Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by hlaefdigeto i ja rekoh, al' pederi imaju "ïzgradjen stil" sha' ces.
jebote, kako ispaljujete te stvari....meni trebalo sat vremena da se setim onih sandal-cizama....skoro sve mogu da zamislim kako nosim iz nekog razloga, majkemi....
Originally posted by ArmandOvo je jos ok, al kad vidim one veste dugih rukava na kopcanje koje u mojoj porodici nosi jos jedino moja baba od 80 ljeta prevrnem se!
Ja sam prvenstveno mislio na dzemperak bez rukava, no odnosi se valjda na sve te manje-vishe tanje shtrikeraje " na neraskopchavanje" koje mozesh preko koshulje obuci.
Originally posted by hlaefdigemajsentimentsegzaktli
jebote, kako ispaljujete te stvari
skoro sve mogu da zamislim kako nosim iz nekog razloga, majkemi
Originally posted by Kittrieisti slucaj
bem' mu, ne bih nosila stvari za koje trebaju neke big SISE jer ih nemam. sve ostalo dolazi u obzir.
Originally posted by Kittriea nekako ipak kljucna rec ovde dodje bivsi
a bome bivsi sef i njegovi parteri se nikako nisu zalili na moj dekolte.![]()
Originally posted by nscnsc, ne dozvoli da uguse dendija u tebi!
...sto neke od stvari koje obozavam nemam gde da nosim (smoking, frak, leptir masna, bunda, sesir sirokog oboda, cilindar, lakovane cipele)
Originally posted by bas bleumaybe true, ali nema to veze sa tim sto je bivsi.
Originally posted by Kittriea nekako ipak kljucna rec ovde dodje bivsi
a bome bivsi sef i njegovi parteri se nikako nisu zalili na moj dekolte.![]()
![]()
Originally posted by SixtoRazmisljao sam sta nikada obukao ne bih. A kardigan koji si pomenuo svakako upada u "uglavnom NE", "uglavnom" jer sam video dzemper na raskopcavanje, debeli, crni, sa ogromnom kapuljacom koji bih itekako nosio. Trenerke su npr nesto sto bih eventualno za opkladu navukao na se!
Originally posted by ArmandOvo je jos ok, al kad vidim one veste dugih rukava na kopcanje koje u mojoj porodici nosi jos jedino moja baba od 80 ljeta prevrnem se!
Ja sam prvenstveno mislio na dzemperak bez rukava, no odnosi se valjda na sve te manje-vishe tanje shtrikeraje " na neraskopchavanje" koje mozesh preko koshulje obuci.
![]()
Originally posted by Sixto
.
JAO DAAAAAA, ESAAAAARPE I ARAFAT MARAME!
Kad sretnem nekog s tim modnim krikom zadavio bi ga istim!
Originally posted by hlaefdige
evo sada sam se setila hipsterskih naocata...onih nerdy....kapiram da cu jednom nekog prebiti zbog njih
Originally posted by Sixtoesarpe i oni salcici mogu izgledati prelepo uz odredjenu odecu
..ESAAAAARPE...
Originally posted by KittrieA jel' ima neko da nije gledao "Vil i Grejs"? Nema epizode gde ona ne seta neku dekoltiranu garderobu, a stalno se insistira na tome da ona nema grudi.
znas li koliko poznatih licnosti ima male/manje grudi,
evo gvinet npr i hoces da mi kazes da njoj ne stoje lepo dekoltirane stvari?
ne bih se slozila.. no no no![]()
doduse mozda mislimo o razlicitim stvarima kad pricamo o dekoltiranoj odeci,
mada ne vidim bas kako.![]()
Originally posted by Zonche!Ali avaj, tim čudesima i telefone nazuvaju!!! ODVRATNO!
Crocks definitivno. ODVRATNO.
Originally posted by Kittrie
]Originally posted by Sixtoesarpe i oni salcici mogu izgledati prelepo uz odredjenu odecu
..ESAAAAARPE...
kao modni detalj koji prosto da "duh" celoj kombinaciji.
Originally posted by KittrieJeste, i od sasvim prosječne odjevne kombinacije mogu napraviti nešto posebno. Ali kad se radi o ženi.
esarpe i oni salcici mogu izgledati prelepo uz odredjenu odecu
kao modni detalj koji prosto da "duh" celoj kombinaciji.
Originally posted by nscmena suvari, cameron diaz, kristen stewart, juliette lewis, keira knightley, freja beha itd.
Originally posted by KittrieA jel' ima neko da nije gledao "Vil i Grejs"? Nema epizode gde ona ne seta neku dekoltiranu garderobu, a stalno se insistira na tome da ona nema grudi.
znas li koliko poznatih licnosti ima male/manje grudi,
evo gvinet npr i hoces da mi kazes da njoj ne stoje lepo dekoltirane stvari?
ne bih se slozila.. no no no![]()
doduse mozda mislimo o razlicitim stvarima kad pricamo o dekoltiranoj odeci,
mada ne vidim bas kako.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!