Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Sir William Black
Bas mi je drago sto su ga uhapsili. Danas sam kao idiot gledao B92 ceo dan. Sad ce Misa Vacic da pukne od muke. :bale:
Korisnikov avatar
By bas bleu
Re: Ухапшен Ратко Младић

Порука Бранислав 27.5.2011. 0:40
На Тргу Републике сам био од пола девет до десет и нешто, у четвртак увече. Тачић-Срачићева полиција за растеривање и тучу народа је била постављена у групама од десетак до двадесет на даљини од тридесет до четрдесет па и више метара. Када сам стигао, око пола девет, било их је седам или осам група, на потезу од Народног позоришта до Кнез Михаилове па све до Југоекспорта. Иначе, на путу до Трга републике сам у пролазу на Теразијама видео слично распоређене групе пандура којима су се управо у то време придруживала ново придошла појачања упућена према Москви и, мислим, ка Зеленом венцу.

За време мог боравка Трг Републике је деловао полупразан (можда сто, сто педесет људи, не рачунајући вуцибатине), све до девет часова када су почеле да пристижу мање групе људи, углавном млађих, са разних страна. Мислим да није било више од три стотине до четири стотине људи без вуцибатина наравно. Дневничарске вуцибатине су углавном деловале као да им је непријатно, чак су ми четири пет пута кад смо се расправљали говорили да не желе да буду ту где су били па ипак су мало по мало, по задатку, покушавали да нас испрва изолују и окруже, углавном око фонтане и директно наспрам споменика, а потом да нас потисну ка Теразијама.

Једна углавном млађа група људи је поседала, неки су остали да стоје, и почели смо да узвикујемо прикладне поруке упућене, пре свега, издајничкој стоци а и нашем часном хероју и јунаку Младићу, на том месту пандурског окружења и то је тако трајало неких двадесет можда тридесет минута да би полако пандури успели да подигну на ноге ове што су седели и покрену их и потисну ка Теразијама. Прошавши кроз вуцибатински кордон остао сам са једном мањом групом старијих људи још неко време и имао пар контаката са неколико насртаја одељења која су покушала да нас потпуно очисте са Трга Републике. Прошавши више пута између њих да виде да их се не бојимо и да не могу да нас све контролишу, надаље је било бесмислено остајати јер је централни део Трга био празан и пошао сам кући. Васином улицом у правцу Калемегдана са леве стране је на улици у колони било поређано шест пандурских марица.

Морам да кажем да ме је било на моменте срамота да је из читавог Београда дошло само толико људи и то ме је подсетило на Литију у Београду, одржану дан пре содомске параде срама као и на сам содомски дан по улицама Београда, оба дана сам био на улици, када нас није било баш за похвалу. Ето толико од мене, браћо и сестре Срби, па јавите ако имате других вести са овог места или са других страна града.
ako nekog zanima izvor

ja odoh sada da spavam.
Korisnikov avatar
By bas bleu
Aleksandra Jankovic
Драги пријатељи, време је да одбацимо сваку поделу и да се саберемо! У недељу, у 19, изађимо испред Дома Народне Скупштине и изразимо свој протест против хапшења свих српских хероја, али и против НАТО-а! Хаг и НАТО нису наша алтернатива! Овога пута, нека предводе људи с имунитетом, јер не можемо дозволити да опет буду хапшена храбра српска деца која имају Образ!
e sad stvano mogu da spavam, kada se ONA javila :radosnice:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Boli me pička i jebeno me je smorio TV juče i hteo sam da streljam nekog!

I kad isporučimo poslednjeg begunca, postoji mnogo krupnijih i težih problema koji ostaju da budu rešeni... nismo ništa bliže EU.

A poređenje Tadićevog nadgledanja ove operacije sa Obamom i Bin Ladenom :pucaodsmeha:

Želim da ova država nestane.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Neobicno sam srecna sto je Mladic tako star, slogiran i zanemocao.
Nikoga starost nije postedela, pa ni krvnike.
Sad ce mu bas biti lepo u zatvoru, kada ni guzicu ne moze da obrise kako treba. Valjda mu se oduzela ona ruka kojom je salutirao, govno.

