Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Sixto
Ok, odlazi Mladja, donesmo zakon o narodnim poslanicima, jos o restituciji i sta dalje?

Sta ocekujete? Dokle ce nas ovo dovesti? Da li je 'jos samo Ratka' jedna od sargarepa na stapu ili cemo dobiti ozbiljan vetar u ledja ploveci ka EU?

Koliko ste u ovom trenutku Evroskeptik ili Evropejac?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Citiraću svoj post iz teme o hapšenju Mladića:
Originally posted by Dirrty

Boli me pička i jebeno me je smorio TV juče i hteo sam da streljam nekog!

I kad isporučimo poslednjeg begunca, postoji mnogo krupnijih i težih problema koji ostaju da budu rešeni... nismo ništa bliže EU.

A poređenje Tadićevog nadgledanja ove operacije sa Obamom i Bin Ladenom :pucaodsmeha:

Želim da ova država nestane.
I samo da dodam:

Dok god ne shvatimo da reforme treba činiti zbog nas samih, a ne na tuđ zahtev, kao uslov za ulazak u EU ili šta god... mislim da nikada nećemo biti znatno bliže razvijenom svetu.
U tom slučaju ni ne zaslužujemo da budemo.
Korisnikov avatar
By Kittrie
ocekujem..
manje filmova sa srbima kao losim likovima. :wundy:

a kad ne budem imala frasove po trznim centrima kad mi daju racun,
i od plate mogu nesto bitnije i da ustedim a ne da sve ode na racune i svasta.,
kad se ne cimam po ambsadama za glupu vizu itd.,
onda cu se osecati "evropejski" :lol: .
sad mi je to u sferi "pronadjen je 13. znak u horoskopu- preracunajte se i bla".
sve te hitove posmatram "ëmirijski", u smislu dok ih ne osetim - za mene i ne postoje.

a srpski mentalitet se svakako nece promeniti.
Korisnikov avatar
By Blady
:blabla:
Sve ce biti isto, sve ce i biti isto kada udjemo u Eu.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ocekujem da udjemo u NATO.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Izvini Sixto brate, ali ova tema ti je stvarno jad i cemer. Nema to nikakve posebne i direktne veze sa hapsenjem doticnog, ali nista se lepo ne sprema ni Srbiji a ni srpskom narodu. :closet: :sixto:

I sta ocekujem? Ocekujem da ce srpski narod stici tamo gde je krenuo.
U tri lepe... :krezavi:

Ali barem nam humor uvek ostaje! :krezavi:

''

:predaja:
Korisnikov avatar
By 2kune
Poslje ulaska u EU opet nailazite na BiH i Hrvatsku... :freddy:
By Fassbinder
[/quote]

I samo da dodam:

Dok god ne shvatimo da reforme treba činiti zbog nas samih, a ne na tuđ zahtev, kao uslov za ulazak u EU ili šta god... mislim da nikada nećemo biti znatno bliže razvijenom svetu.
U tom slučaju ni ne zaslužujemo da budemo.

[/quote]

:Njegoš:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
sledi vest u 11:20h NEMA EU bez Hadzica

vest u 12:40h Uhapsen Hadzic
Korisnikov avatar
By Elena
Neću u Evropu :okret:
Mislim da ni EU neće nas :okret:

:discofever:
By Sixto
Originally posted by Dr_Shortbus

Izvini Sixto brate, ali ova tema ti je stvarno jad i cemer. Nema to nikakve posebne i direktne veze sa hapsenjem doticnog, ali nista se lepo ne sprema ni Srbiji a ni srpskom narodu. :closet: :sixto:

I sta ocekujem? Ocekujem da ce srpski narod stici tamo gde je krenuo.
U tri lepe... :krezavi:

Ali barem nam humor uvek ostaje! :krezavi:

