Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
@kune: Vec imam ocuha. :)

ONT: I evo, dosao je taj dan kada je moja cimerka otkrila svoje pravo lice i krenula da prica da Srebrenica nije bila planirana i da je pobijeno ,,samo hiljadu i po".
Ujedno i dan kada joj je receno da necemo vise ziveti zajedno.
By Speculum Columbae
Originally posted by Orlando the Lady

I evo, dosao je taj dan kada je moja cimerka otkrila svoje pravo lice i krenula da prica da Srebrenica nije bila planirana i da je pobijeno ,,samo hiljadu i po".
Ujedno i dan kada joj je receno da necemo vise ziveti zajedno.
Draga, ona se preziva kako se preziva...to je bilo gotovo neizvesno da će se desiti. Mislim daj...ne možeš da živiš sa nekim ko se tako preziva.
Ako se neko tako preziva, normalno je da je идијот.
Korisnikov avatar
By Stripi
Gotovinu uvatili za večerom u Španjolskoj, Mladića u Zrenjaninu. Ko god je mijenjao scenarij očigledno baš nije pretjerano volio Ratka.
Korisnikov avatar
By starky
logicno.bramerc je bio u bg,pripretili su da ce nam opet uvesti vize,uskoro ce izbori.
Zato mi njima mi R.M.,Vlada dobije plus i sve po starom...

''
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:iskolacen:

ma da li ste pet strana popunili za 5 sati? :lol:

pa ovo je kliznulo :lizalica:

posto mrzim teme vezane za politiku, samo sam svratila da kazem "cao, cao" :galerija:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
:fancyklap:
Divna vest!
Samo sada treba da se okrenemo pitanjima od egzistencijalnog značaja, velikoj stopi nezaposlenosti, korupciji (koja sve više uzima maha), kao i mnogim drugim problemima koji muče ovo društvo i državu...

Btw, da neće možda i Ratko da dobije narukvicu?!
:radosnice:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ratko za vize ujutro

Ratko za patike uvece?
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

:iskolacen:

ma da li ste pet strana popunili za 5 sati? :lol:

pa ovo je kliznulo :lizalica:

posto mrzim teme vezane za politiku, samo sam svratila da kazem "cao, cao" :galerija:
Pih bre.
A mogla si i da (ne) ucestvujes pitanjcem - ko ce da pokupi 10 milja za drukanje?
To, na primer, nema veze sa politikom. :)
Ima veze sa tuzibabama.
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Hans
Originally posted by bas bleu
Originally posted by Tomislav14 na stormfrontu
...to je jugoslovenska gamad, sinovi cerke i unuci komunistickih zlocinaca i ubica naseg naroda. Svu tu bandu treba po kratkom postupku. Ovo je jos jedan direktan udar na sve zrtve nase, po Bosni Krajini i na Kosovu, oni nase zrtve, zene decu i strace predstavljaju kao zlocince dok muslimanske ustaske i siptarske koljace prikazuju kao nevine civile a cionisticki NATO pakt kao demokratsku humanu organizaciju. Oni vrse ne samo direktan napad na nas narod nego i na celu nasu istoriju. Za ovo ce da plate!
čista ustašija... :lol:
A izvini, gde je pogrešio konkretno?

Ja ne kažem, Mladić je tamo gde mu je i mesto ali me interesuje gde je pogrešio? Da li svi narodi koji su učestvovali u ratu čiste svoje dvorište kao što to radi Srbija?
Da čujem, 2kune?

Evo, pođi od sebe, bitte.
Greši u tome što je broj civilnih žrtava ipak različit na tri strane.

Rat u BiH
- MRTVI CIVILNI BOŠNJACI .............. 35 000
- MRTVI CIVILI SRBI ...........................4 000
- MRTVI CIVILI HRVATI ........................2 000

Dakle civili Bošnjaci su stradali čak 6 puta više nego dva ostala naropda zajedno.
Ove podatke o civilima možeš da preuzmeš sa mnogih sajtova. Ja sam ih uzeo sa wikipedije, ali čekam rezultate i REKOM-a.

