Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By gossip
znam parove koji to rade...ja def necu to raditi u skorije vreme...tek kada smo decko i ja makar godinu dana zajedno i pritom sam ga ja istestirao jedno zilion puta :lol:
By Kragi
Originally posted by Sixto

Mimo HIVa i ostalih polno prenosivih bolesti mozes da zaradis urinarnu infekciju uzrokovanu fekalnom florom iz debelog creva.
Da, stim da ovo nema bas toliko veze sa samim svrsavanjem koliko sa bear backom? :nerd:

Tako da ako vec 'rizikujes' to da li ces svrsiti u dupe ili ne u principu nista ne menja.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Message original : AngraMaina

Antonim od "često" je "retko". "Ponekad" i "često" su previše bliskog značenja da bi bili pravi antonimi (čini mi se).

A evo da naučiš nešto i danas -- "je" ne može da stoji iza zareza :)

Meni pismeni sastavi bili vazdan puni prekriženih i dodatih zareza... :lol:

Jao, ne znam. Nikada valjda to neću naučiti. Ja uvek stavim zarez, gde god inače u govoru napravim stanku. Inače tako i pišem, bilo na kompu, bilo na papiru, tako što u glavi govorim i za velike pauze stavljam tačku, za male - zapetu.

A to "je", mi je ono više hrvatsko, naglašeno. Mada, ako se već mora, mogao bih staviti jeste... :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Message original : Shoplifter

evo celog teksta, pominju se još mnogobrojne gramatičke đakonije :cigareta:

http://www.b92.net/zdravlje/prevencija. ... _id=514336

Počeo sam tako da se keslam kada sam otvorio ovu stranicu, jer mi je kroz glavu prošlo sledeće: "Hmmm... Koliko je bezbedan analni seks? Sudeći po OVOLIKO širokim osmesima, vrlo! :wundy: "

A onda sledi tekst:

"Razlog nebezbednosti su krvarenje, pucanje sluzokoze u analnom prstenu koji mogu uzrokovati i bolnost i krvarenje."

„Obzirom na na anatomiju i funkciju analnog otvora, kao i činjenicu o sastavu mikroorganizama koji nastanjuju taj deo debelog creva, najpre možemo da govorimo o infekciji, koja je znatno češća nego tokom vaginalnog odnosa. Razni su izazivači u pitanju, počev od najobičnije bakterijske flore predvođene E. Coli, preko hlamidije, mikoplazmi i ureplazmi, pa do onih težih infektivnih stanja koja su izazvana gonorejom, sifilisom, hepatitom B ili C, i na kraju HIV infekcijom. Sledeća komplikacija kod muškarca mogla bi da bude povreda muškog polnog organa”

:wundy:
By Hans
Nikada neću govoriti 'Ne bavi se ni sa čim' ako već ne govorim 'Ne bavi se sa matematikom'. Molim lepo.
By Hans
Originally posted by KorvinOdAmbera
Message original : Shoplifter

evo celog teksta, pominju se još mnogobrojne gramatičke đakonije :cigareta:

http://www.b92.net/zdravlje/prevencija. ... _id=514336

Počeo sam tako da se keslam kada sam otvorio ovu stranicu, jer mi je kroz glavu prošlo sledeće: "Hmmm... Koliko je bezbedan analni seks? Sudeći po OVOLIKO širokim osmesima, vrlo! :wundy: "

A onda sledi tekst:

"Razlog nebezbednosti su krvarenje, pucanje sluzokoze u analnom prstenu koji mogu uzrokovati i bolnost i krvarenje."

„Obzirom na na anatomiju i funkciju analnog otvora, kao i činjenicu o sastavu mikroorganizama koji nastanjuju taj deo debelog creva, najpre možemo da govorimo o infekciji, koja je znatno češća nego tokom vaginalnog odnosa. Razni su izazivači u pitanju, počev od najobičnije bakterijske flore predvođene E. Coli, preko hlamidije, mikoplazmi i ureplazmi, pa do onih težih infektivnih stanja koja su izazvana gonorejom, sifilisom, hepatitom B ili C, i na kraju HIV infekcijom. Sledeća komplikacija kod muškarca mogla bi da bude povreda muškog polnog organa”

:wundy:
Sve ovo je kao onaj klip iz pedesetih koji možeš naći na YT o tome kako su gejevi jako zle čike koje dečake odvode u mrak.
Povrede o kojima se ovde govori bi mogle da nastanu ako bih imao seks sa grizlijem ili sa Lordom Zedom iz 'Moćnih rendžera'... :lol:
I ne kaže se 'Obzirom na' već 's obzirom na/ ili s obzirom na to da...'
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
A, daj, bre, kako seks može biti nebezbedan, čak i po ovom tekstu.

