Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Tuznipetarpan
Obozavam da nosim bermudice onako do kolena, a kad je baš vruće npr. na plaži, kratke šortceve ili prošetam u uskim kupaćicama koje su kao šortc da istaknem svoje atribute:balerina:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Obožavam bermude! Psovala sam ovo glupo vreme jer nisam mogla da ih nosim. Daklem, cargo bermude u raznim bojama, od rozle kariranih, preko crvenih, do standardno maslinastih i crnih. :love:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Goran Smith

Nosite li �orceve sada kada je toplije vreme?
Kakve nosite, kra?e, iznad kolena, do kolena, preko kolena,... boje ...?

Eto ja sam skoro celo leto u �orcu, ve?inom su sportski "Speedo", do koji cm iznad kolena :D

nosim

obicno nosim kratke, minimalac...osim na treningu - mma sorc do kolena, a mt do pola butke :)

volim crno, mada mi ni dr boje nisu strane :D
Korisnikov avatar
By ultraviolet
neretko i leti po najvrućinama nosim pantalone :lood:
nosam i kraće, retko kad iznad kolena.
Korisnikov avatar
By acid drop
^ isto.

u šorcu bih se (van kuće) osećala kao da hodam gola. :opatica:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
gotovo nikad. Hodanje po centru grada u jako kratkom sorcu (onom za plazu) smatram nepristojnim. Ja licno ne nosim nikada sorceve van stana, kad idem negde nosim pantalone ili farmerke, i samo ponekad (doduse jaaako retko) obucem neke pantalonice koje su do kolena ili preko kolena.
Korisnikov avatar
By disaster blue
kako kad,,, uglavnom ne izlazim iz farmerki..ali dobro.. nosim i sorceve..tj. sorceve od teksasa :D
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Obozavam bermude, moram uzeti jos neke... Mada, lepse su mi muske, one karirane, kontam da kupim muske pa da suzim. Nasla sam u Urbanu neke, nikako da uzmem.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Rado bih nosio što kraće, ali izbor je nikakav, tačnije ne postoji, pa nosim šorceve do kolena.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Kad imas dobre noge, svi šortsevi lepo stoje :D
Korisnikov avatar
By nsc
svih duzina - uglavnom skracene farmerke, ali i karirane, sportske itt
imam i par ultrakratkih, sve redje ih nosim, jer nisu za centar grada, a mrzi me da se presvlacim
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by haemoglobin87

gotovo nikad. Hodanje po centru grada u jako kratkom sorcu (onom za plazu) smatram nepristojnim. Ja licno ne nosim nikada sorceve van stana, kad idem negde nosim pantalone ili farmerke, i samo ponekad (doduse jaaako retko) obucem neke pantalonice koje su do kolena ili preko kolena.
Zasto ti je to nepristojno? Leto, sunce, sparina...covek se opusti i sto ne bi obukao sorcic... Ne ide se na fax u sorcu i tako...na sud :lol:

Meni je licno nehigijenski po toj sparini nositi farke, niko ne moze da mi kaze da se ne udzibri i upari...:zacepi:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja nosim upravo gace koje drugi nazivaju shorc, koji mi je ostao za uspomenu od poslednjeg decka..

ali nije shorc kad ima rupu za pishu napred, jel da? :nerd:
Korisnikov avatar
By Torry
ne volim skroz kratke ali da, nosim one do kolena, mada kao i ultra, nosim pantalone po najvecoj vrucini

ok, ok, nekad i suknju
By vademecum
sorc,bermude i japanke nosim pa skoro cele godine
Korisnikov avatar
By Kittrie
joj mukica
ja kupila jos 2 mini sorca, ona sportski-uzano-kurvanjska
sa predivnim ranflama itd.

ali ne mogu da ih nosim jer mi poraslo dupe. :iskolacen:
missim, MOGU, al ono.. nije pristojno bas.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!