prestravljivali..valjda...
Argento je napravio pomak tek sa "Mother of tears" i pomerio granice horora,menjajuci i stil koji je dosad negovao.
Originally posted by TungiArgento je specifican i njegovi filmovi nisu ni pravljeni da prestravljuju ljude na jeftin nacin. Rekla bih da su vise jezivi nego strasni. Meni je Stendalov Sindrom mnogo bolji od Trece Mame. Mnogo bolji.
Teneabre
by Dario Argento
Argento je napravio pomak tek sa "Mother of tears" i pomerio granice horora,menjajuci i stil koji je dosad negovao.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!