Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Sixto
Tema namenjena prvenstveno Noovosadistima!

Elem, izabrana doktorka mi je otisla na specijalizaciju i ja sad visim u vazduhu!
Imate li neki predlog, s kim potpisati ugovor, a da je mladji evetualno i ne kenja previse!? E da, i da mu nije red od dvesta staraca pred vratima!?
Preferiram dom zdravlja Liman i Novo Naselje!

Fala lepo na konstruktivnim predlozima!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Zaboravi na Liman, tamo se zakazuje tri dana unapred, a redosled ne postuju. Bila dva puta i odustala.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
joj ja ne znam koliko je to bitno sa tim lekarima i biranjem istih..Sta znam, ja sam zaboravio sa kim sam potpisao u studentskoj taj papir a ipak me i dalje prime svi koji rade..
Korisnikov avatar
By Burak
Moja druga polovina zimus dobila visoku temperaturu i kako 2 dana nije padala ispod 37,5 ja ga pošaljem doktoru. Kad ono tamo ga napadnu: "Trebali ste se najaviti, jud ste ovako došli bez najave" ...
E sad mene zanima kako da ja znam kada ću se razboljeti pa da se mogu najaviti??? Ili da se najavljujem svako 7 dana pa kad "upali"... :wcsolja: :burka:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Na Limanu dr Maja Radanovic, mladja je i fina poprilicno :)
By Sixto
Originally posted by Wilhelmina

Zaboravi na Liman, tamo se zakazuje tri dana unapred, a redosled ne postuju. Bila dva puta i odustala.
Bio sam kod Dr.Strajnic i stvarno je zena za medalju. Najveci je dom zdravlja u gradu pa je logicno da se ceka, ali ja nikad nisam zakazao termin u duzem roku od dva dana i uvek se kod nje postovao red i termin. Pazi kad ni u jednom momentu nije bilo razloga da bacim hejt na nju.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ma Wilhelmina po difloltu na sve i svakog baca hejt. Jadni ti njeni doktori :lol: Ne bih im bio u koži.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja sam kad sam u studentskoj morao da izaberem tog nekog izabranog, odlučio po lepoti :kosa: (bile im zakačene slike).
I onda sam seo u čekaonicu, shvatio kako sam odlučio i umro što od sramote što od smeha :smeh:
Korisnikov avatar
By Marvin
I Sixto, hvala na temi... upravo sam shvatio da nemam overenu knjižicu :lol:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Kiborg

Ma Wilhelmina po difloltu na sve i svakog baca hejt. Jadni ti njeni doktori :lol: Ne bih im bio u koži.
To neces sigurno. Ali mozes da me poljubis u dupe, i dalje.
Originally posted by Sixto

Bio sam kod Dr.Strajnic i stvarno je zena za medalju. Najveci je dom zdravlja u gradu pa je logicno da se ceka, ali ja nikad nisam zakazao termin u duzem roku od dva dana i uvek se kod nje postovao red i termin. Pazi kad ni u jednom momentu nije bilo razloga da bacim hejt na nju.
A cemu onda ova tema?
Ja sam isla kod Bodorke, ona sama nije losa za lekarku opste prakse, ali ne postuje se redosled i kasni sa pregledima izmedju pola sata i sat vremena. Zakazuju sestre, ja sam valjda pogodila vreme epidemija viroza i repiratornih infekcija, pa sam cekala od ponedeljka do cetvrtka na pregled i dosla samo po opravdanje.
Sve specijalisticke preglede takodje moras da zakazujes, sto ne ide nikako, jer je call centar stalno zauzet.
Korisnikov avatar
By Olórin
Pa otišla je na specijalizaciju, nije više u dispanzeru koliko sam shvatio.

Za lekare u domovima zdravlja stvarno ne znam, studentska za sada.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!