VIDI ih..
Slika
A dole "caption": Par tokom analnog seksa.
:lol:

Jao, jao, još bolji bi bio:
"Analni seks možda pruža uživanje, ali ono što ovaj par ne zna jeste da ih očekuje HIV, hepatitis B ili C, ili hlamidija ili gonoreja. U najboljem slučaju ešerihija koli.
By Hans

Više je kao reklama za izbeljivanje zuba. Čime, ostaće tajna. : durstig :
By Sixto
Originally posted by Kragi

Mimo HIVa i ostalih polno prenosivih bolesti mozes da zaradis urinarnu infekciju uzrokovanu fekalnom florom iz debelog creva.
Da, stim da ovo nema bas toliko veze sa samim svrsavanjem koliko sa bear backom? :nerd:

Tako da ako vec 'rizikujes' to da li ces svrsiti u dupe ili ne u principu nista ne menja.
Svrsavanje u guzu u bareback su ista stvar ne?
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by KorvinOdAmbera

A, daj, bre, kako seks može biti nebezbedan, čak i po ovom tekstu.

VIDI ih..
Slika
A dole "caption": Par tokom analnog seksa.

Jao, jao, još bolji bi bio:
"Analni seks možda pruža uživanje, ali ono što ovaj par ne zna jeste da ih očekuje HIV, hepatitis B ili C, ili hlamidija ili gonoreja. U najboljem slučaju ešerihija koli.

Pa dobro,mali osvrt na anlni seks.Dosta su i pisali o bolestinama vaginalne penetracije.Cibuljice,crvenilo,picajzle i sl. :pop:

Naravoucenije:
Obloziti se najlonom od glave do pete.
By Hans
Suština je voditi računa o higijeni i imati dobar lubrikant.
Korisnikov avatar
By Ash Crimson

Pa ne, bareback je analna penetracija bez kondoma, koja moze da bude pracena svrsavanjem u guzu, a i ne mora.
By vademecum

[/quote]

U odnosu na sta?
By Sixto
U odnosu jedno na drugo, Vademecume, prati materiju dete, skoncetrisi se, uvati fabulu radnje!
Korisnikov avatar
By Pauceti
Stavite warning za disambiguation page na pocetku teme :nerd:
By vademecum

U odnosu jedno na drugo, Vademecume, prati materiju dete, skoncetrisi se, uvati fabulu radnje!
Pratim fabulu ne se sekiraj! :tange:
Covek je pitao da li je isto svrsavanje u guzu i bareback!Ako sagledas,nije isto ali ako posmatras sa aspekta polno prenosivih bolesti dodje ti na isto!
A on kao sve ne zna,pa pita ccc...
By Sixto
Kako nije isto? Jes' ti ikad imao sex aman?
By vademecum
pa jel te neko tera da svrsis tipu u dupe kod barebacka? :lizalica:
By Sixto
Na isto ti dodje, zakacis HIV i ovako i onako. ;)
By Sixto
Sto naravno ne znaci da je bb losa stvar!
Korisnikov avatar
By Olórin
Originally posted by opusten86

Znam da nije zdravo,ali moj decko voli kad mu svrsim u guzu,mnogo uziva u tome.Interesuje me koliko je to opasno,ne zbog HIV i ostalih stvari vec zbog samog ubacivanja tudje sperme u guzu,kakve posledice mogu da se jave?
Ako već imate analni seks bez zaštite ( -.- -.- -.- ) sama semena tečnost teško da će prouzrokovati nešto što presemena tečnost nije već. Semena tečnost prelazi iz ''gustog'' u ''tečnije'' stanje posle par minuta do pola sata. Tako da ništa se neće poremetiti u samom rektumu.

Iskreno se nadam da ste monogamni kao pingvini ako već ne koristite zaštitu.
By Kragi
Originally posted by spliff

bareback?
Da. Izvinjavam se :sesir:

elem, Sixto, ono sto sam zeleo da kazem,pitam je da li je samo svrsavanje u dupe rizicno, ili neme veze sa pomenutim infekcijama?
Sta menja u riziku ako se vec jebu tako a svrsi bilo gde drugde, odnosno izvadi qrac?
Korisnikov avatar
By Olórin
Barebacking/seks bez zaštite je rizičan. Izazivači infekcija se nalaze u presemenoj tečnosti kao i u ejakulatu.

Šansa da se zaradi neka lepa polno prenosiva infekcija je mnogostruko veća kada dođe do ''ejakulacije u guzu'' jer je količina telesne tečnosti, a i njene druge fizičke osobine, viskoznost itd. drugačija.
Korisnikov avatar
By stefan19
Ne praktikujem. Jednostavno nije higijenski a i nosi visoke rizike zaraze.
Ako ste testirani negativno na HIV, HEP, HPV i druge polno prenosive bolesti - samo napred. Samo nemoj da shvrljate po strani pa da jednom drugom josh podarite neki "poklonchic"...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!