Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Originally posted by KiWi

Da li vam se nekada desilo da saznate neku tajnu svojih bližnjih koja vas je šokirala?

Jedan čovek kog poznajem je bio uhapšen kao Mladićev jatak pre par godina. Taj šok me je držao par minuta, a onda sam se setio činjenice da taj čovek nikada nije bio normalan te da to i nije bilo toliko neočekivano s njegove strane. Toga sam se setio zato što mu pročitah ime u novinama juče.
Korisnikov avatar
By acid drop
nisam sigurna da li ima toga, ali svakako ne bih pisala ovde. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Anhedonie

keva mi se lezbejisala :shrug: nije to direktno rekla ali iz njenih prica o PRVOM lezbejskom poljupcu i ubedjivanja da su svi ljudi bi nema mi druge nego to da zakljucim :drama:
+1
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
tata tukao mamu
saznala sam kada više nije moglo da utiče na moje uzrastanje
ali , kao , da...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
e da i kod mene bilo par samoubistava. prvo se zena obesila zbog postporodjajne depre a od tuge za njom i njen muz.

nasilje u porodici takodje, vlaske vestice... ogromna je prica o tome, mogu satima da je pricam.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
samo se ti sprdaj, ali znaj da je to unosan posao :kosa:
Korisnikov avatar
By Elena
Nije toliko šokantno kada se prepričava ali meni je itekako bilo kad sam saznala.

Dvoje ljudi koje poznajem su pre ravno dve decenije bili u nekoj vezi.
Tada se nismo poznavali, kasnije sam upoznala odvojeno njega i nju ali nikada nisu spominjali jedno drugo niti bilo kakvu međusobnu vezu. To sam slučajno čula iz trećeg izvora nakon čega su mi potvrdili, svako za sebe, sa pričom da je to bilo nešto neozbiljno i kratkog veka i da su na ćao-ćao ali da se maltene ne viđaju.

U međuvremenu su oboje imali brakove, ona se udala i razvela, imala još puno veza posle toga.
On je oženjen, ima troje dece i važi za porodičnog čoveka. Pritom je u svim životnim sferama daleko inferiorniji od nje, ona je recimo uspela u životu a on je klasičan propalitet.

Poslednje 2-3 godine navodno nemaju ama baš nikakav kontakt i onda ja odlazim do nje nenajavljena (u drugi grad) i čovek mi komotno otvara vrata, u fazonu kao da je domaćin kuće :roll: I usput mi ispriča kako se oni poslednjih 20 godina najnormalnije povremeno viđaju ali kako to nije veza ... i još je šokiran što ja za to ne znam :glupan:
Korisnikov avatar
By badu
A joooooj. Kad bih se još i setila svega.
By Kragi
Pa ono, jedino brat od strica, al' se ja tudjih nedela ne stidim ... da budem iskren cesto koristim neke, nazovi, 'privilegije.

Tip je pola zivota proveo u zatvorima :drama: , organizovani kriminal, dilovanje i te fore .... i usudicu se da kazem jako 'mocan' sto u zatvoru (paradox), sto ovako.
Naravno da nemam veze sa tim stvarima, niti sam ikada imao problem sa zakonom al' kontam da je cool kad odem u klub i kad me njih cetvorica iz obezbedjenja (od kojih ni jedan nema obim nadlaktice manji od dva metara) pita za batu i kaze da 'prijavim' ako me neko dira :sweet:

Ne podrzavam takav nacin zivota, al' kontam da nije lose da svakoj budali dopustim da me 'zajebava' ako me vec bata voli. :trep:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!