Dakle nije sve relativno nego su bošnjački civili stradali ubedljivo najviše.
Korisnikov avatar
By erkondisn
mislim da imam totalni dežavi.

protesti, slike fejsbuk profila, fejsbuk grupe, protesti, izrucenje, sudjenje, protesti, protesti, sudjenje, protesti, nekakve debilne akcije, lude babe, presuda, jos prosvjeda, reagiranja, bla bla truć...

na balkanu nista novo :lol:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Heartkiller

:fancyklap:
Divna vest!
Samo sada treba da se okrenemo pitanjima od egzistencijalnog značaja, velikoj stopi nezaposlenosti, korupciji (koja sve više uzima maha), kao i mnogim drugim problemima koji muče ovo društvo i državu...

Btw, da neće možda i Ratko da dobije narukvicu?!
:radosnice:
+sugarac
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Loni
Ove podatke o civilima možeš da preuzmeš sa mnogih sajtova. Ja sam ih uzeo sa wikipedije, ali čekam rezultate i REKOM-a.
Dakle nije sve relativno nego su bošnjački civili stradali ubedljivo najviše.
Loni, ne bih da ulazim sa tobom u polemiku o tacnom broju zrtava, slazem se da postoje zrtve, ali nemoj vikipediju, tamo ima toliko netacnih podataka - konkretno o Jugoslaviji od nastanka do raspada - da bi to bilo smesno, da nije zalosno. Podatke na vikipediji mozes i ti da menjas, kao sto sam i ja za jednu temu, a i da pises gluposti, dok ih neko ne demantuje ili ispravi.
A sto nisi uzeo podatke sa nekog od nasih sajtova, SRS na primer?
Mislis da su manje tacni?
Mozes li ista od toga da dokazes?
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by erkondisn

mislim da imam totalni dežavi.

protesti, slike fejsbuk profila, fejsbuk grupe, protesti, izrucenje, sudjenje, protesti, protesti, sudjenje, protesti, nekakve debilne akcije, lude babe, presuda, jos prosvjeda, reagiranja, bla bla truć...

na balkanu nista novo :lol:
Mislim da je vlast ovaj put bila pametna pa je predvidela to te je podignuta borbena gotovost u zemlji i zabranjena okupljanja...
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by smaug

expert analyist about mladic on sky: he is a really nasty piece of work. do jaja ekspertski.

Cekaj samo da se javi Tim Marshall...
On ce sve da objasni.
Secas se njega ?
Vidi stvarno...
Tim :posrani:Marshall,Sky news foreign editor, is in Belgrade.
How lovely...
That's the guy I fucked. Allegedly..
So sorry not to be in Belgrade this time....
:povraca:
Korisnikov avatar
By bas bleu

expert analyist about mladic on sky: he is a really nasty piece of work. do jaja ekspertski.

Cekaj samo da se javi Tim Marshall...
On ce sve da objasni.
Secas se njega ?
Vidi stvarno...
Tim :posrani:Marshall,Sky news foreign editor, is in Belgrade.
How lovely...
That's the guy I fucked. Allegedly..
So sorry not to be in Belgrade this time....
:povraca:

o da. on od mene ima kick in the nuts for being disrespectful :ozbiljan:
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By IriS
ono što mene zanima je:

da li je bilo Mladić za patike?
nesam upućena. klonila sam se centra grada i TVa :kosa:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Kako čujem od onih što ne moraju da čekaju noćni autobus i kupuju jutarnji 'lebac u Čika Ljubinoj, "...šačica desničara na Trgu i gomiletina pandura."

Ke vidimo hoće li tako i ostati..
Korisnikov avatar
By haemoglobin
evo u NS u centru prave sranja...neko bacio baklju na terasu na pozoristu jer je istaknuta Hrvatska zastava zbog nekog slavlja ili otvaranja necega koje je zakazano slucajno za danas. Nije niko povredjen, ali ima i specijalaca koji su blokirali ulazi u pozoriste i sad stoka sedi na stepenistu i hejta....boze, Petra
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!