Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Paris
bivsi sadasnjeg, sadasnji bivseg arghh love sucks kako god okrenes :lol:
Korisnikov avatar
By Blentavo_iz_nehata
Originally posted by Paris
Originally posted by bas bleu
Originally posted by taurus

Ako nekom kazesh VOLIM TE volish ga za ceo zivot i nikada ti ne moze biti svejedno,mozda ga volish na drugaciji nachin,ali ga volish....a voleti i ravnodushnost u istoj rechenici never..............................
priznaj da si ovo uzeo sa neke fb grupe i samo promenio w u v.

i, btw, jos se lozis na tog tipa.
joj, zagrcnuh se :lol:
ahaha:odlicno:
By loreenche
o mnogo saM dobrim odnosima sa sadasnjim od bivseg :lol:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja i dalje ne znam kako izgleda sadasnja od bivse koju sam najvise volela, nije htela da mi pokaze sliku, tako da kontam ili da je mnogo ruzna ili da je neka bomba :iskolacen:

ali, znam da je ona mene videla i kao dala komentar "she looks like a keeper"
e, to me je vec malo sjebalo, ali dobro.. bitno mi je da ona usrecuje moju bivsu, zato sto jeste takva osoba da zasluzuje da bude srecna..

a malo me puca ego i u trenutcima sujete se setim da ima tetovazu koju je odradila zbog mene, i onda kontam da je njenoj bivsoj bar maaalo glupo kada to vidi.. (suck on that bitch :lol: )
Korisnikov avatar
By Enzo
Pa draže mi je vidit da je s nekim tko nije ljepši od mene. :merlinka:
Vanity!
By Kragi
Svejedno mi :neznam:
Ne optetecujem se oko toga sa kim mi je bivsi a jos manje pravim bilo kakve komparacije doticnog sa mnom.
Zelim im da budu srecni i nadju tipove kakve su ceo zivtot sanjali i nisam tu da sudim o njihovom izboru :D
Takve stvari bi mogle da me dotaknu u nekim momentima neposredno posle raskida kada sam jos uvek ranjiv.
Sa druge strane, verovatno je to samo jedan od repera koji mi govori da je bivsi zaista bivsi, jer garant ne bih ulazio ni u kakvu vezu sa nekim ukoliko bi postojala bilo kakva reakcija na 'sadasnjeg bivseg' :)
Cak mi ni njihove eventualne reakcije na moj slucaj 'sadasnji bivseg' nista ne bi znacile ...
Korisnikov avatar
By Insorcer
prvi put imam bivšeg, ne znam ima li sadašnjeg...neka je samo zadovljan i vazda srećan!
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ma sto je nekom djubre, drugom je zlato, ne vredi suditi o tome.
I da je najlepsa i najruznija na svetu ne dotiche me, mene doticu neke druge stvari, psihicke prirode, no dobro, nije tema.
Mogu sa svakom svojom ex i njenom devojkom da sedim na kafi bez trunke sujete, kao drugarice (e druga je tema sto one nece sa mnom da sede :lol: , tu su vec njihove sujete upetljale prste).
Korisnikov avatar
By ultraviolet
a šta ja imam s njima? [sem u jednom slučaju đe ona vazda bila sadašnja, pa ono, ne prija mi :hookah: ]
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!