Nije pretekao ni Kepiro, nece ni ovaj.
By Shoplifter
A ne mogu ni ja iz Svrabije, pa ko me šta pita...

nego, for ril, biće njemu super, high class starački dom, bolje nije mogao da prođe.

a kako će se sad to odraziti, i da li će imati veze sa pretnjama o ponovnom uvođenju viza?... Jer to je ipak priča koja se vrti oko velikog broja azilanata, navodno nema veze sa najvećim srpskim sinom?
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Wilhelmina

Sad ce mu bas biti lepo u zatvoru, kada ni guzicu ne moze da obrise kako treba. Valjda mu se oduzela ona ruka kojom je salutirao, govno.

volim te
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Shoplifter

a kako će se sad to odraziti, i da li će imati veze sa pretnjama o ponovnom uvođenju viza?... Jer to je ipak priča koja se vrti oko velikog broja azilanata, navodno nema veze sa najvećim srpskim sinom?
Ma sve ima veze, kako nema... Mozda ne direktno, ali politicki svakako.
Ovo definitivno kupuje jos malo vremena za sredjivanje te halabuke oko azilanata, a iskreno verujem da ce ovakav bezvizni rezim sigurno opstati do posle izbora.
Korisnikov avatar
By Sir William Black
A Somborac... :smeh: :smeh: :smeh:
Jadna Keti, dzabe je dolazila. Mediji su bili u fazonu "Uhapsili su Mladica, nju ko jebe" :D
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Originally posted by Dirrty

Boli me pička i jebeno me je smorio TV juče i hteo sam da streljam nekog!

I kad isporučimo poslednjeg begunca, postoji mnogo krupnijih i težih problema koji ostaju da budu rešeni... nismo ništa bliže EU.

A poređenje Tadićevog nadgledanja ove operacije sa Obamom i Bin Ladenom :pucaodsmeha:

...
Fenomenalno. Nesto su hteli ali ispalo je kao da izvodi performans, parodiju na Obamin racun. Tadic je rodjeni komedijas. :lol:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Originally posted by haemoglobin87

evo u NS u centru prave sranja...neko bacio baklju na terasu na pozoristu jer je istaknuta Hrvatska zastava zbog nekog slavlja ili otvaranja necega koje je zakazano slucajno za danas. Nije niko povredjen, ali ima i specijalaca koji su blokirali ulazi u pozoriste i sad stoka sedi na stepenistu i hejta....boze, Petra
Pocelo "Sterijino pozorje", stoga i okacene zastave zemalja ucesnica.
Bilo je :awesome: (unutra)

OnT:

:radosnice:
Korisnikov avatar
By 2kune
well... taj fenomen sa hr. zastavama, ambasadama i firmama nikad neću skužiti... kao stalno 'mi volemo hrvate a oni nas ne' a šta god se dogodi odma udri po svemu hrvatskome... kosovo nezavisno - udri po hrvatskome, haaški sud presudio - udri po hrvatskome, NATO bombardirao - udri po hrvatskome, uhapsilo Mladića - udri po hrvatskome... :neznam:
mislim, što se ne udara i na bosansko, šiptarsko, ajmeričko, slovensko, crnogorsko, makedonsko, vatikansko, njemačko, galaktičko... jerbo, barem neprijatelja Srbija imade... nije siromašna ko Hrvatska pa da može samo na srbe... :zoran52:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by blenta
Slika
Ju, mogao je komotno da se zabradi maramom i da se prodaje za neku babu, da opstaje kao, recimo, Melanija Komadić, a ne Milorad Komadić.
Bio bi, sudeći po ovoj slici, mnogo uverljiviji kao baba Melanija, nego kao deda Milorad i garant bi duže uspevao da se krije.
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by *deni*
Originally posted by blenta
Slika
Ju, mogao je komotno da se zabradi maramom i da se prodaje za neku babu, da opstaje kao, recimo, Melanija Komadić, a ne Milorad Komadić.
Bio bi, sudeći po ovoj slici, mnogo uverljiviji kao baba Melanija, nego kao deda Milorad i garant bi duže uspevao da se krije.
Ma ovo nije on uopšte - podvalili Evropi lažno kukavičje jaje! :hyper: :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Puste zelje Republike Shumske.

Koga li onda Bosiljka posecuje i kome nosi jagode.:cigareta:
Korisnikov avatar
By *deni*
Imaju slične, blage poglede..

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Wilhelmina

iskreno, ocekivala sam da mu se ruka osusi
ko ga jebe kad se kri. u suprotnom bi svakako dobio adekvatnu med. pomoc, pa sta bude.
mada, i ovako je zasigurno dobijao adekvatnu med. pomoc.

kao, uostalom, i moj brat sto ju je dobio kad je sinoc krenuo da pise neki grafit pa bezao od policije. stigao je tek da polomi nogu. na 3 mesta. :awesome: Mnogo se bio potresao zbog Ratka, mica.
Korisnikov avatar
By Dirrty
2kune, pa krenula je rulja i na Bosansko-Hercegovačku zastavu koliko čuh na vestima, ali ih je policija u tome sprečila... valjda je Hrvatska ambasada na nezgodnom mestu, prva na udaru na tom potezu stranih predstavništava? :trep:
Korisnikov avatar
By *deni*
Čujem sad na vestima da je Mladić, po smeštanju u ćeliju, zatražio i dobio jagode.
:sweet:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!