Naravno da ima apsolutne i direktne veze.
Naravno da nije Mladic jedan jedini uslov za ulazak u EU jer bi u suprotnom vec juce bili primljeni. Mora jos mnogo stvari da se promeni naravno, ali u svetlu uzdrzanosti clanica EU glede prosirenja i naseg poznatog srpskog baksuzluka ovo moze da izadje upravo u vidu dve varijante.
Ili da dobijemo jos jedan, dva, pet hiljadu uslova pa da lepo shvatimo da uvek ima jos jedan, ili da EU a posebno Holandija smeksa i dobijemo ozbiljnije ubrzanje ka pridruzivanju jer smo opasno zaostali sa svima.
Korisnikov avatar
By nsc
"... sve je isto, samo njega nema ..." :svetac:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Elena

Neću u Evropu :okret:
Mislim da ni EU neće nas :okret:

:discofever:
Dok se vi organizujete Ratko je mogao i na Ahiret da se preseli!
Ja sam razocarana time sto se radikali sakupljaju citava cetiri dana nakon hapsenja najtrazenijeg srpskog zlocinca. I ne mogu da verujem da niste imali neki plan sta bi trebalo uraditi u ovoj situaciji.
Originally posted by Sixto

Ok, odlazi Mladja, donesmo zakon o narodnim poslanicima, jos o restituciji i sta dalje?

Sta ocekujete? Dokle ce nas ovo dovesti? Da li je 'jos samo Ratka' jedna od sargarepa na stapu ili cemo dobiti ozbiljan vetar u ledja ploveci ka EU?

Koliko ste u ovom trenutku Evroskeptik ili Evropejac?
Ocekujem potpisivanje statusa kandidata za pridruzivanje u naredna tri do pet meseci.
Mislim da vise ni nema ozbiljne alternative clanstvu Srbije u EU (ili organizaciji slicnog imena, obzirom da Unija gubi smisao koji je imala po osnivanju).
Korisnikov avatar
By maxie_ns
Koliko znam, jos vazi ono pravilo "Svako je nevin dok se na sudu ne dokaze suprotno". Ili to vazi samo za zapadnjake.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Koliko znam, do sada je u par sudskih procesa dokazano šta je čika Ratko radio po Bosni.
By Hans
Ovaj narod nije sposoban za EU. Njegovi pojedinci možda jesu ali on kao celina- ne.
Korisnikov avatar
By niotkuda
Originally posted by Sixto

Ili da dobijemo jos jedan, dva, pet hiljadu uslova pa da lepo shvatimo da uvek ima jos jedan
Nema tu da dobijemo JOŠ jedan, dva, pet, hiljadu uslova, već samo pet hiljada uslova koje smo dobili na samom početku aplikacije.
Problem je u tome što smo toliko nesposobni i što već toliko odugovlačimo, da smo i zaboravili šta sve treba da uradimo.

Jedine dve stvari koje mogu da iskrsnu kao dodatne prepreke u odnosu na dogovor od ranije su:

1. Odnos sa Kosovom (i Metohijom, nju jadnu svi zaboravljaju)
2. Da Evropljanima dođe iz dupeta u glavu koliko smo lenji i neefikasni pa da dignu ruke od nas i fokusiraju se na Azerbejdžan koji pokazuje više potencijala da postane ozbiljna, uređena pravna država.
Korisnikov avatar
By Elena
Originally posted by WilhelminaDok se vi organizujete Ratko je mogao i na Ahiret da se preseli!
Ja sam razocarana time sto se radikali sakupljaju citava cetiri dana nakon hapsenja najtrazenijeg srpskog zlocinca. I ne mogu da verujem da niste imali neki plan sta bi trebalo uraditi u ovoj situaciji.
Okupljanje je bilo više formalno, da se ispoštuje porodica generala Mladića. Mislim da niko nije razmišljao o tome da nešto konkretno uradi, promeni i sl. a nije ni da se svima išlo na taj miting. Samo kad je prošao :tepih:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!